-
Καλησπερα .Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια.Προσφατα αγορασα ενα xtrail του 03' με 55000χιλιομετρα εχω κανει σχεδον 3000 και συμπληρωσα 1 λιτρο λαδι.
Ειναι φυσιολογικο?(ολα τα σερβις στην αντιπρωσωπεια εχουν γινει).φοραω 165-65-16 ελαστικα και με εχει ζαλισει ο θορυβος απο τα πισω λαστιχα οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι φταινε τα λαστιχα που φοραω!Πως μπορω να δω αν το αμαξι μου εχει ESP ?Σε ενα πιο παλιο μου αυτοκινητο μου αναβε λαμπακι .Αν δεν εχω μπαινει extra? και ποσο παει?Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα θελω να σιγουρευτω για το αμαξι μου -
Καλησπερα .Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια.Προσφατα αγορασα ενα xtrail του 03' με 55000χιλιομετρα εχω κανει σχεδον 3000 και συμπληρωσα 1 λιτρο λαδι.
Ειναι φυσιολογικο?(ολα τα σερβις στην αντιπρωσωπεια εχουν γινει).φοραω 165-65-16 ελαστικα και με εχει ζαλισει ο θορυβος απο τα πισω λαστιχα οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι φταινε τα λαστιχα που φοραω!Πως μπορω να δω αν το αμαξι μου εχει ESP ?Σε ενα πιο παλιο μου αυτοκινητο μου αναβε λαμπακι .Αν δεν εχω μπαινει extra? και ποσο παει?Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα θελω να σιγουρευτω για το αμαξι μου -
Ο χρήστης KYRIAKOS XTRAIL έγραψε:
Ειναι φυσιολογικο?(ολα τα σερβις στην αντιπρωσωπεια εχουν γινει).φοραω 165-65-16 ελαστικα και με εχει ζαλισει ο θορυβος απο τα πισω λαστιχα οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι φταινε τα λαστιχα που φοραω!Πως μπορω να δω αν το αμαξι μου εχει ESP ?Σε ενα πιο παλιο μου αυτοκινητο μου αναβε λαμπακι .Αν δεν εχω μπαινει extra? και ποσο παει?Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα θελω να σιγουρευτω για το αμαξι μου215/65/16 μήπως θέλεις να πεις?
Περίεργη η κατανάλωση λαδιού, αλλά όχι ανησυχητική. Αν συνεχίσει όμως θα πρέπει να σε προβληματίσει.
ESP τα Χ-trail εκείνης της εποχής δεν είχαν. Εκτός και αν έχεις μία super duper έκδοση που έβγαινε και είχε το ESP+ όπως το έλεγαν το οποίο λειτουργούσε και σαν ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.ΕΚΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 900χιλ ΠΗΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΟΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ .ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ?ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ?ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ XTRAIL ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑΣ (ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ)ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
-
Ο χρήστης KYRIAKOS XTRAIL έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.ΕΚΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 900χιλ ΠΗΓΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΟΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ .ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ?ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ?ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ XTRAIL ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑΣ (ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ)ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙΠαρακαλώ δεν κάνει τίποτα.
Μπορείς να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα ήχου αυτοκινήτου και να τους ζητήσεις να σου μονώσουν τους θόλους και γενικά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με dynamat extreme. Είναι λιγάκι ακριβό βέβαια, αλλά αξίζει τον κόπο. Εγώ με αυτό έχω μονώσει το RAV4 μου και η διαφορά σε σχέση με πριν είναι τεράστια.
Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάποιο forum ειδικά για x-trail. Κάνε μία αναζήτηση να δεις και μόνος σου αν υπάρχει κάτι. Στο off-road.gr πάντως, υπάρχουν αρκετοί χρήστες με X-trail.
-
αυτης της χρονολογιας το xtrail ειναι πισωκινητο και επιλογη 4χ4???ψαχνω αλλα δεν βρηκα καποιο στοιχειο
-
Καλησπερα σε ολους!!
Εδω και ενα χρονο εχω κληρονομησει ενα xtrail του 2002!!!
Το αμαξι ειναι σε αψογη κατασταση με λιγα χλμ και αυτα σε εθνικη οδο!!
Για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος το αμαξι ηταν του πατερα μου το οποιο το αγορασε μολις βγηκε σε συνταξη!!! Οι αλλαγες ταχυτητων γινοντουσαν στις 3000-3500 στροφες και για να περασει σαμαρακι εκοβε τοσο που κατεβαζε 1η ταχυτητα!!!
Το αμαξι εχει συντηρηθει σε αντιπροσωπεια και μονο εκει!!!
Ο λογος που γραφω ειναι οτι απο οταν το πηρα στα χερια μου παρατηρησα μια σημαντικη διαφορα (πτωση) στην αποδοση και επισης τρομακτικα μεγαλη καταναλωση σε σχεση με παλαιοτερα χρονια που το χρησιμοποιουσα περιοδικα σαν δανεικο βεβαια!!
Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα με το δικο του αυτοκινητο? Λυση?
Δεχομαι οτι λογο χαμηλης ιπποδυναμης μηχανης σε σχεση με το βαρος του αυτοκινητου η καταναλωση θα ειναι παντα σε ψηλα επιπεδα αλλα εδω μιλαμε για 13 λιτρα περιπου στα 70 χλμ μαξιμουμ εντος πολης!!!
Να τονισω οτι το μοτερ δουλευει σε αριστη κατασταση χωρις να καιει σταγονα λαδι και χωρις να καπνιζει καθολου!
Στην αντιπροσωπεια που το κοιταξανε μου ειπαν οτι ολα βαινουν καλως (οσο το κοιταξανε) και βαζωντας το στο κομπιουτερ εβγαζε στο δρομο 76% αποδοση!!!
Ευχαριστω!! -
Μήπως επειδή ο πατέρας σου το οδηγούσε συντηρητικά πετύχαινε χαμηλότερες καταναλώσεις, ενώ εσύ τώρα το πιέζεις λίγο περισσότερο;
-
Ισως φιλε μου αλλα η καταναλωση ειναι το ενα θεμα, το αλλο ειναι οτι δεν αποδιδει πλεον ο κινητηρας με τετοια καταναλωση!
NISSAN XTRAIL 03'