-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
. Κατά περίεργο τρόπο τον τίτλο τον πέρνει ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί τους 2 - 3 τελευταίους μήνες κάθε φορά...
.Μπα μην είσαι και τόσο σίγουρος. Έχει κερδίσει κι ένα που κυκλοφορούσε 2-3 χρόνια
-
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SEAT
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ακυρο εντελώς αυτό σχετικά με το Jazz...To Ford Fiesta βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς...
Πιο συγκεκριμένα:
1.Ford Fiesta
2.Alfa Romeo Mito
3.VW Golf
4.Skoda Superb
6.VW Tiguan
7.Seat Ibiza
8.VW Scirocco
9.Honda Jazz
10.Audi A4Aν εξερεσουμε το γεγονος οτι τα δυο πρωτα ειναι εντελως σε ''βρεφικη'' ηλικια στην ελλαδα κ αναδεικνύονται διοτι ετσι απλα κεινουν το ενδιαδερον τελευταια (οπου κ ειναι ευλογο) σαν μια ταση των δημοσιογραφων ετσι για μοδα να προβαλουν τα νεοανερχομενα για ειναι κ λιγο in βρε αδελφε!! πρωτο ειναι το golf.(Tι πρωτοτυπο ρε παιδι μου να αρεσει αυτο αυτοκινητο στους Ελληνες!)
Γιατι Εχουμε COTY κ στην ελλαδα ειναι απλα βαρετο! αφου το απολυτο ονειρο του μεσαιου η μικρομεσαιου ελληνα ειναι φυσικα το golf.
Τι τα θελουμε τα καλλιστεια σε μια γκολφοκρατουμενη Ελλαδα αφου αυτο θα ειναι παντα το αμαξι που θα μας κανει εθνικα υπεριφανους, λες κ το κασκευαζουμε ενα πραγμα!Αλλαζει αυτο? -
Τι τα θελουμε τα καλλιστεια σε μια γκολφοκρατουμενη Ελλαδα αφου αυτο θα ειναι παντα το αμαξι που θα μας κανει εθνικα υπεριφανους, λες κ το κασκευαζουμε ενα πραγμα!Αλλαζει αυτο?
ενώ στην Ευρώπη το golf είναι τρίτο από το τέλος!
να έλεγες για τα χιουνται που έξω δε τα ξέρουν να είχε νόημα. -
Πέρα από την πλάκα τους έχουν και το σχετικό ψιλοενδιαφέρον για σχόλια αυτοί οι διαγωνισμοί. Π.χ.
Το Jazz στον πρώτο διαγωνισμό σάρωσε αφού είχε διπλάσιες και βάλε μονάδες από το δεύτερο Superb, αλλά στον δεύτερο διαγωνισμό πάτωσε (όγδοο).
Από το δεύτερο διαγωνισμό λείπουν από τη short list τα C5, Delta, 308, i10, όπως επίσης και από τον πρώτο τα Fiesta, Golf 6, A4.
Σταθερή αξία το Mazda 6. Πρώτο από το τέλος και στις δύο περιπτώσεις. -
τι θα λέγατε για την καθιέρωση του '4Tfotum-COTY' ;;
έτσι κι αλλιώς δεν έχει κανένας αντίσοιχος διαγωνισμός τόση σημασία...απλά να βλέπαμε τι προτιμά το φορουμκό μας κοινό!
-
αυτο δεν κάνουμε με τις ψηφοφορίες? και θα επιτρέπεται να ψηφίζεις μόνο αν έχεις 100 μηνύματα.... Για να μην μπαίνουν ασχετοι...!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτο δεν κάνουμε με τις ψηφοφορίες? και θα επιτρέπεται να ψηφίζεις μόνο αν έχεις 100 μηνύματα.... Για να μην μπαίνουν ασχετοι...!!!ποιές ψηφοφορίες;;εννοείς τις γενικές που φτιάχνει ο καθένας μας, πχ mito Vs mini vs golf vs scirocco vs rx8 vs callardo;;
εγώ σκεπτόμουν για μια ψηφοφορία που θα γίνεται τον τελευταίο μήνα του έτους (άντε φέτος ας γίνει όλο το γενάρη), επομένως έχει συγκεκριμένη διάρκεια...
-
πες το και έτσι!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
αυτο δεν κάνουμε με τις ψηφοφορίες? και θα επιτρέπεται να ψηφίζεις μόνο αν έχεις 100 μηνύματα.... Για να μην μπαίνουν ασχετοι...!!!
ποιές ψηφοφορίες;;εννοείς τις γενικές που φτιάχνει ο καθένας μας, πχ mito Vs mini vs golf vs scirocco vs rx8 vs callardo;;
εγώ σκεπτόμουν για μια ψηφοφορία που θα γίνεται τον τελευταίο μήνα του έτους (άντε φέτος ας γίνει όλο το γενάρη), επομένως έχει συγκεκριμένη διάρκεια...
Η 'σφαγή' θα ξεκινήσει πριν καν φτάσουμε στη ψηφοφορία. Ο λόγος απλός, ποια μοντέλα θα μπουν στη τελική δεκάδα και γιατί να είναι το τάδε κι όχι το δείνα, κ.λ.π. κ.λ.π..
-
Και φυσικά θα χωριστούμε σε 2 ομάδες και θα δώσουμε 2 ξεχωριστά βραβεία:
4TF-COTY2009 και Φορουμικο COTY2009 -
Βρε σειςςςςς!
Εγώ γι αυτό δεν έκατσα να υποβάλλω ένα νέο θέμα με τα τάδε μονδέλα!
Πολύ απλά:
Οι....μωβερέητορς μπορούν να φτιάξουν μια 15άδα που θα περιλαμβάνει τα νέα μοντέλα του ετους και απ αυτήν ΩΣ ΕΧΕΙ θα ψηφίζουμε...Τέλος πάντων, μια ιδέα είπα κι εγώ, έτσι να βλέπαμε τις απόψεις σε σύγκριση με πιο ευρείες διαδικασίες...
-
γιατί να το κάνουμε αυτό.
Δεν θα έχει του χρόνου facelift του λεον? υπάρχει λόγος να παιδευόμαστε τσάμπα? Αυτό θα βγεί
-
Εγώ χρήζω φαβορί την ΜΙΤΟ ή την 'νέα 147-νέες ζάντες'
Καλά αφήστε το...μια ιδέα ήταν =, όντως προβλέπεται σφαγή και κολείδωμα όλου του φόρουμ...
-
...Πολύ απλά:
Οι....μωβερέητορς μπορούν να φτιάξουν μια 15άδα που θα περιλαμβάνει τα νέα μοντέλα του ετους και απ αυτήν ΩΣ ΕΧΕΙ θα ψηφίζουμε...Τέλος πάντων, μια ιδέα είπα κι εγώ, έτσι να βλέπαμε τις απόψεις σε σύγκριση με πιο ευρείες διαδικασίες...
Κατά πρώτον ΈΝΑΣ είναι ο Mωβerator οι υπόλοιποι είναι φθηνές αντιγραφές.
Κατά δεύτερον και κυριότερο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα αρχίσει η γκρίνια προς τους mods,'γιατί αυτό κι όχι το δίπλα';
'Σε ξέρω εσένα δε γουστάρεις τα Ιταλικά'. 'Εσύ είσαι γνωστός Ιαπωνεζάκιας' κ.λ.π..Σας ιδέα δεν είναι καθόλου κακή, είναι απλά ανεφάρμοστη (έστω ελαφρώς) τουλάχιστον εδώ μέσα. Μόνοι διπλοεγγεγραμμένοι (οι οποίοι όταν γράφουν συνήθως γίνονται αντιληπτοί ποιοι είναι αλλά όταν ψηφίσουν άντε βγάλε άκρη) να ψηφίσουν τα αποτελέσματα θα γίνουν ... .
-
δίκιο έχεις. Απλά το σκέφτηκα και το ανέφερα...
αλλά θα γίνουμε μύλος...
άστο μωρέ, που να τρέχουμε τώρα...καλά είμαστε στην ησυχία μας!
Όντως ένας είναι...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Πολύ απλά:
Κατά πρώτον ΈΝΑΣ είναι ο Mωβerator οι υπόλοιποι είναι φθηνές αντιγραφές.
Κατά δεύτερον και κυριότερο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα αρχίσει η γκρίνια προς τους mods,'γιατί αυτό κι όχι το δίπλα';
'Σε ξέρω εσένα δε γουστάρεις τα Ιταλικά'. 'Εσύ είσαι γνωστός Ιαπωνεζάκιας' κ.λ.π..Σας ιδέα δεν είναι καθόλου κακή, είναι απλά ανεφάρμοστη (έστω ελαφρώς) τουλάχιστον εδώ μέσα. Μόνοι διπλοεγγεγραμμένοι (οι οποίοι όταν γράφουν συνήθως γίνονται αντιληπτοί ποιοι είναι αλλά όταν ψηφίσουν άντε βγάλε άκρη) να ψηφίσουν τα αποτελέσματα θα γίνουν ... .
ειπαμε να ψηφίζουν΄μόνο όσοι εχουν κάποια ποστ παραπάνω.... και όχι 1-2
-
...άστο μωρέ, που να τρέχουμε τώρα...καλά είμαστε στην ησυχία μας!
...
Πια ησυχία, δε βλέπεις τι γίνεται στα vs VS vs.
-
ποιό;;
εγώ βλέπω ώριμες και πολιτισμένες συζητήσεις 'ρε άσχετε που χτες είδες για πρώτη φορά αυτοκίνητο στη ζωή σου, άντε βάλε τα γυαλάκια σου κι έλα να σου μιλήσω για ουγγρική τεχνολογία κιαι νοτιοαφρικανικό κράτημα'
-
'ρε άσχετε που χτες είδες για πρώτη φορά αυτοκίνητο στη ζωή σου, άντε βάλε τα γυαλάκια σου κι έλα να σου μιλήσω για ουγγρική τεχνολογία κιαι νοτιοαφρικανικό κράτημα'
Η BMW έχει εργοστάσιο στο Rosslyn της Νότιας Αφρικής και η Daimler Benz πρόκειται να ανοίξει εργοστάσιο στην Ουγγαρία. Οπότε, άντε βάλε τα γυαλάκια σου που θα μας πείς για ουγγρική τεχνολογία και νοτιοαφρικανικό κράτημα ρε άσχετε που χτες είδες για πρώτη φορά αυτοκίνητο στη ζωή σου!
( )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'ρε άσχετε που χτες είδες για πρώτη φορά αυτοκίνητο στη ζωή σου, άντε βάλε τα γυαλάκια σου κι έλα να σου μιλήσω για ουγγρική τεχνολογία κιαι νοτιοαφρικανικό κράτημα'
Η BMW έχει εργοστάσιο στο Rosslyn της Νότιας Αφρικής και η Daimler Benz πρόκειται να ανοίξει εργοστάσιο στην Ουγγαρία. Οπότε, άντε βάλε τα γυαλάκια σου που θα μας πείς για ουγγρική τεχνολογία και νοτιοαφρικανικό κράτημα ρε άσχετε που χτες είδες για πρώτη φορά αυτοκίνητο στη ζωή σου!
( )
Greek COTY 2009