-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ένα μικρό teaser...δεν παλευόταν η αμηχανία τόσο καιρό!
Μαύρη ζελατίνα;
Χμ, κάγκουρας alert!Αναμένουμε φωτό και μοντέλο!
-
Κανένα transalp υποψιάζομαι και θα ξενερώσουμε...
Να και το δικό μου, πέρυσι και φέτος, μετά από αρκετή προσωπική εργασία.
-
VFR 800
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μαύρη ζελατίνα;
Χμ, κάγκουρας alert!Η ζελατίνα είναι μαμά.
Θα ξενερώσεις πολύ χειρότερα όταν αποκαλυφθεί το μοντέλο.
ΥΓ, φλασία: Ξεγύμνωσες το SV;
-
ΥΓ, φλασία: Ξεγύμνωσες το SV;
Scooter?
Είμαι του κλασικού, monster έψαχνα αλλά 2500 για 60 άλογα 5ταχυτο του 2002 δεν έδινα. 1200 είχα πάρει το sv με σκοπό να ρίξω λίγο χρήμα και δουλίτσα και να το φέρω στα μέτρα μου.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ένα μικρό teaser...δεν παλευόταν η αμηχανία τόσο καιρό!
Δεν σου κόβει τελική στο παπί;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μαύρη ζελατίνα;
Χμ, κάγκουρας alert!Η ζελατίνα είναι μαμά.
-
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
.....
αν ειναι πριν κ μετα οι φώτος το μετά είναι
-
Eννοείται ότι το γυμνό είναι το μετά, σοβαρός άνθρωπος και κουλομαρία είμαι, σιγά μην κάτσω να ταλαιπωρούμαι
και να το παίζω boy racer με τα clip on για 70 ψωροάλογαΜάλλον ο HF το πέτυχε με το PCX, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο το συμπαθώ αυτό το scooterάκι.
-
Είμαι του κλασικού, monster έψαχνα αλλά 2500 για 60 άλογα 5ταχυτο του 2002 δεν έδινα. 1200 είχα πάρει το sv με σκοπό να ρίξω λίγο χρήμα και δουλίτσα και να το φέρω στα μέτρα μου.
(...)
Eννοείται ότι το γυμνό είναι το μετά, σοβαρός άνθρωπος και κουλομαρία είμαι, σιγά μην κάτσω να ταλαιπωρούμαι
και να το παίζω boy racer με τα clip on για 70 ψωροάλογαΥπάρχει έτοιμο κιτάκι για το SV-S που αλλάζει τα clip on με τιμόνι. To είχα κοιτάξει, γιατί το 650S (η δεύτερη γενιά, το pointy) είναι από τις μηχανές που συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά απεχθάνομαι τα clip on. Γενικώς θα ήθελα να είχα τώρα κάτι μεταξύ SV650S, ER6f, F800S, Shiver GT κλπ.
Aυτό που πήρα τώρα όμως είναι:
PCX125
Τουλάχιστον είναι το μοντέλο '12, με ESP (όχι αυτό που νομίζεις με τη πρώτη )
Όταν βρω λίγο χρόνο, θα εξηγήσω το αιτιολογικό της απόκτησης και τις εντυπώσεις μου.
-
Σε λευκο ειναι σαν μπιντε !!!
-
και να το παίζω boy racer με τα clip on για 70 ψωροάλογαΜάλλον ο HF το πέτυχε με το PCX, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο το συμπαθώ αυτό το scooterάκι.
κλιπ ον από κλικ ον εννοείται οτι έχουν διαφορά...
το βασικό θέμα άνεσης είναι η τοποθέτηση τους άνω, ή κάτω της τιμονόπλακας...το μπρος πχ με τα κλιπ ον πάνω από την τιμονόπλακα είναι σαφώς πιο άνετο από το μονστρο με την κλασσική διαταξη τιμονιού
-
Σαφώς, τα clip on του sv πχ είναι πιο ψηλά από ένα ss αλλά πιο χαμηλά από ένα sport touring.
Το τιμόνι που έβαλα είναι εντουράδικο fatbar 80cm με μικρό rise. Ή στάση είναι πιο streetfighter
παρά κλασική naked, θα προτιμούσα να ανεβαίνει πιο ψηλά και πιο πίσω αλλά δεν το έψαξα πολύ.
Σίγουρα πάντως φορτίζονται λιγότερο οι καρποί και έχω πολύ καλύτερο μοχλό από πριν, πιο
άνετο και εύκολο για commuter χρήση. Φίλος μου που ''το έχει'' μου λέει ότι μεταμορφώθηκε και
όταν το καβαλάει το πάει σαν motard, παντιλίκια, σούζες κλπ. Μου λέει ''με αυτό το τιμόνι μπορείς
να το πας όπως θες'' και εγώ διορθώνω ''ΕΣΥ μπορείς να το πας όπως θες'' -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Σε λευκο ειναι σαν μπιντε !!!περίμενες μεχρι να ανεβάσει τη φώτο και να δεις εάν ειναι τελικά λευκό ή όχι για να σχολιάσεις τον μπιντέ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Σε λευκο ειναι σαν μπιντε !!!
περίμενες μεχρι να ανεβάσει τη φώτο και να δεις εάν ειναι τελικά λευκό ή όχι για να σχολιάσεις τον μπιντέ
Τα μικρα σε λευκο χρωμα τα αποκαλω μπιντεδες... τα μεγαλυτερα, μπανιερες.
-
Πες αυτο μπανιερα, να φαμε τα μουστακια μας
-
Τζακούζι!!!
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όταν βρω λίγο χρόνο, θα εξηγήσω το αιτιολογικό της απόκτησης και τις εντυπώσεις μου.
Μεγειές! Στο ίδιο χρώμα (γκρι) το έχω από το '10... θα σου ζορίσει λίγο τα μαλακά σε σχέση με τη μεγάλη μηχανή μετά από ώρα, να ξέρεις. Εγώ σκεφτόμουν να το πουλήσω για αυτό το λόγο...επειδή, ωστόσο, σε όλα τα άλλα είναι απίστευτο value for money (γιατί 4 χρόνια δεν έχει κάψει ούτε λάμπα), είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα να το κρατήσουμε και πήγα και πήρα τα καινούργια 'υβριδικά' YSS αμορτισέρια. Θα τα βάλω αύριο αν είναι καλός ο καιρός και θα σε πω απο βδομάδα αν βελτιωθεί η κατάσταση!
Βάλτε μια φωτο από το δίκυκλό σας!