-
Σήμερα μου ήρθε έγραφο απο δικηγορική εταιρία ( και καλά) ότι έχω υπολοιπο λογαριασμου στη forthnet για παροχή υπηρεσιών-τοκισμένα μάλιστα και ότι αν δεν το πληρώσω θα εχω σημαντικες οικονομικες επιβαρύνσεις!
Μυρίζομαι απάτη και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εχετε ακούσει για κατι παρόμοιο? -
Σήμερα μου ήρθε έγραφο απο δικηγορική εταιρία ( και καλά) ότι έχω υπολοιπο λογαριασμου στη forthnet για παροχή υπηρεσιών-τοκισμένα μάλιστα και ότι αν δεν το πληρώσω θα εχω σημαντικες οικονομικες επιβαρύνσεις!
Μυρίζομαι απάτη και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εχετε ακούσει για κατι παρόμοιο? -
Για πες όλο το χρονικό...
-
Με την ίδια την Forthnet επικοινώνησες;
-
Ποιο χρονικο, ουδεποτε είχα επισυναψει συμβολαι ομετη forthent, κατακαιρους δεοχμουν καποια τηλεφωνα απο 'πλασιε' του είδους αλλά πάντα έδινα ααρνητικη απάντηση το λιγότερο.
Σκέφτομαι πρώτα να επικοινωνήσω με την 'δικηγορική εταιρεια' και μετα στο μπουρδελ0 τη forthnet!! -
Μάλιστα. Εγώ έχω ακούσει το εξής από συνάδελφο. Από τηλεφωνική εταιρεία επικοινώνησαν με τη μητέρα της και άρχισαν το ψήσιμο, 'θέλετε το πρόγραμμα ΧΧΧ', 'είναι το καλύτερο', κτλ. Η μητέρα της πάνω στην κουβέντα είπε ένα 'μάλιστα' εννοώντας ότι κατάλαβε τι της έλεγαν. Αυτό από την τηλεφωνική εταιρεία θεωρήθηκε συναίνεση και έγινε άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού Όταν έφτασε ο πρώτος λογαριασμός, η συνάδελφός μου πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει τι συμβαίνει. Τότε της εξήγησαν ότι κατόπιν τηλεφωνικής συναίνεσης ενεργοποίησαν τη γραμμή και ότι έχουν ηχογραφημένη τη συνομιλία. Αφού τους άρχισε στα μπινελίκια και τις απειλές για δικηγόρους, κατάφερε να πετύχει ακύρωση της σύνδεσης λογαριασμού μόνο όταν τους ανέφερε ότι ο αριθμός του τηλεφώνου είναι στο όνομά της ενώ εκείνοι μίλησαν με τη μητέρα της καθιστώντας άκυρη την όποια τηλοεφωνική έγκριση. Αν το τηλέφωνο ήταν στο όνομα της μητέρας της, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί και αν θα είχε ακόμα τρεξίματα. Δυστυχώς δε θυμάμαι ποια είναι η εν λόγω εταιρεία.
-
Αν δεν υπάρχει υπογραφή σε σύμβαση, καμία προφορική 'συναίνεση' δεν έχει ισχύ.
-
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά γίνεται να σου πουλήσει εταιρεία τέτοιου είδους το όποιο της πρόγραμμα, χωρίς να έχεις δώσει κάποια απαραίτητα για τη συναλλαγή στοιχεία (ταυτότητα, ΑΦΜ και δεν ξέρω τι άλλο...) και, κυρίως, χωρίς να έχεις υπογράψει οτιδήποτε ;
Ή μήπως συνεργάζονται με τίποτα δικηγορικά γραφεία και ποντάρουν στο ότι θα το πάει κάποιος δικαστικά το θέμα ; Όλα τα έχουμε δει στον τόπο αυτό !! -
πρέπει να μπει όμως ένα τέλος σε όλη αυτή την ασυδοσία των πάροχων και λοιπών εταιρειών του κολ0υ όπου θέλουν να έχουν πελάτες με το ζόρι!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ποιο χρονικο, ουδεποτε είχα επισυναψει συμβολαι ομετη forthent, κατακαιρους δεοχμουν καποια τηλεφωνα απο 'πλασιε' του είδους αλλά πάντα έδινα ααρνητικη απάντηση το λιγότερο.
Σκέφτομαι πρώτα να επικοινωνήσω με την 'δικηγορική εταιρεια' και μετα στο μπουρδελ0 τη forthnet!!Γραψτους κανονικα στα @@@@@@ κ ηρεμησε γιατι το γραψιμο σου δειχνει οτι εισαι τρομοκρατημενος .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν υπάρχει υπογραφή σε σύμβαση, καμία προφορική 'συναίνεση' δεν έχει ισχύ.Προφανώς. Εγώ ανέφερα τι μου είπε συνάδελφος την οποία έχω για σοβαρή. Αν μου είπε μπαρούφες, τι να πω...
-
- Ζητάς το όνομα του συνομιλητή σου.
- Ζητάς να σου στείλουν τους ισχυρισμούς τους ΕΓΓΡΑΦΩΣ.
- Ζητάς τηλέφωνο και διεύθυνση της δικηγορικής (μάλλον 'εισπρακτικής' ή απλώς μούφας) εταιρείας.
- Ζητάς το τηλέφωνο της υπηρεσίας της Forthnet με την οποία μπορείς να κάνεις απευθείας συνεννόηση για το θέμα.
ΑΝ στα δώσουν, ετοιμάζεις μια ωραία καταγγελία στο ΙΝΚΑ.
-
Τρομοκρατημενος δεν ειμαι, τσατισμένος και νευριασμένος είμαι!!
Δεν με ξέορυν απο κοντά να δουν τι μπορώ να κάνω αμα νευριάσω.. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Μυρίζομαι απάτη και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εχετε ακούσει για κατι παρόμοιο?Κανά συγγενή/φίλο/γνωστό δικηγόρο έχεις; Δες αν μπορείς να τους τραβήξεις καμιά αξιόλογη [χρηματικά] μύνηση...
[edit] βασικά αυτά που έγραψε ο manosk είχα στο μυαλό μου. Δεν το πρόσεξα ότι στο μεταξύ τα είχε γράψει...
Πάντως υπάρχουν πολλά δικηγορικά γραφεία που αναλαμβάνουν τα collections...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΑΝ στα δώσουν, ετοιμάζεις μια ωραία καταγγελία στο ΙΝΚΑ.s/ΙΝΚΑ/Συνήγορος του Καταναλωτή/
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Ζητάς να σου στείλουν τους ισχυρισμούς τους ΕΓΓΡΑΦΩΣ.
- Ζητάς τηλέφωνο και διεύθυνση της δικηγορικής (μάλλον 'εισπρακτικής' ή απλώς μούφας) εταιρείας.
- Ζητάς το τηλέφωνο της υπηρεσίας της Forthnet με την οποία μπορείς να κάνεις απευθείας συνεννόηση για το θέμα.
Αν επικοινωνσηω με τη δικαστικη εταιρεια, εχω ονοματεπωνυμο, όπως και τηλέφωνο και διευθηνση.
Για το τηλ της forthent βρίσκεται ευκολα, για το τι θα πετύχω με το INKA δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
- Ζητάς να σου στείλουν τους ισχυρισμούς τους ΕΓΓΡΑΦΩΣ.- Ζητάς τηλέφωνο και διεύθυνση της δικηγορικής (μάλλον 'εισπρακτικής' ή απλώς μούφας) εταιρείας.
Αν επικοινωνσηω με τη δικαστικη εταιρεια, εχω ονοματεπωνυμο, όπως και τηλέφωνο και διευθηνση.
Για το τηλ της forthent βρίσκεται ευκολα, για το τι θα πετύχω με το INKA δεν ξέρω...
Και το να έχεις εγγράφως τα στοιχεία της εταιρείας με τους ισχυρισμούς είναι σημαντικό.
Επίσης να ζητήσεις εγγράφως πως μπορείς να εξοφλήσεις την οφειλή σου. Αν σου πούνε στους ίδιους τότε .. κάτι γίνεται -
Μα εγγράφος έχω τους ισχυρισμους κα ιτα στοιχεια της δικηγορικης εταιρείας.
ΓΘΑ ζητήσω πως μπορώ να τακτοποιησω το θέμα και αναλογα πως θα μου απαντήσουν θα πράξω και θα κρίνω.
Θα επικοινωνησω μετα τις 12:00 διότη η κ. Κ.Τ. απουσιάζει και εχει βαλει τηλεφωνητη -
Προτεινω τα εξης:
Τηλεφωνικη επικοινωνια με forthnet.( για να δεις εαν σε εχουν συνδρομητη και πως)
Γραπτη επικοινωνια με την εταιρεία της συμφορας με συστημενο/courrier (για να εχεις αποδειξη παραλαβης απο μερους τους) οπου τους καταστας σαφές οτι δεν παιζει το σεναριο που λενε ,το κρατας στο αρχειο.Το γραμμα αυτο να κοινοποιείται και στο υπουργειο αναπτυξης στο τμημα προστασιας καταναλωτη (η κοινοποιηση να ειναι εμφανης για να την δουν τα λαμόγιεν).
Απο εκει και περα ξεχνας το ολο θεμα δια παντως.Προσεξε μονο στο γραμμα μην προβεις σε ασκοπους χαρακτηρισμους (απατεωνες,κλεφτες κτλ).
Απατη με χρέωση υπηρεσιων απο γνωστή τηλεφωνική εταιρία!