-
Καλησπέρα!
Πρώτη φορά χρησιμοποιώ το forum και δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Χρειάζομαι όμως την εξής βοήθεια. Πού θα μπορούσα να βρω ζώνες ασφαλείας για τα πίσω καθίσματα για peugeot 309; Σε μια πρώτη πρόχειρη αναζήτηση που έκανα σε μαγαζιά με ανταλλακτικά δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Καλησπέρα!
Πρώτη φορά χρησιμοποιώ το forum και δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Χρειάζομαι όμως την εξής βοήθεια. Πού θα μπορούσα να βρω ζώνες ασφαλείας για τα πίσω καθίσματα για peugeot 309; Σε μια πρώτη πρόχειρη αναζήτηση που έκανα σε μαγαζιά με ανταλλακτικά δεν βρήκα κάτι.
Καλησπέρα!
Πρέπει να δείς αν υπάρχουν έτοιμες οι βάσεις στο αμάξωμα, αν υπάρχουν, ψλαξε να βρείς στα παληά, μην νομίζεις ότι και οι ζώνες είναι παληές, απλά είναι βγαλμένες από αυτοκίνητα που κόπηκαν για ανταλλακτικά.
-
Na γράψω κι εγώ εδώ τον πόνο μου αφου έχει να κάνει με τις ζώνες.
Η ζώνη του οδηγου έχει πάθει 'λουμπάγκο'. Όταν την βγάζω δεν μαζεύει αλλά πρέπει να την σπρώξω με το χέρι να τυλίξει στην κολώνα της πόρτας.
Τί κάνουμε, αντικατάσταση? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Na γράψω κι εγώ εδώ τον πόνο μου αφου έχει να κάνει με τις ζώνες.
Η ζώνη του οδηγου έχει πάθει 'λουμπάγκο'. Όταν την βγάζω δεν μαζεύει αλλά πρέπει να την σπρώξω με το χέρι να τυλίξει στην κολώνα της πόρτας.
Τί κάνουμε, αντικατάσταση?Για αρχή, καθάρισμα!
Ξετύλιξέ την τέρμα και με υγρό πανάκι καθάρισέ την. Ίσως η μπίχλα που χει μαζευτεί να την εμποδίζει να μαζευτεί.
Μετά, βλέπουμε... -
Βγάλε την από τη βάση της, άπλωσε την ( ξεδίπλωσε την ) μέχρι το τέρμα της και φύσηξε μέσα με αέρα από κομπρεσέρ εκεί όπου είναι τα λαμάκια που την μπλοκάρουν, έχει πιάσει βρώμα και δεν επιστρέφουν μόνα τους στη θέση ηρεμίας που είναι ελεύθερη η ζώνη.
-
Σας αγαπώ πολύ!!!!!!!
Με σώσατε!!!!
Ξεδ'ιπλωσα τη ζώνγ και την έτριψα με ένα σφουγγάρι που πλένουμε τα πιάτα με νερό και σαπούνι.
Αποτέλεσμα?
Η ζώνη σαν καινούργια!!!!!!!!Κι αυτοί οι μαλάκες στη Ρενώ μου έλεγαν ότι θέλει άλλαγμα όλος ο μηχανισμός!!!
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σας αγαπώ πολύ!!!!!!!
Με σώσατε!!!!
Ξεδ'ιπλωσα τη ζώνγ και την έτριψα με ένα σφουγγάρι που πλένουμε τα πιάτα με νερό και σαπούνι.
Αποτέλεσμα?
Η ζώνη σαν καινούργια!!!!!!!!Κι αυτοί οι μαλάκες στη Ρενώ μου έλεγαν ότι θέλει άλλαγμα όλος ο μηχανισμός!!!
πως θα ζησουν και αυτοι ρε αδελφε;;;περιμενουν καρτερικα να 'ζησουν' απο κατι τετοια....
Ζώνες ασφαλείας