-
Σχετικα με το σερβις, οι κατασκευαστες συνηθως συνιστουν σερβις καθε ας πουμε 20000 χλμ ή καθε χρονο.
Ο,τι ερθει πρωτο.
Η απορια μου ειναι η εξης. Ειναι πραγματικα αναγκαιο να κανεις σερβις καθε χρονο, ακομα κι αν εχεις κανει λιγα χλμ (π.χ 10000 χλμ στο χρονο) ή ο λογος που το προτεινει αυτο ο κατασκευαστης ειναι καθαρα εισπρακτικος? -
Σχετικα με το σερβις, οι κατασκευαστες συνηθως συνιστουν σερβις καθε ας πουμε 20000 χλμ ή καθε χρονο.
Ο,τι ερθει πρωτο.
Η απορια μου ειναι η εξης. Ειναι πραγματικα αναγκαιο να κανεις σερβις καθε χρονο, ακομα κι αν εχεις κανει λιγα χλμ (π.χ 10000 χλμ στο χρονο) ή ο λογος που το προτεινει αυτο ο κατασκευαστης ειναι καθαρα εισπρακτικος? -
Ο,τι ερθει πρωτο.
Ο χρήστης pmar έγραψε:
Ο,τι ερθει πρωτο.
Η απορια μου ειναι η εξης. Ειναι πραγματικα αναγκαιο να κανεις σερβις καθε χρονο, ακομα κι αν εχεις κανει λιγα χλμ (π.χ 10000 χλμ στο χρονο) ή ο λογος που το προτεινει αυτο ο κατασκευαστης ειναι καθαρα εισπρακτικος?Δε νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για τα λάδια να κάθονται πάνω απο χρόνο, άσχετα απο τα χιλιόμετρα.
Άλλωστε το κόστος απο μία απλή αλλαγη λαδιών (μαζι με το φίλτρο λαδιού) δεν νομιζω να ειναι τόσο μεγάλο.
service kathe xrono?