-
Mε ρώτησε μια φίλη για το εξής:
H μητέρα της, συνταξιούχος και αρκετά μεγάλη σε ηλικία πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει να οδηγεί λόγο ανικανότητας.
Έχει μια BMW 4πορτη, 10ετίας με λίγα χιλιόμετρα σε πολύ καλή κατάσταση.
Μοντέλο μάλλον 316 ή 318, με δερμάτινο σαλόνι.Δυστυχώς αυτά μου είπε μόνο , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς την τιμή που μπορεί να πουληθεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο ;;;;
Ευχαριστώ.
-
H μητέρα της, συνταξιούχος και αρκετά μεγάλη σε ηλικία πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει να οδηγεί λόγο ανικανότητας.
Μοντέλο μάλλον 316 ή 318, με δερμάτινο σαλόνι.Δυστυχώς αυτά μου είπε μόνο , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς την τιμή που μπορεί να πουληθεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο ;;;;
Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ.
-
γυρω στα 10000 ζητανε .
-
Σιγά μη ζητάνε και 30000... Επειδή λες 10ετίας προφανώς εννοείς Ε36 οπότε αν είναι και 316 περίπου στα 8500. Μπες και σε καποιο site με αγγελίες μεταχειρισμένων για να δεις που κινείται η αγορά. Πάντως είναι δύσκολη εποχή για πωλήσεις. (έχω ένα φιλαράκι που ψάχνει Ε36 αλλά δε ξέρω αν του κάνει το 316 γιατί αυτός θέλει από 318IS και πάνω. θα τον ρωτήσω)
-
7 με 8 χιλιαδες....
-
για 316 γύρω στα 7500
BMW 10ετίας - μια βοήθεια...