-
Εδω και κανα 2μηνο μου κανει ''νερα'' ο ραλος. Αλλες φορες παιρνει με την πρωτη μπροστα και αλλες φορες θελει γκαζι για να παρει. Οταν παιρνει κραταει σταθερα ρελαντι και δεν τρεμοπαιζει. Δεν παιζει ρολο αν κανει κρυο ή ζεστη. Το κανει και ζεστες μερες και παιρνει μπρος αμεσως και οταν κανει κρυο. Βασικα το κανει οποτε του καπνισει,αλλα τωρα τελευταια ειναι πιο συχνο το φαινομενο.
Επειδη το ειχα παρει μεταχειρισμενο ,σκεφτομαι να αλλαξω φιλτο βενζινης,φιλτρο αερα και μπουζακια. Λετε να φταιει τιποτα απο τα παραπανω?
-
Εδω και κανα 2μηνο μου κανει ''νερα'' ο ραλος. Αλλες φορες παιρνει με την πρωτη μπροστα και αλλες φορες θελει γκαζι για να παρει. Οταν παιρνει κραταει σταθερα ρελαντι και δεν τρεμοπαιζει. Δεν παιζει ρολο αν κανει κρυο ή ζεστη. Το κανει και ζεστες μερες και παιρνει μπρος αμεσως και οταν κανει κρυο. Βασικα το κανει οποτε του καπνισει,αλλα τωρα τελευταια ειναι πιο συχνο το φαινομενο.
Επειδη το ειχα παρει μεταχειρισμενο ,σκεφτομαι να αλλαξω φιλτο βενζινης,φιλτρο αερα και μπουζακια. Λετε να φταιει τιποτα απο τα παραπανω?
-
-
Kαθάρισε πεταλούδα και μοτέρ ρελαντί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαθάρισε πεταλούδα και μοτέρ ρελαντί.Εγω λεω να το πεταξω στην θαλασσα
-
Ε το έθαβες που το έθαβες, φύτεψε το μία και καλή τώρα.
Παρεμπιπτόντως, όταν το πήρες, δεν του έκανες ένα σέρβις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε το έθαβες που το έθαβες, φύτεψε το μία και καλή τώρα.Παρεμπιπτόντως, όταν το πήρες, δεν του έκανες ένα σέρβις;
Λαδια και φιλτρο λαδιου μονο....
Βλακεια εκανα. Λογικα αυτη την βδομαδα ή μετα τις γιορτες θα αλλαξω αυτα που προανεφερα και θα κοιταξω και ιμαντες. Παντως το φιλτρο αερα που το εβγαλα να το δω ηταν καταμαυρο(μονο αραχνες δεν ειχε πιασει),κατι που σημαινει οτι εχει καιρο να κανει σερβις
-
Σέρβις και χαζομάρες, πάρε ένα σπρέι αιθέρα και θα ξεκινάει ακόμα και χωρίς σπινθήρα.
-
Αν το φίλτρο αέρα είναι κατάμαυρο, λογικά και το φίλτρο βενζίνης θα έχει γεμίσει μαζούτ. Άλλαξέ τα, πάμφθηνα είναι.
-
Στα πλαίσια της συντήρησης εννοείται πως πρέπει να γίνει αυτό. Για το πρόβλημα που έχει κατά 99% είναι από βρώμικη πεταλούδα ή βρώμικο/χαλασμένο βηματικό μοτέρ ρελαντί.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ο ραλοςTι είναι . . . ραλος;;;;;;;;
-
106 ραλυ
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ο ραλος
Tι είναι . . . ραλος;;;;;;;;
formula 106 rallye!!!
-
2 ενδεχόμενα που προέρχονται από...εμπειρία πεζώ (χώρια απ αυτά που ανέφερε ο drdino)
1
σβήνεις το αυτοκίνητο πριν πέσουν οι στροφές στο ρελαντί και μπουκώνει ο ράλος. εγώ έσκασα αδίκως 100 για τρόμπα...2
καταλύτης. σε δυο 106 έχει συμβεί αυτό. Γίνεται θρύψαλα ο καταλύτης και δεν εξάγει σωστά, με αποτέλεσμα να μην παίρνει. συνήθως αυτό συνοδεύεται από ένανελαφρύ μεταλλικό θόρυβο, όχι όμως σε όλη τη λειτουργία του κινητήρα! -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ο ραλος
Tι είναι . . . ραλος;;;;;;;;
formula 106 rallye!!!
έτσι.......... να μαθαίνουμε και μεις ... οι γηραιότεροι...........!!!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
2 ενδεχόμενα που προέρχονται από...εμπειρία πεζώ (χώρια απ αυτά που ανέφερε ο drdino)1
σβήνεις το αυτοκίνητο πριν πέσουν οι στροφές στο ρελαντί και μπουκώνει ο ράλος. εγώ έσκασα αδίκως 100 για τρόμπα...2
καταλύτης. σε δυο 106 έχει συμβεί αυτό. Γίνεται θρύψαλα ο καταλύτης και δεν εξάγει σωστά, με αποτέλεσμα να μην παίρνει. συνήθως αυτό συνοδεύεται από ένανελαφρύ μεταλλικό θόρυβο, όχι όμως σε όλη τη λειτουργία του κινητήρα!Μετα τις γιορτες θα παει για service οποτε πιστευω να εχει λυθει το προβλημα. Ψαχνω ακομα κανα καλο συνεργειο. Εχω ακουσει καλα λογια για το speedy's.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σέρβις και χαζομάρες, πάρε ένα σπρέι αιθέρα και θα ξεκινάει ακόμα και χωρίς σπινθήρα.Συγγνώμη, αυτό που το ρίχνει κανείς; και τί κάνει;
-
Το ψεκάζεις στην εισαγωγή του αέρα. Ξεκινάει πάντα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το ψεκάζεις στην εισαγωγή του αέρα. Ξεκινάει πάντα.οκ ευχαριστώ.
-
Δεν είναι για όλη την ώρα!!!
Δεν παιρνει μπρος ο ραλος