-
ZXI 354* Opel Insignia
-
ΜΥΗ 330* (ακριβώς) στους Αμπελόκηπους
ΒΟΧ 924*
ΜΗΒ 1195 στην Κηφισίας
ΙΜΖ 284* Πανόρμου και Κηφισίας
ΙΚΕ 6056 επαγγελματικό
ΚΖΤ 6563 (μάλλον από Πτολεμαΐδα, αλλά ήμουν στο λεωφορείο οπότε δεν μπορούσα να το εξετάσω και αργότερα που πέρασα δεν ήταν εκεί)
δίκυκλα: ΧΧΟ 28*
και ΧΧΧ 11, σε απόσταση 300-400 μέτρων από εκεί που είχα δει το ΧΧΧ 19, στους Αμπελόκηπους... -
ΑΡΜ 888*(παραγγελία? )
Δεν πιστευω να το ειδα λαθος,ηταν στο απεναντι ρευμα.
-
ΙΚΖ-350* σε Swift Sport
-
Σχετικά καινούργιο λεωφορεία ΗΝΒ 9734.
Πηγή: www.leoforeia.gr
http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... =0&pos=395 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΑΡΜ 888*(παραγγελία? )Δεν πιστευω να το ειδα λαθος,ηταν στο απεναντι ρευμα.
Το νούμερο έχει τυπωθεί και δοθεί στην υπηρεσία της Αργολίδας από τα τέλη 2007. Αν είδες καλά το έδωσαν
εκτός σειράς.ΜΥΗ 330* (ακριβώς) στους Αμπελόκηπους
ΒΟΧ 924*
ΜΗΒ 1195 στην Κηφισίας
ΙΜΖ 284* Πανόρμου και Κηφισίας
ΙΚΕ 6056 επαγγελματικό
ΚΖΤ 6563 (μάλλον από Πτολεμαΐδα, αλλά ήμουν στο λεωφορείο οπότε δεν μπορούσα να το εξετάσω και αργότερα που πέρασα δεν ήταν εκεί)
δίκυκλα: ΧΧΟ 28*
και ΧΧΧ 11, σε απόσταση 300-400 μέτρων από εκεί που είχα δει το ΧΧΧ 19, στους Αμπελόκηπους...Πολύ καλές παρατηρήσεις. Αν και όλα ήταν αναμενόμενα, επιτέλους κάποιος βλέπει ΜΗΒ, ΙΚΕ-60** σε
επαγγελματικό και το νέο κλάδο της Πτολεμαΐδας. Το αίνιγμα όμως παραμένει για τα ΧΧΧ: εκτός σειράς
Χολαργού (μάλλον σπάνιο σε δίκυκλα) ή ανακατανομή σε περιοχή με έλλειψη;...Για αναμενόμενα ο λόγος:
- άμεσα περιμένουμε να αναφερθούν ΤΚΡ από Τρίκαλα, ΥΝΝ-90** σε επαγγελματικά Πειραιά, ΙΚΥ κάτι σε
επαγγελματικά νότιας Αθήνας (ΙΚΥ-64**, μπορεί όμως και ΙΜΗ-****), ΜΙΡ-81** από Λαμία, - αργότερα μέσα στο μήνα ΚΑΜ από Καρδίτσα,
- αρχές Μαρτίου ΗΝΕ από Ηγουμενίτσα, ΒΟΙ από Βόλο,
- μέσα Μαρτίου ΗΑΝ από Πύργο
- τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου ΗΚΤ από Ηράκλειο
- αργότερα παίρνουν σειρά ΡΡΑ στη Λάρισα, ΧΑΙ στους κλάδους της Εύβοιας (πρώτα Χαλκίδα και
Αλιβέρι), ΑΝΜ στην Ιεράπετρα, ΚΜΡ στην Καλαμάτα, ΙΚΑ στη δυτική Αθήνα, ΥΡΧ στη δυτική Αττική, ίσως τα
πρώτα ΕΜΝ σε κλάδο των Κυκλάδων, νέος κλάδος στο Αρκαλοχώρι (λογικά από ΗΚΤ), ΑΖΕ σε
Πάτρα/Αίγιο, ΙΚΗ στο Χολαργό, Ι?? στην ανατολική Αθήνα, ΙΜΗ στη νότια Αθήνα, ΝΙΜ στη Θεσσαλονίκη κλπ
Προφανώς το πότε θα δούμε τα παραπάνω θα εξαρτηθεί από την κίνηση της αγοράς που όμως
προβλέπεται πολύ πεσμένη. Για το λόγο αυτό δε μπαίνω στη διαδικασία για πιο λεπτομερή ή μακρόχρονη
πρόβλεψη, δεν έχει νόημα! - άμεσα περιμένουμε να αναφερθούν ΤΚΡ από Τρίκαλα, ΥΝΝ-90** σε επαγγελματικά Πειραιά, ΙΚΥ κάτι σε
-
ΥΝΜ? μήπως ΥΝΝ? ΥΝΜ πέρσι δίνονταν σε επαγγελματικά
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΥΝΜ? μήπως ΥΝΝ? ΥΝΜ πέρσι δίνονταν σε επαγγελματικάΣωστός, διορθώθηκε!
...και για να ολοκληρώσω το μίνι καζαμία, αναφέρω για τις κόκκινες τη βεβαιότητα πως θα αναφερθούν
πολύ σύντομα διάφορα ΚΧΧ, ίσως και τα πρώτα ΜΗΥ. -
ΝΙΚ-423*(χ),ΝΗΥ-557*,ΝΗΥ-581* σε μτχ.
ΚΧΧ-332*. -
Ξεκινήσαμε τη μέρα με ένα ΗΚΡ 929* - το ξέρω ότι έχω δει και μεγαλύτερο αλλά υπάρχουν μερικοί κακόβουλοι που λένε ότι η Ρενώ δεν πουλάει - με το πρώτο νέο Megane και μάλιστα σε λευκό χρώμα. Λίγο αργότερα νάσου και ένα ΗΚΡ 931* Koleos, ΝΑΙ ΝΑΙ πουλάει πουλάει!!!
το γεγονός ότι ήταν test drive παρκαρισμένο έξω απο την αντιπροσωπία είναι λεπτομέριαΜερικά λεπτά αργότερα βλέπω και ένα ΗΚΡ 935* παμπάλαια Merc 180C ή κάπως έτσι.
είδα και MHO 5680 Merc C180 αλλά κοιτάζοντας στην πρώτη σελίδα δεν έβγαλα άκρη από πού είναι!!!
εδιτ και ένα ΧΝΧ 740* Astra
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ξεκινήσαμε τη μέρα με ένα ΗΚΡ 929* - το ξέρω ότι έχω δει και μεγαλύτερο αλλά υπάρχουν μερικοί κακόβουλοι που λένε ότι η Ρενώ δεν πουλάει - με το πρώτο νέο Megane και μάλιστα σε λευκό χρώμα. Λίγο αργότερα νάσου και ένα ΗΚΡ 931* Koleos, ΝΑΙ ΝΑΙ πουλάει πουλάει!!!
το γεγονός ότι ήταν test drive παρκαρισμένο έξω απο την αντιπροσωπία είναι λεπτομέριαΜερικά λεπτά αργότερα βλέπω και ένα ΗΚΡ 935* παμπάλαια Merc 180C ή κάπως έτσι.
είδα και MHO 5680 Merc C180 αλλά κοιτάζοντας στην πρώτη σελίδα δεν έβγαλα άκρη από πού είναι!!!
εδιτ και ένα ΧΝΧ 740* Astra
ελα τωρα που δεν πουλάει, αφού υπάρχει τουλαχιστον αλλο ενα στο Ηρακλειο και δεν ειναι test drive
-
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Πολύ καλές παρατηρήσεις. Αν και όλα ήταν αναμενόμενα, επιτέλους κάποιος βλέπει ΜΗΒ, ΙΚΕ-60** σε
επαγγελματικό και το νέο κλάδο της Πτολεμαΐδας. Το αίνιγμα όμως παραμένει για τα ΧΧΧ: εκτός σειράς
Χολαργού (μάλλον σπάνιο σε δίκυκλα) ή ανακατανομή σε περιοχή με έλλειψη;...Για αναμενόμενα ο λόγος:
- άμεσα περιμένουμε να αναφερθούν ΤΚΡ από Τρίκαλα, ΥΝΝ-90** σε επαγγελματικά Πειραιά, ΙΚΥ κάτι σε
επαγγελματικά νότιας Αθήνας (ΙΚΥ-64**, μπορεί όμως και ΙΜΗ-****), ΜΙΡ-81** από Λαμία, - αργότερα μέσα στο μήνα ΚΑΜ από Καρδίτσα,
- αρχές Μαρτίου ΗΝΕ από Ηγουμενίτσα, ΒΟΙ από Βόλο,
- μέσα Μαρτίου ΗΑΝ από Πύργο
- τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου ΗΚΤ από Ηράκλειο
- αργότερα παίρνουν σειρά ΡΡΑ στη Λάρισα, ΧΑΙ στους κλάδους της Εύβοιας (πρώτα Χαλκίδα και
Αλιβέρι), ΑΝΜ στην Ιεράπετρα, ΚΜΡ στην Καλαμάτα, ΙΚΑ στη δυτική Αθήνα, ΥΡΧ στη δυτική Αττική, ίσως τα
πρώτα ΕΜΝ σε κλάδο των Κυκλάδων, νέος κλάδος στο Αρκαλοχώρι (λογικά από ΗΚΤ), ΑΖΕ σε
Πάτρα/Αίγιο, ΙΚΗ στο Χολαργό, Ι?? στην ανατολική Αθήνα, ΙΜΗ στη νότια Αθήνα, ΝΙΜ στη Θεσσαλονίκη κλπ
Προφανώς το πότε θα δούμε τα παραπάνω θα εξαρτηθεί από την κίνηση της αγοράς που όμως
προβλέπεται πολύ πεσμένη. Για το λόγο αυτό δε μπαίνω στη διαδικασία για πιο λεπτομερή ή μακρόχρονη
πρόβλεψη, δεν έχει νόημα!Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω από που είναι ούτε αυτό το ΧΧΧ. Το ΚΖΤ μάλλον έφυγε, πήγε από εκεί που ήρθε (χωρίς να μάθουμε τι πού ) αφού δεν το ξαναείδα.
ΚΑΚ 985*
και ΖΧΙ 341* - άμεσα περιμένουμε να αναφερθούν ΤΚΡ από Τρίκαλα, ΥΝΝ-90** σε επαγγελματικά Πειραιά, ΙΚΥ κάτι σε
-
ΑΗΜ-3076 έτοιμο να παραδοθεί, ΕΡΝ-796*.
εδιτ: μου αναφέρθηκε ΙΚΖ-37 μάλλον σημερινό.
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...είδα και MHO 5680 Merc C180 αλλά κοιτάζοντας στην πρώτη σελίδα δεν έβγαλα άκρη από πού είναι!!! ...Μήπως ήταν ΜΗΟ-5608; Γιατί μου φαίνεται πολύ νωρίς να έφτασε το Ρέθυμνο στο 5680.
@pjathan: αρ. παρμπρίζ και κυκλοφορίας ξέρουμε;
...Το ΚΖΤ μάλλον έφυγε, πήγε από εκεί που ήρθε...
Πως ξέρεις πως δεν πήγε αλλού;
-
HAM 387*
-
XNX-771* mazda 2
-
Να ευχαριστήσουμε τον πατρινό για τα καινούργια λεωφορεία που βάζει στις φώτο του leoforeia.gr και μας δίνει πληροφορίες για καινούργιες πινακίδες
ΑΖΒ 7530 σε midi man για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ
http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... =113&pos=0
-
ΡΜΤ-309 σε Λάντσια Δέλτα,ΚΖΤ-655* απο Πτολεμαίδα.
ΚΧΧ-919* απο Δράμα. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...είδα και MHO 5680 Merc C180 αλλά κοιτάζοντας στην πρώτη σελίδα δεν έβγαλα άκρη από πού είναι!!! ...
Μήπως ήταν ΜΗΟ-5608; Γιατί μου φαίνεται πολύ νωρίς να έφτασε το Ρέθυμνο στο 5680.
Δε θυμάμαι, τώρα με μπέρδεψες.
-
XAA 923* Vitara
XAA 784* μτχ μπέμπα Ε46
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009