-
Καλησπερα.Σε λιγο καιρο βγαζω διπλωμα και ψαχνω ηδη να αγορασω ενα αυτοκινητο.Εχω ηδη καταληξει σε καποια μοντελα αλλα θα ηθελα καποια βοηθεια στην επιλογη η στην προταση αλλων παρομοιας κατηγοριας.Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω δυσκολα ξεπερνουν τα 5000Ε.Τα αυτοκινητα που εχω σκεφτει ειναι:
1.Toyota starlet gt
2.Honda civic v-tec
3.Fiat uno turbo
4.Nisan sunny gt-i
5.Peugeot 106 rallye
6.Citroen saxo vts
Νομιζω καταλαβατε περιτινως προκειται.Περιμενω αποψεις και ιδεες.Ευχαριστω προκαταβολικα. -
Καλησπερα.Σε λιγο καιρο βγαζω διπλωμα και ψαχνω ηδη να αγορασω ενα αυτοκινητο.Εχω ηδη καταληξει σε καποια μοντελα αλλα θα ηθελα καποια βοηθεια στην επιλογη η στην προταση αλλων παρομοιας κατηγοριας.Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω δυσκολα ξεπερνουν τα 5000Ε.Τα αυτοκινητα που εχω σκεφτει ειναι:
1.Toyota starlet gt
2.Honda civic v-tec
3.Fiat uno turbo
4.Nisan sunny gt-i
5.Peugeot 106 rallye
6.Citroen saxo vts
Νομιζω καταλαβατε περιτινως προκειται.Περιμενω αποψεις και ιδεες.Ευχαριστω προκαταβολικα. -
1.Toyota starlet gt
2.Honda civic v-tec
3.Fiat uno turbo
4.Nisan sunny gt-i
5.Peugeot 106 rallye
6.Citroen saxo vts
No 5. από μένα !!! απλά θα δυσκολευτείς να βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση και ατρακάριστο ...
-
Για μενα καλυτερα να φυγεις απο αυτες τις κατηγοριες μιας και δυσκολα εως με καμια παναγια δεν θα βρεις αυτοκινητο σε καλη κατασταση...τουλαχιστον απ' οσους ξερω που εχουν σαξοραλλα,glanza και τετοια κανενας δν τα λυπαται(...και ποσοι τα εχουν στουκαρει)...ποιος λοιπον θα τα δωσει 5000 και θα ειναι προσεγμενα.Παρε ενα μικρα η ενα απλο σταρλετ και αργοτερα παιρνεις και ενα πιο ψαγμενο...Σε καταλαβαινω θες να τρεξεις αλλα εισαι και νεος οδηγος και θελει προσοχη...
-
Μη κοιτάς να είναι γρήγορο το αμάξι. Σ' αυτά τα λεφτά να κοιτάς να είναι καλοδιατηρημένο.
Φυσικά μη το πάρεις και βάλεις ένα χιλιάρικο ζαντολάστιχα και άλλο ένα χιλιάρικο ηχοσύστημα. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ να το κρατήσεις.
-
Yaris με 4.500 και με τα ρεστα play station 3 για να φευγουν και τα χοντραδια.
-
πάρε ένα rallye 13ρι και καν του ένα γερό service
λάστιχα, αμορτισερ, φρένα κτλ αρκεί να είναι ατρακάριστο .... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Yaris με 4.500 και με τα ρεστα play station 3 για να φευγουν και τα χοντραδια.+1,κανενα απο αυτα που προτεινεις,δεν νομιζω να θελεις να γινεις απλα μια στατιστικη
-
Clio II 1400 με 100 άλογα. Αυτό το αμάξι ήταν τόσο καλό, που με διάφορες μορφές παράγεται ακόμα και σήμερα. Μπορείς να βρεις σε πολύ καλή κατάσταση.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
+1,κανενα απο αυτα που προτεινεις,δεν νομιζω να θελεις να γινεις απλα μια στατιστικη
+άπειρο εις την απειροστή
Πάρε ένα μικρομεσαίο προπροήγουμενης γενιάς ή σούπερ μίνι προηγούμενης και σε πληροφορώ ότι και σχετικά ασφαλής θα είσαι και το θα κοιμούνται σχτικά ήσυχοι οι γονείς σου και το βασικότερο όλων θα το ευχαριστηθείς στο δρόμο πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.
Επιπλέον να έχεις κατά νου ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις οποιοδήποτε εκ των μοντέλων που προτείνεις σε ανεκτή κατάσταση ή έστω πρώτο χέρι...
-
Ο χρήστης Xrated έγραψε:
...
6.Citroen saxo vts
...Eγώ μπήκα σε ένα VTS μοντέλο 1998 με 95000 πραγματικά χιλιόμετρα ενός φίλου... Λευκό, πανέμορφο...
Αριστο...
9 ετών αυτοκίνητο εργοστασιακό άριστο...χωρίς καμιά επέμβαση μηχανική ή αισθητική.
Ούτε τριξίματα, ωραίο εσωτερικό, όμορφο εξωτερικό, ιδιαίτερα ευέλικτο, άνετο μέσα...
Το πούλησε 4500euro...
viewtopic.php?f=9&t=31231&p=1224636&hilit=vts#p1224636Εγώ κάτι τέτοιο θα έπαιρνα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
6.Citroen saxo vts
...Eγώ μπήκα σε ένα VTS μοντέλο 1998 με 95000 πραγματικά χιλιόμετρα ενός φίλου... Λευκό, πανέμορφο...
Αριστο...
9 ετών αυτοκίνητο εργοστασιακό άριστο...χωρίς καμιά επέμβαση μηχανική ή αισθητική.
Ούτε τριξίματα, ωραίο εσωτερικό, όμορφο εξωτερικό, ιδιαίτερα ευέλικτο, άνετο μέσα...
Το πούλησε 4500euro...
viewtopic.php?f=9&t=31231&p=1224636&hilit=vts#p1224636' target='_blankΕγώ κάτι τέτοιο θα έπαιρνα...
Ναι δν λεμε οτι ειναι κακο...αλλα ασφαλεια για εναν νεο οδηγο υπαρχει?Σκετα κουβαδακια ειναι ασχετα με τις επιδοσεις τους...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
+1,κανενα απο αυτα που προτεινεις,δεν νομιζω να θελεις να γινεις απλα μια στατιστικη
Πάρε ένα μικρομεσαίο προπροήγουμενης γενιάς ή σούπερ μίνι προηγούμενης και σε πληροφορώ ότι και σχετικά ασφαλής θα είσαι και το θα κοιμούνται σχτικά ήσυχοι οι γονείς σου και το βασικότερο όλων θα το ευχαριστηθείς στο δρόμο πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.
Επιπλέον να έχεις κατά νου ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις οποιοδήποτε εκ των μοντέλων που προτείνεις σε ανεκτή κατάσταση ή έστω πρώτο χέρι...
Μπορεις να δωσεις καποια παραδειγματα απο αυτα που προτινεις?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Yaris με 4.500 και με τα ρεστα play station 3 για να φευγουν και τα χοντραδια.φιλε,αν μου βρεις εμενα yaris με 4500 τι να πω!!!επειδη και εγω πηρα προσφατα διπλωμα(σμρ το πηρα στα χερια μου) ψαχνω καποιο μικρο,οχι saxo-ralla,και το yaris ειναι το ιδανικο!!αλλα ειλικρινα δεν εχω βρει πουθενα εκει με 4000!!
-
Ο χρήστης Xrated έγραψε:
Π.Χ.
Punto Sporting MK2
Clio 1.4 MK2
206 1.4
Corolla G6 -
Είναι πάρα πολύ καλή εποχή γιά να ψάξεις μεταχειρισμένο, γιατί είναι τόσο πεθαμένη η αγορά που θα βρεις άνετα ένα σωρό πεθαμένους που δεν μπορούν να πουλήσουν με τίποτα.
Αρα παζαρεύεις άνετα και άγρια. Και δεν μιλάω γιά 1.000 ευρώ κάτω, πολύ περισσότερο. Ασε που τις έχουν κατεβάσει τις τιμές μερικοί...Αυτά τα αυτοκίνητα που ψάχνεις πάντως, δύσκολα θα τα βρείς σε καλή κατάσταση και απείραχτα...
Μιά καλή περίπτωση σε σχέση με το 106 Rallye είναι το 106 GTi γιά έναν λόγο: Το έπαιρναν μεγαλύτερες ηλικίες, είναι λιγότερο κυνηγημένα, και υπάρχει περίπτωση να βρεις ακόμα και πρώτο χέρι original εντελώς. Rallye original και πρώτο χέρι και σωστό, είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στ'άχυρα.
Citroen ZX Volcane επίσης μπορεί να τη βρεις φθηνά. Αλλά είναι λίγο ειδική περίπτωση... -
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
φιλε,αν μου βρεις εμενα yaris με 4500 τι να πω!!!επειδη και εγω πηρα προσφατα διπλωμα(σμρ το πηρα στα χερια μου) ψαχνω καποιο μικρο,οχι saxo-ralla,και το yaris ειναι το ιδανικο!!αλλα ειλικρινα δεν εχω βρει πουθενα εκει με 4000!!
Φίλε μου, δεν περιμένουμε ποτέ να ζητήσει μιά καλή χαμηλή τιμή αυτός που πουλάει...
Οτι θέλουν ζητάνε όλοι, και βέβαια κανείς δεν πουλάει!
Την τιμή την φτιάχνουμε μόνοι μας εκεί που θέλουμε. 6000 ζητάει; 4000 του δίνεις. Δεν θέλει; Προχωράς στον επόμενο. Μέσα στους επόμενους 100-150 που περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο από την αγγελία και δεν χτυπάει ποτέ, κάποιος θα σου κάτσει. Οι υπόλοιποι που δεν κάθονται, απλώς κάθονται και τα κοιτάνε απούλητα.Πάντα υπάρχουν πεθαμένοι γιά μετρητά, και σήμερα είναι πολύ περισσότεροι, έως όλοι, αφού κανείς δεν αγοράζει.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Π.Χ.
Punto Sporting MK2
Clio 1.4 MK2
206 1.4
Corolla G6Πολύ καλές προτάσεις ενδεικτικές προτάσεις! Βέβαια με 5Κ θα προτιμούσα την κορόλα της προπροηγούμενης γενιάς (η πιο όμορφη κοφτή κορόλα για μένα, σαν αυτή του σαίνθ). Δες μερικά παραδείγματα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/?ca= ... o=&do=&nu=
-
Γενικά τα αυτοκίνητα της αρχικής λίστας σου κυκλοφορούν είτε ως πτώματα είτε ως φυσαρμόνικες... Ψάξε κάτι πιο λογικό. Ακόμη και τα ατρακάριστα θα θέλουν 2Κ ευρώ για να έλθουν στα ίσα τους. Ο νοών νοείτω.
Λιγη βοηθεια με αγορα μεταχειρισμενου.