-
Έχω ένα ML 350 MERCEDES και θέλω να ξέρω αν μπορώ να το ψηλώσω 2-3 πόντους χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στο airmatic η στα ψαλιδιά μιας και το αυτοκίνητο έχει αυτοφερομενο σασί. Ειναι το μόνο που θέλω μιας και με ενδιαφέρουν η εκτός δρόμου βόλτες και το αυτοκίνητο όλα τα άλλα τα έχει αργά-μπλόκε
-
Έχω ένα ML 350 MERCEDES και θέλω να ξέρω αν μπορώ να το ψηλώσω 2-3 πόντους χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στο airmatic η στα ψαλιδιά μιας και το αυτοκίνητο έχει αυτοφερομενο σασί. Ειναι το μόνο που θέλω μιας και με ενδιαφέρουν η εκτός δρόμου βόλτες και το αυτοκίνητο όλα τα άλλα τα έχει αργά-μπλόκε
-
-
Βάλε λίγο μεγαλύτερα σε διάμετρο λάστιχα.
-
Άπω τα λάστιχα έχω παρη το μάχιμου
-
ανασταινω πραμα...
ποιος εχει καποιο τηλεφωνακι καποιου που να ξερει απο prado 03-10, αεραναρτησεις+ψηλωμα, ελεγχος καταστασης κλπ?
παναγιωτ ντε κουαντρά? αλλος?
αν μου στειλετε πι εμ να το γραψετε οτι το στειλατε γιατι πολυ σπαμ πεφτει
γατοζ σας ευγνωμονει
-
Δεν ξέρω πως είναι τα top mount στο ML αλλά ο ευκολότερος τρόπος ( συνήθως ) είναι 2 τάκοι από ERTALON πχ 3 εκ κατάλληλα διαμορφωμένοι τοποθετημένοι ανάμεσα στο κάτω μέρος του θόλου και στο επάνω μέρος των top mount, έτσι δεν πειράζεις τίποτα από τα κινούμενα μέρη της ανάρτησης, απλά απομακρύνεται η καρότσα από το αμορτισέρ, σε πολλά αυτοκίνητα γίνεται στο συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω.
Ο μηχανικός του μπορεί να του πει αν γίνεται, αν το επιτρέπει ο χώρος, η διαμόρφωση του topo mount κλπ,.
-
gatoz αν βοηθάει είναι και δυτικά https://www.facebook.com/xtreme4x4greece/?ref=py_c
Ψηλωμα