-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...ΑΓΑΠΗΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΠΟΥ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .... ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ............. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Φυσικό είναι να κοιτάνε την καρέκλα τους, όμως δε φταινε αυτοί.
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, από τη στιγμή στέλνει υπεύθυνο ασφαλείας και 'βαφτίζει' τον οπιοδήποτε αγώνα, υποδηκνείωντας στον οργανωτή την παραμικρή λεπτομέρεια και στη συνέχεια ελέγχει τον οργανωτή με τον παρατηρητή του αγώνα, ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με κάποιο τρόπο υπηρεσιακός και όχι εγώ να αναγκάζομαι να κοινηγώ και να γλύφω τον κάθε μπάτσο! Εγώ δεν ζω από αυτό, αλλη δουλειά κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου και με αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα, αλλά και άλλα παρόμοια σε παλιότερους, στερώ ακόμα περισσότερο χρόνο από τη δουλειά μου και το σπίτι μου και όπως λέει και κείνος ο μ@λ@κ@ς που υπογράφει σαν scudo, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ .'ΔΑΜΑΝΟΓΙΩΡΓΗ ' ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ .ΑΠ 'ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο jokapnis ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑ.....ΤΟ 2010 Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΥΒΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ Η ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.Το θέμα προήλθε από διάσπαση του 'Αγώνες στην Κρήτη'
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...ΑΓΑΠΗΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΠΟΥ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .... ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ............. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Φυσικό είναι να κοιτάνε την καρέκλα τους, όμως δε φταινε αυτοί.
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, από τη στιγμή στέλνει υπεύθυνο ασφαλείας και 'βαφτίζει' τον οπιοδήποτε αγώνα, υποδηκνείωντας στον οργανωτή την παραμικρή λεπτομέρεια και στη συνέχεια ελέγχει τον οργανωτή με τον παρατηρητή του αγώνα, ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με κάποιο τρόπο υπηρεσιακός και όχι εγώ να αναγκάζομαι να κοινηγώ και να γλύφω τον κάθε μπάτσο! Εγώ δεν ζω από αυτό, αλλη δουλειά κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου και με αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα, αλλά και άλλα παρόμοια σε παλιότερους, στερώ ακόμα περισσότερο χρόνο από τη δουλειά μου και το σπίτι μου και όπως λέει και κείνος ο μ@λ@κ@ς που υπογράφει σαν scudo, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ .'ΔΑΜΑΝΟΓΙΩΡΓΗ ' ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ .ΑΠ 'ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο jokapnis ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑ.....ΤΟ 2010 Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΥΒΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ Η ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.Το θέμα προήλθε από διάσπαση του 'Αγώνες στην Κρήτη'
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .... ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ............. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.Φυσικό είναι να κοιτάνε την καρέκλα τους, όμως δε φταινε αυτοί.
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, από τη στιγμή στέλνει υπεύθυνο ασφαλείας και 'βαφτίζει' τον οπιοδήποτε αγώνα, υποδηκνείωντας στον οργανωτή την παραμικρή λεπτομέρεια και στη συνέχεια ελέγχει τον οργανωτή με τον παρατηρητή του αγώνα, ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με κάποιο τρόπο υπηρεσιακός και όχι εγώ να αναγκάζομαι να κοινηγώ και να γλύφω τον κάθε μπάτσο! Εγώ δεν ζω από αυτό, αλλη δουλειά κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου και με αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα, αλλά και άλλα παρόμοια σε παλιότερους, στερώ ακόμα περισσότερο χρόνο από τη δουλειά μου και το σπίτι μου και όπως λέει και κείνος ο μ@λ@κ@ς που υπογράφει σαν scudo, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ .'ΔΑΜΑΝΟΓΙΩΡΓΗ ' ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ .ΑΠ 'ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο jokapnis ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑ.....ΤΟ 2010 Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΥΒΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ Η ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.
Το θέμα προήλθε από διάσπαση του 'Αγώνες στην Κρήτη'
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .... ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ............. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.Φυσικό είναι να κοιτάνε την καρέκλα τους, όμως δε φταινε αυτοί.
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, από τη στιγμή στέλνει υπεύθυνο ασφαλείας και 'βαφτίζει' τον οπιοδήποτε αγώνα, υποδηκνείωντας στον οργανωτή την παραμικρή λεπτομέρεια και στη συνέχεια ελέγχει τον οργανωτή με τον παρατηρητή του αγώνα, ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με κάποιο τρόπο υπηρεσιακός και όχι εγώ να αναγκάζομαι να κοινηγώ και να γλύφω τον κάθε μπάτσο! Εγώ δεν ζω από αυτό, αλλη δουλειά κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου και με αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα, αλλά και άλλα παρόμοια σε παλιότερους, στερώ ακόμα περισσότερο χρόνο από τη δουλειά μου και το σπίτι μου και όπως λέει και κείνος ο μ@λ@κ@ς που υπογράφει σαν scudo, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ .'ΔΑΜΑΝΟΓΙΩΡΓΗ ' ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ .ΑΠ 'ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο jokapnis ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑ.....ΤΟ 2010 Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΥΒΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ Η ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΟΥΒΩΝ - ΓΟΥΡΝΩΝ ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ F1 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ (κ.ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΟΙΑ) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ 30.000 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΙΣΤΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ F1.
ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ..... ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ .... ΟΠΟΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ .... ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ.ΣΑΡΡΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ... ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΡΑΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗ.
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ F1 ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ASCARI RESOLT http://www.ascari.net/' target='_blank' target='_blank MAZI ME THN ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΕΙς κλπ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕς ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 8000 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ......
ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ...Ο ΠΡΟΗΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΙΣΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 300.000.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ .....ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
-
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ .....ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ.
-
Ο χρήστης jokapnis έγραψε:
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ .....ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ.Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΚΟΝΤΑ,10 ΛΕΠΤΑ.ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ .....ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ.
Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΚΟΝΤΑ,10 ΛΕΠΤΑ.ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.
Αν η πίστα ήταν επιχειρηματικά συμφέρουσα, κάποιος θα την είχε κάνει. Δεν είναι και δε γίνεται και δε θα γίνει. Πουθενά. Ας το πάρουμε απόφαση...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΚΟΝΤΑ,10 ΛΕΠΤΑ.ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.
Αν η πίστα ήταν επιχειρηματικά συμφέρουσα, κάποιος θα την είχε κάνει. Δεν είναι και δε γίνεται και δε θα γίνει. Πουθενά. Ας το πάρουμε απόφαση...
KAI EAN O EPIXEIRHMATIAS ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΙΞΗ?ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ 'Χ' ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.
-
Ναι γιαυτό δεν έχει γίνει 35 χρόνια τώρα η πίστα στην Πάτρα, επειδή την υπονομεύουν οι άλλες περιοχές
Επιμένω, αν ήταν επιχειρηματικά ενδιαφέρον θα είχαν βρεθεί και οι απαραίτητες πολιτικές 'άκρες'. Οπου πολιτικές άκρες πολλές φορές δε σημαίνουν απλά 'διευκολύνσεις για επιτάχυνση της διαδικασίας σε νόμιμα πλαίσια' αλλά 'τρόποι παράκαμψης της νομιμότητας'. Το πρόβλημα ξεκινά από το ό,τι δεν είναι επιχειρηματικά συμφέρον._ -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
KAI EAN O EPIXEIRHMATIAS ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΙΞΗ?ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ 'Χ' ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.
ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΕΔΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ PLAN B ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ASCARI RESORT ...... http://www.ascari.net με ταυτοχρονη δημιουργια μεγαλου παρκου αναψυχης ..... το θεμα τους δεν ειναι να βγαλουν τα χρηματα απο μια πιστα γιατι αυτο θα παρει 30 χρονια αλλα να υποστηριξουν το τουριστικο προϊον τους οπως εχουν κανει και με το golf το οποιο δεν ειναι κερδοφορος επιχειρηση ακομα και θα αργησει πολυ να γινει αλλα υποστηριξη ολα τα 5στερα ξενοδοχεια της περιοχης Ηρακλειου - Λασιθιου επιχειρηματιας που θα επενδυση για να βγαλει κερδος μονο απο πιστα ξεχαστε το δεν θα το κανει κανεις.
Και μια και μιλαμε για πιστες νομιζεται οτι η Ελλαδα εχει αναγκη μονο μια πιστα.
Εγω νομιζω οτι θελει μια μεγαλη πληρεες πιστα που σαν στιβος να εχεις της προδιαγραφες f1 και απο εκει και επειτα αλλες 4 πιο μικρες .....καταλληλα ομως σκορπισμενες στην Ελλαδα οχι ολες στην Αττικη και κεντρικη Ελλαδα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι γιαυτό δεν έχει γίνει 35 χρόνια τώρα η πίστα στην Πάτρα, επειδή την υπονομεύουν οι άλλες περιοχές
Επιμένω, αν ήταν επιχειρηματικά ενδιαφέρον θα είχαν βρεθεί και οι απαραίτητες πολιτικές 'άκρες'. Οπου πολιτικές άκρες πολλές φορές δε σημαίνουν απλά 'διευκολύνσεις για επιτάχυνση της διαδικασίας σε νόμιμα πλαίσια' αλλά 'τρόποι παράκαμψης της νομιμότητας'. Το πρόβλημα ξεκινά από το ό,τι δεν είναι επιχειρηματικά συμφέρον._ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ .... ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ Η ΠΑΤΡΑ .... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΙΑ.
-
Επιμένω, αν ήταν επιχειρηματικά ενδιαφέρον θα είχαν βρεθεί και οι απαραίτητες πολιτικές 'άκρες'. Οπου πολιτικές άκρες πολλές φορές δε σημαίνουν απλά 'διευκολύνσεις για επιτάχυνση της διαδικασίας σε νόμιμα πλαίσια' αλλά 'τρόποι παράκαμψης της νομιμότητας'. Το πρόβλημα ξεκινά από το ό,τι δεν είναι επιχειρηματικά συμφέρον._ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ .... ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ Η ΠΑΤΡΑ .... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΙΑ.
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΑΤΡΑ ΠΥΡΓΟ .ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ?
-
Ναι τώρα εκτός από τους 'Βόρειους' έχουμε και τους Κρητικούς να αντιδρούν στο 'κράτος των Αθηνών'
Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε ? Εσείς περιμένετε υποστήριξη του κράτους για να φτιάξετε πίστα. Και εγώ σας λέω, πως αν ήταν επιχειρηματικά συμφέρουσα, θα την είχατε φτιάξει, με την ίδια υποστήριξη που είχατε όταν φτιάξατε τα ***** ξενοδοχεία και τα γήπεδα γκόλφ. Δεν είναι επιχειρηματικά συμφέρουσα (είστε σίγουροι πως το Ascari βγάζει τα λεφτά του ? ), δεν την κάνετε. Απλό είναι, τα άλλα περί 'κράτους των Αθηνών' είναι για λαϊκή κατανάλωση. Λες και στην Αθήνα έγινε καμιά πίστα (πχ. Ορχομενός, Ελληνικό), με το 'χωράφι' στα Μέγαρα (100% ιδιωτική πρωτοβουλία) είναι... Ή στην Πάτρα (από το 1970-κάτι διάβαζα σε παλιούς 4Τ του πατέρα μου για τη Χαλανδρίτσα)...
Δόξαι και τιμή στο δήμο Σερρών, όλοι οι άλλοι είμαστε για τα πανηγύρια. Αυτό είναι το περί πιστών συμπέρασμα κατ΄εμέ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι τώρα εκτός από τους 'Βόρειους' έχουμε και τους Κρητικούς να αντιδρούν στο 'κράτος των Αθηνών'Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε ? Εσείς περιμένετε υποστήριξη του κράτους για να φτιάξετε πίστα. Και εγώ σας λέω, πως αν ήταν επιχειρηματικά συμφέρουσα, θα την είχατε φτιάξει, με την ίδια υποστήριξη που είχατε όταν φτιάξατε τα ***** ξενοδοχεία και τα γήπεδα γκόλφ. Δεν είναι επιχειρηματικά συμφέρουσα (είστε σίγουροι πως το Ascari βγάζει τα λεφτά του ? ), δεν την κάνετε. Απλό είναι, τα άλλα περί 'κράτους των Αθηνών' είναι για λαϊκή κατανάλωση. Λες και στην Αθήνα έγινε καμιά πίστα (πχ. Ορχομενός, Ελληνικό), με το 'χωράφι' στα Μέγαρα (100% ιδιωτική πρωτοβουλία) είναι... Ή στην Πάτρα (από το 1970-κάτι διάβαζα σε παλιούς 4Τ του πατέρα μου για τη Χαλανδρίτσα)...
Δόξαι και τιμή στο δήμο Σερρών, όλοι οι άλλοι είμαστε για τα πανηγύρια. Αυτό είναι το περί πιστών συμπέρασμα κατ΄εμέ.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΒΡΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΛΠ.
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ .... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ .... ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ...... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 'κράτους των Αθηνών' ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ASCARI ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ....ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ 1000 ΕΥΡΟ ΟΙ 3 ΓΥΡΟΙ !!!!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΠ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ...... ΒΟΛΕΨΟΥ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ κκκ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΝ ΤΟΥς ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ....... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ...ΟΧΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ .... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι τώρα εκτός από τους 'Βόρειους' έχουμε και τους Κρητικούς να αντιδρούν στο 'κράτος των Αθηνών'Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε ? Εσείς περιμένετε υποστήριξη του κράτους για να φτιάξετε πίστα. Και εγώ σας λέω, πως αν ήταν επιχειρηματικά συμφέρουσα, θα την είχατε φτιάξει, με την ίδια υποστήριξη που είχατε όταν φτιάξατε τα ***** ξενοδοχεία και τα γήπεδα γκόλφ. Δεν είναι επιχειρηματικά συμφέρουσα (είστε σίγουροι πως το Ascari βγάζει τα λεφτά του ? ), δεν την κάνετε. Απλό είναι, τα άλλα περί 'κράτους των Αθηνών' είναι για λαϊκή κατανάλωση. Λες και στην Αθήνα έγινε καμιά πίστα (πχ. Ορχομενός, Ελληνικό), με το 'χωράφι' στα Μέγαρα (100% ιδιωτική πρωτοβουλία) είναι... Ή στην Πάτρα (από το 1970-κάτι διάβαζα σε παλιούς 4Τ του πατέρα μου για τη Χαλανδρίτσα)...
'ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΓΙΑ ΠΕΣ 'ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΙΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ?Κ........ ?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΠΑΤΡΑ ,ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ,ΣΕΡΡΕΣ,ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ,ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
-
Νομιζω εχουν γινει αρκετες παρεξηγησεις. Καταρχην, απο το τελευταιο, φιλε kkk το οτι η οικογενεια που λες καταγεται απο τις Σερρες δεν εχει παιξει κανενα, μα κανενα ρολο στο τι εχει καταφερει ο εκει δημος με την πιστα. Εκει καποιος δημαρχος ρισκαρε ριχνοντας ολα τα κεφαλαια του δημου στην κατασκευη της πιστας, το πληρωσε στις πρωτες εκλογες αλλα ευτυχως τελικα δικαιωθηκε τοσο απο την επανεκλογη του οσο και απο το γεγονος οτι πλεον η επιχειρηση ειναι κερδοφορα.
Για να παμε στο επομενο θεμα, η λεξη πλεον εχει αρκετη σημασια. Επειδη καλως ή κακως στην Ελλαδα δεν υπαρχει γνωση για το πως τρεχει μια τετοια επιχειρηση, χρειαζεται χρονος και υπομονη. Οπως πηρε στους Σερραιους καποια χρονια για να μαθουν, ετσι θα παρει και σε αυτον που θα επενδυσει 300 εκατ. Επειδη ομως αλλη πιεση εχει μια επενδυση μικρη και αλλη μια τεραστια, καλο θα ηταν φιλε jokapnis να μεταφερεις (αν μπορεις) σε αυτον που εχει την προθεση να φτιαξει 'ενα Ασκαρι' οτι καλυτερο θα ηταν ειτε να το κανει πολυ σταδιακα, ειτε να επιλεξει παρα πολυ προσεκτικα διαχειριστη απο το εξωτερικο.
Μια και ειπαμε για Ασκαρι, αυτη η πιστα ΔΕΝ εχει φτιαχτει για κερδοφορια. Μη σας φαινεται παραξενο αυτο, ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης ειχε την τυχη να κανει τεραστια περιουσια και εχει κατα καιρους κανει πολλα που δεν ειχαν σκοπο το κερδος. Ετσι και το race resort του ειναι μια πολυ ιδιαιτερη, για την ακριβεια μοναδικη στον κοσμο, περιπτωση επιχειρησης-κλειστου VIP κλαμπ που ναι μεν εχει μεγαλη συνδρομη, ναι μεν κανει καποιες εταιρικες εκδηκωσεις αλλα γενικα εχει αλλη στοχευση. Το να προσπαθησει κανεις να την αντιγραψει ειναι λαθος, αντιθετα θα σας ελεγα να δειτε την περιπτωση της Jerez ή του ολοκαινουργιου Algarve σαν προτυπα. Και οι δυο περιοχες ειναι αντιστοιχα τουριστικες με την Κρητη και εχουν αναλογα ευνοϊκο κλιμα.
Ενδεικτικα το Algarve κοστισε 200 εκ ευρω και χρεωνει καθε επισκεψη ομαδας F1 ανα ομαδα ανα ημερα 50 χιλ ευρω. Με αλλα λογια στο πρωτο τους 3ημερο τεστ που πηγαν McLaren και Ferrari, ειχαν εσοδα 300 χιλ και επιπλεον εσοδα απο τους θεατες που πληρωσαν εισητηριο 10 ευρω. Και για να μην πειτε οτι αυτη ειναι η F1 να σας δωσω ενα αλλο παραδειγμα: 17-18-19 εγιναν δοκιμες F3, FRenault, FBMW και FMaster στη Βαρκελωνη με πανω απο 100 μονοθεσια Βρετανικων, Γερμανικων, Ιταλικων και Ισπανικων ομαδων, καθε μονοθεσιο εδινε 3-5 χιλ ευρω ενοικιο ανα ημερα. Βαλτε τα κατω και υπολογειστε ταμειο.
Γιαυτο ειναι ακυρο να υποστηριζει κανεις οτι οι πιστες δεν ειναι επιχειρηματικα συμφερουσες, ειναι και παρα ειναι και γιαυτο υπαρχουν αρκετα παραδειγματα που βγαζουν λεφτα. Το οτι στην Ελλαδα δεν ξερουμε πως κινειται αυτη η αγορα θα επρεπε να μας κανει πιο προσεκτικους στο να λεμε τετοια πραγματα.
-
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΒΡΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΛΠ.ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ .... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
Ούτε οι δημοσιεύσεις γίνονται έτσι... Ποτέ δεν είπα εγώ κάτι για υπονόμευση στην Πάτρα (αν το βρεις ζητώ συγνώμη, αν δεν το βρεις ζητάς εσύ. ΟΚ ?). Ούτε έχω καμία σχέση με την Πάτρα, που αμέσως άρχισες τα 'εσείς στην Πάτρα' και τα 'εμείς και αυτοί'. Διάβασε πρώτα και μετά κάνε μαθήματα. Αιντε
Εύχομαι να φτιαχτεί μια πίστα και στην Πάτρα και στην Κρήτη και όπου αλλού και να είναι κερδοφόρα. Μέχρι να γίνει όμως θα επιμένω πως δε γίνεται όχι λόγω σκοτεινών συμφερόντων (έτσι το έχουμε οι Ελληνες φαίνεται, όλο σκοτεινά συμφέρονται μας πολεμάνε, καιγόταν πέρισι η μισή Ελλάδα και πάλι για σκοτεινά συμφέροντα ακούγαμε, είναι απλά η εύκολη και πιασάρικη δικαιολογία...) αλλά απλά διότι δε στέκει επιχειρηματικά. Διαφωνώ με τον Go_For_Pole ως προς αυτό διότι απλά η Ισπανία είναι δίπλα στην αγωνιστική καρδιά της Ευρώπης (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, δεν είναι τυχαίο που όλες οι αξιόλογες και κερδοφόρες πίστες είναι εκεί) και εμείς σε μία αυτοκινητιστικά και motorsport-ικά υπανάκπτυκτη χώρα 2 μέρες ταξίδι με τη νταλίκα μακριά. Και στις Σέρρες δεν πάνε από την Ιταλία (και γιατί άλλωστε ?), από τα Βαλκάνια πάνε.
Τέλος από μένα το off-topic.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Νομιζω εχουν γινει αρκετες παρεξηγησεις. Καταρχην, απο το τελευταιο, φιλε kkk το οτι η οικογενεια που λες καταγεται απο τις Σερρες δεν εχει παιξει κανενα, μα κανενα ρολο στο τι εχει καταφερει ο εκει δημος με την πιστα. Εκει καποιος δημαρχος ρισκαρε ριχνοντας ολα τα κεφαλαια του δημου στην κατασκευη της πιστας, το πληρωσε στις πρωτες εκλογες αλλα ευτυχως τελικα δικαιωθηκε τοσο απο την επανεκλογη του οσο και απο το γεγονος οτι πλεον η επιχειρηση ειναι κερδοφορα.Για να παμε στο επομενο θεμα, η λεξη πλεον εχει αρκετη σημασια. Επειδη καλως ή κακως στην Ελλαδα δεν υπαρχει γνωση για το πως τρεχει μια τετοια επιχειρηση, χρειαζεται χρονος και υπομονη. Οπως πηρε στους Σερραιους καποια χρονια για να μαθουν, ετσι θα παρει και σε αυτον που θα επενδυσει 300 εκατ. Επειδη ομως αλλη πιεση εχει μια επενδυση μικρη και αλλη μια τεραστια, καλο θα ηταν φιλε jokapnis να μεταφερεις (αν μπορεις) σε αυτον που εχει την προθεση να φτιαξει 'ενα Ασκαρι' οτι καλυτερο θα ηταν ειτε να το κανει πολυ σταδιακα, ειτε να επιλεξει παρα πολυ προσεκτικα διαχειριστη απο το εξωτερικο.
Μια και ειπαμε για Ασκαρι, αυτη η πιστα ΔΕΝ εχει φτιαχτει για κερδοφορια. Μη σας φαινεται παραξενο αυτο, ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης ειχε την τυχη να κανει τεραστια περιουσια και εχει κατα καιρους κανει πολλα που δεν ειχαν σκοπο το κερδος. Ετσι και το race resort του ειναι μια πολυ ιδιαιτερη, για την ακριβεια μοναδικη στον κοσμο, περιπτωση επιχειρησης-κλειστου VIP κλαμπ που ναι μεν εχει μεγαλη συνδρομη, ναι μεν κανει καποιες εταιρικες εκδηκωσεις αλλα γενικα εχει αλλη στοχευση. Το να προσπαθησει κανεις να την αντιγραψει ειναι λαθος, αντιθετα θα σας ελεγα να δειτε την περιπτωση της Jerez ή του ολοκαινουργιου Algarve σαν προτυπα. Και οι δυο περιοχες ειναι αντιστοιχα τουριστικες με την Κρητη και εχουν αναλογα ευνοϊκο κλιμα.
Ενδεικτικα το Algarve κοστισε 200 εκ ευρω και χρεωνει καθε επισκεψη ομαδας F1 ανα ομαδα ανα ημερα 50 χιλ ευρω. Με αλλα λογια στο πρωτο τους 3ημερο τεστ που πηγαν McLaren και Ferrari, ειχαν εσοδα 300 χιλ και επιπλεον εσοδα απο τους θεατες που πληρωσαν εισητηριο 10 ευρω. Και για να μην πειτε οτι αυτη ειναι η F1 να σας δωσω ενα αλλο παραδειγμα: 17-18-19 εγιναν δοκιμες F3, FRenault, FBMW και FMaster στη Βαρκελωνη με πανω απο 100 μονοθεσια Βρετανικων, Γερμανικων, Ιταλικων και Ισπανικων ομαδων, καθε μονοθεσιο εδινε 3-5 χιλ ευρω ενοικιο ανα ημερα. Βαλτε τα κατω και υπολογειστε ταμειο.
Γιαυτο ειναι ακυρο να υποστηριζει κανεις οτι οι πιστες δεν ειναι επιχειρηματικα συμφερουσες, ειναι και παρα ειναι και γιαυτο υπαρχουν αρκετα παραδειγματα που βγαζουν λεφτα. Το οτι στην Ελλαδα δεν ξερουμε πως κινειται αυτη η αγορα θα επρεπε να μας κανει πιο προσεκτικους στο να λεμε τετοια πραγματα.
ΑΞΙΟΤΙΜΕ GO FOR POLE ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ.ΕΑΝ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΑ. Π.Χ. ΘΟΡΥΒΟΣ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ,ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ................ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΑ ΟΚ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟFORUM.
-
Οταν έγινε η πίστα στις Σέρρες κυβέρνηση ήταν ο Σημίτης και όχι ο Καραμανλής
Οταν ήταν κυβέρνηση ο Παπανδρέου η πίστα στην Πάτρα δεν έγινε και δεν έχει γίνει ακόμα (μόνο και μόνο αυτό αρκεί για να δείξει ότι δε στέκει το επιχείρημά σου)
Αυτά._
Πίστα στην Κρήτη