-
Κυριακη Κ4..απο την απεναντι πλευρα του δρομου!
-
Θα μπορούσε να γραφτεί και στα ανέκδοτα άν δεν ήταν εξοργιστικά ανεύθυνο........στο δεύτερο σκέλος είχαμε μια ανατροπή του Νο 70 (νομίζω) στο Κ5α........ο οδηγός δεν έπαθε γρατζουνιά.......ως εδω καλά........ο κριτής του Κ10 λοιπόν χωρίς να ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑ (είχα VHF και άκουγα) μπαίνει σε ένα μπλέ seicento και κατεβαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ τη διαδρομή μέχρι το σημείο του συμβάντος (απο το Κ10 μέχρι το Κ5α) ρωτάει τον οδηγό αν είναι καλά και....επιστρέφει στο Κ10 !!!!!!!! Αναφέρθηκε το περιστατικό στον αλυτάρχη και αυτός είπε 'αδύνατον δεν γίνονται αυτά'.....κι όμως γίνονται., και το είδαμε όλοι όσοι είμασταν εκει..........και αν δεν γίνει αναφορά και να του πάρουν διά παντός το πτυχίο είναι υπεύθυνοι για οτιδήποτε δημιουργήσει αυτός ο άνθρωπος στο μέλλον !!!!!!!!!!
Οσον αφορά τους επικεφαλής κριτές του Κ8 και Κ8α που έβλεπα όταν χρειάστηκε να πάρουν αποφάσεις και να βγάλουν σημαία το έκαναν άψογα.........αλλά στην Κ8 εκτός απο τον επικεφαλής κριτή που είχε το VHF και ο οποίος ήξερε και την δουλειά του και γιατι είναι εκεί....και ήξερε και να χειρίζεται και τους θεατές οι άλλοι μάλλον ήταν παρόντες απόντες.....(ο ένας σφύριξε 3-4 φορές ο άλλος καθόλου και άλλοι δυο πατέρας και γυιός με σαλιάρες SAFETY MARCHALαπλά παρακολουθούσαν τον αγωνα.Ούτε λόγος για πτυχίο κλπ......)
Τυχεροί οι Ελληνικοί αγώνες και σήμερα.......'ανθρωπομπαριέρα' στην ευθεία φεύγοντας απο την Κ8 και ανεβαίνοντας προς την Κ10.......και μάλιστα σε σημείο που είχε υποδειχθεί απο τον ΣΟΑΑ ώς άκρως επικίνδυνο και είχε ζητηθεί να μην υπάρχει κόσμος εκεί..........μέχρι πότε θα είμαστε τυχεροί.......
-
Χωρίς πολύ κόσμο φέτος στο βουνό.
Είχε κάποια πολύ ωραία περάσματα. Ευχάριστη έκπληξη - δικαίωση , το 1ο σκέλος του Χάρη Βαρούτσου. Αν δεν είχε το πρόβλημα (με σασμάν;) στο 2ο σκέλος , θα έπαιρνε την πιο ανταγωνιστική ίσως κατηγορία την Α6.
Εκπληκτικά περάσματα και από τα Note -
Ημουν Κ8 στο πρωτο περασμα και Κ10 στο δευτερο..
Οντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχεροι οι ελληνικοι αγωνες ακομα μια φορα....
Οντως πηρε το μπλε seicento και επεστρεψε μετα.
Τι παιχτηκε στο σημειο του συμβαντος??Γιατι επεσε ξυλο??(κανονικο ξυλο-το βλεπαμε απο την Κ10)-κατα πασα πιθανοτητα ο οδηγος,ενας τουλαχιστον θεατης και ενας τουλαχιστον κριτης(-?) Μηπως συνδεεται αυτο με το οτι κατεβηκε με το seicento?? -
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Ημουν Κ8 στο πρωτο περασμα και Κ10 στο δευτερο..
Οντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχεροι οι ελληνικοι αγωνες ακομα μια φορα....
Οντως πηρε το μπλε seicento και επεστρεψε μετα.
Τι παιχτηκε στο σημειο του συμβαντος??Γιατι επεσε ξυλο??(κανονικο ξυλο-το βλεπαμε απο την Κ10)-κατα πασα πιθανοτητα ο οδηγος,ενας τουλαχιστον θεατης και ενας τουλαχιστον κριτης(-?) Μηπως συνδεεται αυτο με το οτι κατεβηκε με το seicento??Καμία σχέση το seicento και η όποια παρεξήγηση ανάμεσα στον κριτή της Κ5α και γνωστού(πιθανόν) του οδηγού που έιχε την έξοδο
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Χωρίς πολύ κόσμο φέτος στο βουνό.
Είχε κάποια πολύ ωραία περάσματα. Ευχάριστη έκπληξη - δικαίωση , το 1ο σκέλος του Χάρη Βαρούτσου. Αν δεν είχε το πρόβλημα (με σασμάν;) στο 2ο σκέλος , θα έπαιρνε την πιο ανταγωνιστική ίσως κατηγορία την Α6.
Εκπληκτικά περάσματα και από τα Note2:16 είναι όντως πάρα πολύ καλός χρόνος!
-
Τώρα το θυμήθηκα κι αυτό...........Μόλις τελέιωσε το πρώτο σκέλος ανέβηκε ο αλυτάρχης με τη σημαία όπως γίνεται κάθε φορά στο τελέιωμα κάθε σκέλους............αμέσως μετά ό κόσμος μπορεί να μετακινηθεί αν θέλει να πάει σε κάποιο άλλο σημείο παρακολούθησης........εκείνη την στιγμή επέλεξε κάποιος να ανέβει **ΑΕΡΑ **βάζοντας σε ΑΜΕΣΟ κίνδυνο τους θεατές που ήταν πάνω στο δρόμο ακάλυπτοι και ανυποψίαστοι ............δεν πάιρνω όρκο αλλά για τον Φωτεινέλη τον έκανα.............και μάλιστα άκουσε πολλά και 'χοντρά¨απο πολλούς.........
Aν κάποιος φίλος θέλει κάποια φωτογραφία ας μου πει το νούμερο συμμετοχής........(μου λέιπουν 3-4 )
-
Έκατσα στην είσοδο της αριστερής του Ελενίτ. Το θέαμα καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά κατά μέσο όρο, και πραγματικά θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους οδηγούς γι' αυτό που πρόσφεραν. Έχω να ευχαριστηθώ αγώνα τόσο πολύ σαν θεατής από τότε που πήγα να δώ αγώνα στην Ευρώπη.
Υ.Γ. Όντως εκπληκτικό πέρασμα ο Βαρούτσος στο 1ο σκέλος, όπως και ένα σωρό άλλοι (Περουλάκης, Τσιούρης, Ντούβλης, Ζάγαρης, Κυρκαίοι, Ηλιόπουλος, Τζέκος, Ταχτάς και ένα σωρό άλλοι). Όμως, σαν τα 2 περάσματα του Βασιλειάδη από το συγκεκριμένο σημείο... Τι να πω, ο τύπος πέρασε τέλεια και ταυτόχρονα θεαματικά, με το ΑΧ 'ξεκολλημένο' για πάνω από 50 μέτρα.
-
Καλησπερα...Ο Βαρούτσος εκανε απο το Κ2 χωρις λεβιέ ...ΚΡΙΜΑ ...Ηρθε στον τερματισμό και τραβαγε τα μαλλιά του!...Ο Βασειλιαδης αποτι ακουσα περασε...ΤΕΖΑ παντου(και μετα πηγε διπλα σπιτι ...Αλλα στο Κ12 εφερε τετακέ...Εξηγησέ μας ρε Παντελή,πως έγινε? ...Ο ''ΤΣΟΚΟΣ'' μπροστά μου εκανε σαλτο στην παρατεταμένη για γκρεμο΄..αλλα τον βαστηξαν οι μπαριέρες ...ΕΝΣΤΑΣΗ στην ΕΝΣΤΑΣΗ ''ΤΣΟΚΟΣ''-Μουστάκας!ΓΤ ρε γμτ? ...Παπαρινόπουλος 2ος Α5 Ο...Α! την μύγα ...Στα ιστορικά...Πολύ ωραίο το εσκορτ του Κατσαρού...Κακλής ΠΑΡΙΝΙΟ ΑΛΦΙΣΤΑΣ και τα μυαλά στα κάγκελα! ...Ο Ραπαντζίκος με την ΔΕΛΤΟΝΑ πολυ αγχωμενος οδηγουσε ...Ο Λάμπρος ολο γλυστρουσε,ο ΜΑΡΙΟ δεν ξεκολουσε καθόλου...Ο Ευθιμιου περασε απο εκκλησια...αφου ο ''ΤΖΕΚΟΣ'' εμεινε μονο 1 δευτερο πίσω του...ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕ ...ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΝΥΧΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ευτυχως ελειξε το Β σκελος πριν σκοτεινιάσει ...ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ενα ΤΕΛΕΙΟ 2009!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Τώρα το θυμήθηκα κι αυτό...........Μόλις τελέιωσε το πρώτο σκέλος ανέβηκε ο αλυτάρχης με τη σημαία όπως γίνεται κάθε φορά στο τελέιωμα κάθε σκέλους............αμέσως μετά ό κόσμος μπορεί να μετακινηθεί αν θέλει να πάει σε κάποιο άλλο σημείο παρακολούθησης........εκείνη την στιγμή επέλεξε κάποιος να ανέβει **ΑΕΡΑ **βάζοντας σε ΑΜΕΣΟ κίνδυνο τους θεατές που ήταν πάνω στο δρόμο ακάλυπτοι και ανυποψίαστοι ............δεν πάιρνω όρκο αλλά για τον Φωτεινέλη τον έκανα.............και μάλιστα άκουσε πολλά και 'χοντρά¨απο πολλούς.........Aν κάποιος φίλος θέλει κάποια φωτογραφία ας μου πει το νούμερο συμμετοχής........(μου λέιπουν 3-4 )
Κατα πασα πιθανοητα εχεις δικιο,γιατι το αυτοκινητο που ανεβαινε τερμα ηταν ενα ασημι type r τελαιυταιας γενιας και οδηγος ηταν οντως ο Σ.Φωτεινελης
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!
εγώ θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους θεατές που ήταν στο βουνό !!!!
(μέχρι και πουλμανάκι είδαμε στον τερματισμό) -
Ο χρήστης rs1800grp4 έγραψε:
Τώρα το θυμήθηκα κι αυτό...........Μόλις τελέιωσε το πρώτο σκέλος ανέβηκε ο αλυτάρχης με τη σημαία όπως γίνεται κάθε φορά στο τελέιωμα κάθε σκέλους............αμέσως μετά ό κόσμος μπορεί να μετακινηθεί αν θέλει να πάει σε κάποιο άλλο σημείο παρακολούθησης........εκείνη την στιγμή επέλεξε κάποιος να ανέβει **ΑΕΡΑ **βάζοντας σε ΑΜΕΣΟ κίνδυνο τους θεατές που ήταν πάνω στο δρόμο ακάλυπτοι και ανυποψίαστοι ............δεν πάιρνω όρκο αλλά για τον Φωτεινέλη τον έκανα.............και μάλιστα άκουσε πολλά και 'χοντρά¨απο πολλούς.........
Aν κάποιος φίλος θέλει κάποια φωτογραφία ας μου πει το νούμερο συμμετοχής........(μου λέιπουν 3-4 )
Κατα πασα πιθανοητα εχεις δικιο,γιατι το αυτοκινητο που ανεβαινε τερμα ηταν ενα ασημι type r τελαιυταιας γενιας και οδηγος ηταν οντως ο Σ.Φωτεινελης
α ναι, μαλιστα μας κορναρε να κανουμε ακρη!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Τώρα το θυμήθηκα κι αυτό...........Μόλις τελέιωσε το πρώτο σκέλος ανέβηκε ο αλυτάρχης με τη σημαία όπως γίνεται κάθε φορά στο τελέιωμα κάθε σκέλους............αμέσως μετά ό κόσμος μπορεί να μετακινηθεί αν θέλει να πάει σε κάποιο άλλο σημείο παρακολούθησης........εκείνη την στιγμή επέλεξε κάποιος να ανέβει **ΑΕΡΑ **βάζοντας σε ΑΜΕΣΟ κίνδυνο τους θεατές που ήταν πάνω στο δρόμο ακάλυπτοι και ανυποψίαστοι ............δεν πάιρνω όρκο αλλά για τον Φωτεινέλη τον έκανα.............και μάλιστα άκουσε πολλά και 'χοντρά¨απο πολλούς.........Aν κάποιος φίλος θέλει κάποια φωτογραφία ας μου πει το νούμερο συμμετοχής........(μου λέιπουν 3-4 )
Αυτος ο ...... ηταν....
ΕΛΕΟΣ!!!
παλι καλα που το μπουκαλι με το νερο ηταν στην τσαντα και οχι στα χερια μου... Γιατι θα εψαχνε παρμπριζ σημερα... -
Η λέσχη οφείλει να δώσει απάντηση ΩΣ ΤΙ ο εν λόγω κύριος ανέβαινε μετά τον ουραγό με αυτον τον τρόπο...Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν;.....Γιατί αν το θέμα ήταν δημοσιογραφικό, δεν είδα κανένα άλλο να κάνει το ίδιο.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
έχεις p.m
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Η λέσχη οφείλει να δώσει απάντηση ΩΣ ΤΙ ο εν λόγω κύριος ανέβαινε μετά τον ουραγό με αυτον τον τρόπο...Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν;.....Γιατί αν το θέμα ήταν δημοσιογραφικό, δεν είδα κανένα άλλο να κάνει το ίδιο.....τι απάντηση να σου δώσει η λέσχη...θα σου πουν ανέβηκε ως άνθρωπος της λέσχης , ως ΑΛΑ ΤΕΑΜ δεν τρέχει ?
μην ψάχνετε να βρείτε, αυτά απλά αποτελούν ενδείξεις του μπ#$ρδέλου το οποίο λέγεται ελληνικοι αγώνες. Ο κάθε ..... κάνει ότι ..... του κατέβει και στα τέτοια του μετα. ΑΝτι να του κόψουν τον κωλο και να πουν 2009 δεν εχει λισανς Στρατουκο , ετσι για παραδειγματισμό, αυτοι θα το κανουν γαργάρα όλοι... -
Νομίζω ο Σ. Φωτεινέλης ήταν υπεύθυνος σχέσεων με αγωνιζόμενους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω ο Σ. Φωτεινέλης ήταν υπεύθυνος σχέσεων με αγωνιζόμενους.Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!!!!!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!
εγώ θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους θεατές που ήταν στο βουνό !!!!
(μέχρι και πουλμανάκι είδαμε στον τερματισμό)congratulations ελένη για την δεύτερη θέση στην A/0 ... έχεις ψυχή και το δείχνεις... keep rallying !!!
όντως ο κ.Φωτεινέλης πήγαινε κάπως γρήγορα....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω ο Σ. Φωτεινέλης ήταν υπεύθυνος σχέσεων με αγωνιζόμενους.Λέει πουθενά ότι ο υπεύθυνος σχέσεων με τους αγωνιζόμενους μπορεί ν ανεβαίνει μαλλιά κουβάρια την ανάβαση στο ενδιάμεσο?
παραλίγο να συνάψει υπεύθυνες σχέσεις με τους θεατές...
στα λόγια, από αυτά που ακούστηκαν πολλοι εκδήλωσαν πρόθεση να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, γιατί παραλίγο θα τους πάταγε...
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008