-
Aς κάνουμε κι ένα συγκριτικό poll προτιμήσεως στα exotic cars. Βάζω ενδεικτικά μερικά από τα καλύτερα.
Ποιο ονειρεύεστε και γιατί το γουστάρετε; (ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζει...έχουμε μεγάλο πορτοφόλι στα όνειρά μας δεν μας νοιάζει)εγώ ψηφίζω Pagani
-
Aς κάνουμε κι ένα συγκριτικό poll προτιμήσεως στα exotic cars. Βάζω ενδεικτικά μερικά από τα καλύτερα.
Ποιο ονειρεύεστε και γιατί το γουστάρετε; (ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζει...έχουμε μεγάλο πορτοφόλι στα όνειρά μας δεν μας νοιάζει)εγώ ψηφίζω Pagani
-
-
Θα είμαι λιτός και απόλυτος...
Porsche Carrera GT
Όλα τ' άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες !
Υ.Γ. : το Νισαν το έβαλες για να ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος για το αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ?
Εdit: να συμπληρώσω μια-δυο φωτογραφίες για να γουστάρουμε :
-
Aston DBS...
Για 2 λόγους:-
Καλή η brute force lp640, αλλά η ευγένεια της DBS με κερδιζει...
-
Δεν μπορώ να επιλέξω την απλή
-
-
Παλιότερα θα έλεγα Lambo αλλά τώρα που την πήρε η Audi έπαψε να είναι τόσο εξωτική.... άσε που έχει γεμίσει ο τόπος....
Οπότε ακριβώς τα ίδια με τον JpoLgr και με το ίδιο σκεπτικό.... -
Ένα Pagani κι από μένα, αν και δίστασα στην αρχή λόγω της Carrera GT. Αλλά μιας και το είδα ξανά πρόσφατα στο Top Gear, κέρδισε την ψήφο μου.
-
Το πιο εξωτικό όχημα της λίστας είναι η Veyron, αυτή ψήφισα.
-
F430 Scuderia
Γιατί δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω......εκτός κι αν έβγαινε το R8 με τον diesel!
Υγ. Από της ψηφοφορίας Murcielago LP640
-
Lambo
-
Ferrari FXX αλλα δεν το χεις οποτε ψηφιζω enzo...
Ολα τα αλλα εκτος απο pagani και mc12 δεν ειναι ιταλικα αρα ΔΕΝ ειναι σουπερκαρ,οδοντοκρεμες εμποριου ειναι..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Θα είμαι λιτός και απόλυτος...Porsche Carrera GT
Όλα τ' άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες !
- 00
-
Pagani γιατί διαφέρει.
-
Τώρα που το είδα... Καλά, είναι δυνατόν να είναι μέσα το Nissan και να λείπει το ASCARI???????
-
Veyron...γιατι ειναι hypercar!
-
Koenigsegg CCXR από μένα...
θα ψήφιζα την porsche GT λόγω του απίστευτου ήχου της μηχανής της που ακούγεται στα αυτιά μου σαν μελωδία... , αλλά το Koenigsegg CCXR είναι biblicly fast (ala Κλάρσον), είναι σχεδόν γυμνό, κυκλοφορεί ελάστιχα (σε σχέση με τα άλλα )...Επίσης έχω βαρεθεί τους πάντες (κυρίως άσχετους) που όλοι τα μόνα γρήγορα αμάξια που γνωρίζουν είναι ferrari και porsche.Ας πούμε ότι το ψήφισα και από αντίδραση. -
+1 στo porschικό!
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Τώρα που το είδα... Καλά, είναι δυνατόν να είναι μέσα το Nissan και να λείπει το ASCARI???????ωχ μην αρχίζετε πάλι αυτό το τροπάρι ενδεικτικά έβαλα κάποια αυτοκίνητα exotic και μη. Προσπαθούσα να έχω από όλες τις σχολές δείγματα.
-
Πορσικό και από μένα
-
Τσιου μπιου αλεο !!!!!
Να ουμε
Supercar poll - ψηφίστε!