-
Π.χ. υαλοκαθαριστήρες, παραφλού, λάδια, αλυσίδες κτλ. Ψάχνω για μαγαζιά με ποικιλία και καλές τιμές.
-
Π.χ. υαλοκαθαριστήρες, παραφλού, λάδια, αλυσίδες κτλ. Ψάχνω για μαγαζιά με ποικιλία και καλές τιμές.
-
-
Καλησπέρα. Αυτό που ρωτάς είναι λίγο γενικό. Εγώ ανάλογα το τί χρειάζομαι για το αυτοκίνητο παίρνω πρώτα ένα τηλέφωνο σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την τιμή του γνήσιου και μετά από εκεί και πέρα ψάχνω στην after-market αγορά. Όποιος θέλει να ασχοληθεί μπορεί να δει τί μάρκα είναι το ανταλλακτικό και να το ψάξει κατευθείαν από after-market να μην πληρώσει τη φίρμα. Μια φορά βρήκα τα μπουζί (NGK) φτηνότερα στο εξουσιοδοτημένο (με σήμα της nissan στο κουτάκι) απ' ότι σε μαγαζί με ανταλλακτικά για ιαπωνέζικα και όχι μόνο αυτοκίνητα, όπως επίσης και τα ψαλίδια μπροστά (ποιο φθηνά τα γνήσια από τα ημιτασιόν). Τακάκια της μάνας του μπροστά 80+ ενώ Ferodo 40-45. Μπερδεψοδουλειά με τις εγγυήσεις αν το αυτοκίνητό σου είναι ακόμα εντός.
Σου στέλνω με p.m. κάποια καταστήματα για να μη θεωρηθεί διαφήμιση. -
σίγουρα όχι από μαγαζιά τύπου οτοπλάς...
σε ένα άλεξ πάκ θα τα βρεις πολύ φτηνά...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
σίγουρα όχι από μαγαζιά τύπου οτοπλάς...σε ένα άλεξ πάκ θα τα βρεις πολύ φτηνά...
Συμφωνώ σ' αυτό αλλά δυστυχώς σε Αλεξ Πακ και Πρακτικερ δεν έχει τόσα όσα σε κάποια πιο εξειδικευμένα καταστήματα.
Συμπληρωματικά ας αναφέρουμε εδώ κάποια καλά online καταστήματα από Ευρώπη. Μερικές φορές ακόμη και με τα έξοδα του ταχυδρομείου η μεγάλη διαφορά της αρχικής τιμής συμφέρει εν τέλει.Ελληνικά καταστήματα για πιο εξειδικευμένα είδη (αλλά με πολύ καλές τιμές. Τα έχω τσεκάρει με αντίστοιχα εξωτερικού αλλά και με τιμές που μου δίνουν τα κλασσικά μαγαζιά) είναι τα επόμενα, όπως και ένα ιταλικό :
Street and circuit (Θεσσαλονίκη)
Atlas Team (Αθήνα)
Rally Shop (Ιταλικό)
Terras (Aθήνα αλλά χωρίς τιμές)
E-Ergaleio (Ελληνικό με μεγάλη ποικιλία εργαλέιων)Όποιος έχει κάποια άλλα ειδικά μη ελληνικά ας τα παραθέσει. Κάποιος μοντερειτορ αν συμφωνεί και ο συντάκτης του θρνετ φυσικά, ας προσθέσει και ένα (+ online) στον τίτλο για να το δουν όλοι. Ευχαριστώ.
-
Από πού αγοράζετε είδη αυτοκινήτου;