-
Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιο τόπικ, αν ναι ας φροντίσουν οι mods να το τοποθετήσουν εκεί που πρέπει, αλλά τις τελευταίες μέρες με τις βροχές, βλέπω πάρα πολλούς που δεν ανάβουν ΚΑΝ φώτα όταν βρέχει κι ας έχει φως έξω.
Εσείς τι κάνετε και ποια είναι η άποψή σας?
Προσωπικά ανάβω φώτα όταν βρέχει, χιονίζει και όταν μπαίνω στον αυτοκινητόδρομο ή στην εθνική οδό. Όχι για να βλέπω...αλλά για να με βλέπουνε και για να μπορεί κάποιος να κρίνει καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις αποστάσεις.
-
Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιο τόπικ, αν ναι ας φροντίσουν οι mods να το τοποθετήσουν εκεί που πρέπει, αλλά τις τελευταίες μέρες με τις βροχές, βλέπω πάρα πολλούς που δεν ανάβουν ΚΑΝ φώτα όταν βρέχει κι ας έχει φως έξω.
Προσωπικά ανάβω φώτα όταν βρέχει, χιονίζει και όταν μπαίνω στον αυτοκινητόδρομο ή στην εθνική οδό. Όχι για να βλέπω...αλλά για να με βλέπουνε και για να μπορεί κάποιος να κρίνει καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις αποστάσεις.
-
-
Ανάβω τα φώτα όταν οι συνθήκες ορατότητας είναι ανεπαρκείς για οποιονδήποτε λόγο...ομίχλη, χιόνι, βροχή, νύχτα κλπ
-
δεν εχετε βαλει τις επιλογες πάντα και ποτέ(ακομα και το βραδυ)!
προσωπικα τα αναβω μολις βαλω μπροστα - μπορειτε να ρωτησετε και κανενα νταλικιερη γιαυτο - θα δειτε οτι σας αντιλαμβανονται πιο γρηγορα αν τα φωτα σας ειναι ανοιχτα ακομα και μερα μεσημερι - το ιδιο ισχυει και για τα διτροχα !
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ανάβω τα φώτα όταν οι συνθήκες ορατότητας είναι ανεπαρκείς για οποιονδήποτε λόγο...ομίχλη, χιόνι, βροχή, νύχτα κλπ+1
-
+1
-
Πλέον τα ανάβω σχεδόν πάντα. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ με ήλιο ή συννεφιά, καταιγίδα ή ομίχλη
-
Πάντα μεσαία σκάλα ανεξαρτήτου συνθηκών και ωραρίου, εκτός Αθηνών.
-
Το αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του αυτοκινήτου μου
-
Τα ανάβω μόνο σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας (συννεφιά, βροχή, χιόνι, σούρουπο, νύχτα).
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα ανάβω μόνο σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας (συννεφιά, βροχή, χιόνι, σούρουπο, νύχτα).+1
-
Πάντως βλέπω πολύ λίγο κόσμο να ανάβει φώτα...ίσα-ίσα...μερικοί μου λένε να τα σβήσω!!
Γιατί ρε γμτ??
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ανάβω τα φώτα όταν οι συνθήκες ορατότητας είναι ανεπαρκείς για οποιονδήποτε λόγο...ομίχλη, χιόνι, βροχή, νύχτα κλπΚαι εγω το ιδιο.
-
Καλησπέρα,
Ανάβουν μόνα τους στο δικό μου.....
-
Συνεχώς, μερα νύχτα.
Ειδικά αν έχεις ασημί αυτοκίνητο, είναι ο μόνος τρόπος να σε δεί κάποιος με αντηλιά. Είχε ανεβεί σε ένα άλλο φόρουμ ένα αποκαλυπτικό βίντεο για του λόγου το αληθές.
Θεωρώ ότι μόνο θετικά έχει αυτή η κίνησηΚαι προφανώς δεν μιλάμε για τα θέσης, γιατί αυτά εν κινήσει, η τη μέρα δεν προσφέρουν τίποτα
-
Συγγνώμη αλλά αν χρειάζεται να ανάψω φώτα αν βρέχει (και φυσικά είναι μέρα) τότε χρειάζεται να αναθεωρήσω την όρασή μου !
(δεν μιλάω για περιπτώσεις να έχει πράγματι ομίχλη ή να βρέχει 'καρέκλες').
Μην μου πείτε ότι πρέπει να ανάβω και προβολείς ομίχλης με λίγο βροχή (μην τύχει και κατέβουν οι αρκούδες στην πολη που ζούμε)
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Συγγνώμη αλλά αν χρειάζεται να ανάψω φώτα αν βρέχει (και φυσικά είναι μέρα) τότε χρειάζεται να αναθεωρήσω την όρασή μου !
Μην μου πείτε ότι πρέπει να ανάβω και προβολείς ομίχλης με λίγο βροχή (μην τύχει και κατέβουν οι αρκούδες στην πολη που ζούμε)
Συγνώμη, αλλά είσαι λάθος. Δεν μίλησε κανένας για ομίχλης αλλά για τα κανονικά φώτα που ΝΑΙ είναι απαραίτητα όχι για να βλέπουμε εμείς αλλά και για να μας βλέπουν. Στη Βόρεια Ευρώπη είναι υποχρεωτικά με κάθε συνθήκη και ανάβουν αμέσως με το που εκκινείς το όχημα.
-
Οταν υπαρχει μειωμενη ορατοτητα τοτε πρεπει να αναψεις τα φωτα σου.Τα ομιχλης ομως μονο σε ομιχλη ,σε βροχη απλα ζαλιζεις τον απεναντι.
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Πίστεψε με θα εκπλαγείς, με το πόσο δύσκολο είναι να δεις αυτοκίνητα σε αντηλιά Ειδικά σε δρόμους ελαφρά ανηφορικούς με λίγο χάσιμο, τις περισσότερες φορές προσπερνάς στην τύχη
Χρήση φώτων σε βροχή, χιόνι και αυτοκινητόδρομο