-
Σχετικό/άσχετο: πήγα ταξιδάκι προς Μεγαλόπολη το Σ/Κ και μου έκανε δυσάρεστη εντύπωση, το ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ (μιλάμε για 90%) εκ των Χαγιαμπουζαίων και παρεμφερών χάιπερμπαϊκάδων που με πέρασαν δεν είχαν καν πινακίδα (μιλάμε για λασπωτήρες ΚΕΝΟΥΣ) ή την είχαν 'κάπου κρυμμένη στην ουρά' ... Ένας μάγκας δε, είχε καλύψει με τρεις-τέσσερεις παράλληλες ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ την πινακίδα του, ώστε να μην φαίνεται τίποτα ... Είναι πράγματι κρίμα να κακοχαρακτηρίζονται και οι λοιποί αναβάτες (της μειοψηφίας ) με αφορμή κάποιους τέτοιους εξυπνακισμούς...
-
welcome .... to the real world!
το σημα των τελων κυκλοφοριας να καλυπτει ενα γραμμα/νουμερο και αλλα πολλα ομορφα (περα απ τις πλαστες πινακιδες που οσο περναει ο καιρος αυξανουν! )
-
δε λεω ψεματα οτι φενεται ανετα απο πισω, οριστε:
-
Αν είσαι ξαπλωμένος στο γρασίδι φαίνεται ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!
-
Ειναι που δεν βρεχει και συχνα στην Ελλαδα για να λασπωσει
-
Kαι αν κάνεις rolling endo φαίνεται μια χαρά Θα μπορούσες να φιάξεις ένα λαμάκι που να την κρατάει
στις ~70 μοίρες από το έδαφος, θα ήταν ένας καλός συμβιβασμός ώστε να φαίνεται πολύ καλύτερα απ ότι
τώρα και να μην χαλάσεις πολύ και την γραμμή της ουράς ή να κάνεις κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
δε λεω ψεματα οτι φενεται ανετα αν είσαι σε αυτή τη στάση
fixed
Θα μπορούσες να φιάξεις ένα λαμάκι που να την κρατάει
στις ~70 μοίρες από το έδαφοςΉ ακόμα ακόμα κάτι τρελό: να μην πειράξει τη βάση της πινακίδας γενικά
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
δε λεω ψεματα οτι φενεται ανετα αν είσαι σε αυτή τη στάση
fixed
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ή ακόμα ακόμα κάτι τρελό: να μην πειράξει τη βάση της πινακίδας γενικάΤο τζισεξάρ το καινούριο θα το χει με την γκουμούτσα στο κωλαράκι ρε φίλος, κάνας πολυθρονάκιας είναι
το παλουκάρι? Αφού το χει πένα το 'ργαλείο να πούμε, καθρέφτες, φλας και όλες τις φλωριές βγαλμένες.Πως την παλεύεις χωρίς καθρέφτες Βάγγο?
-
Μηχανή σε πόλη χωρίς καθρέφτες είναι σίγουρη συνταγή ...
-
...και να τον έχεις μπροστά σου κι ο μ@λ@κας να κοιτάει όλη την ώρα πίσω του κλεφτά, για να ελέγξει (φάση WSBK δηλαδής )...
-
πολυ κακια ρε σεις. ηρεμηστε. που να εκανα και κανενα φονο. στα 4+ μετρα αν ειναι η μηχανη παρκαρισμενη
και καποιος ειναι ορθιος διαβαζει τον αριθμο ΑΝΕΤΑ!@bihlas87 εχω σταματησει να κυκλοφορω στην πολη γιατι ζεστενοντε πολυ τα ποδια μου μαζι με το μοτερ.
ολη μερα με το βεντιλατερ αναμενο ειμαι. σε πορειες και μεγαλες βολτες που παω συχνα, δεν κοιταω ποτε
πισω γιατι παω πιο γρηγορα απο τα αυτοκινητα και προσπερναω συνεχεια. -
εχω σταματησει να κυκλοφορω στην πολη γιατι ζεστενοντε πολυ τα ποδια μου μαζι με το μοτερ.
ολη μερα με το βεντιλατερ αναμενο ειμαι. σε πορειες και μεγαλες βολτες που παω συχνα, δεν κοιταω ποτε
πισω γιατι παω πιο γρηγορα απο τα αυτοκινητα και προσπερναω συνεχεια.πως την παλευεις χωρις καθρεπτες, δε φοβασαι;
ελαχιστες φορες εχω οδηγησει χωρις καθρεπτες και αυτες μονο στα Μεγαρα.. και παλι ομως αισθανομουνα φοβο γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο τι θα κανει ο απο πισω -
πολυ κακια ρε σεις. ηρεμηστε. που να εκανα και κανενα φονο. στα 4+ μετρα αν ειναι η μηχανη παρκαρισμενη
και καποιος ειναι ορθιος διαβαζει τον αριθμο ΑΝΕΤΑ!Επαναλαμβάνω: να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας...
σε πορειες και μεγαλες βολτες που παω συχνα, δεν κοιταω ποτε
πισω γιατι παω πιο γρηγορα απο τα αυτοκινητα και προσπερναω συνεχεια.Μ'αρέσει που σε άλλο θρεντ προσφέρεις και συμβουλές οδήγησης!
-
οτι πειτε εσεις παιδια. δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση γιατι δεν βγαζει πουθενα.
-
Η οδήγηση χωρίς καθρέφτες, είναι επικίνδυνη.-
Αν υπάρχει κάποιος που έχει αντίλογο σ' αυτό, με χαρά να τον ακούσω. Και σε δρόμους με στροφές, υπάρχουν μπόλικοι που μπορεί να πηγαίνουν πιο γρήγορα ακόμη και από ένα ss μηχανάκι.
-
μεχρι εκει που παει το μυαλο του καθ' ενος.
πιο περα, δεν εχει.- -
Αναγκαστικα εβαλα αριστερο καθρεφτη αφου πιαστηκε ο σβερκος απο το γυρισμα πισω. Ειδικα οταν ειμαι με παρεα και ειμαι μπροστα.
-
και καποιος ειναι ορθιος διαβαζει τον αριθμο ΑΝΕΤΑ!@bihlas87 εχω σταματησει να κυκλοφορω στην πολη γιατι ζεστενοντε πολυ τα ποδια μου μαζι με το μοτερ.
πισω γιατι παω πιο γρηγορα απο τα αυτοκινητα και προσπερναω συνεχεια.Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις...
Νεβερμαιντ φαίνεται δεν φαίνεται ειναι παράνομο όπως και οι καθρέφτες
-
@red_monster απλα γραφεις κατι για να ερθεις σε αντιπαραθεση με καποιον? ξεκολα! δεν εγραψα πουθενα
οτι δεν ειμαι παρανομος η οτι δε φταιω η οτι δεν πρεπει να με βαλουν φυλακη και να με βιαζουν μεχρι να
μεθανει ο highlander! ξεκολα με την παρτη μου. η πινακιδα ειναι λαθος και θα το πληρωσω. οπως και οι
καθρευτες. μην απευθυνεσαι σε μενα γιατι δεν προκειται να σου απαντησω αλλη φορα. τελος απο μενα αυτο το θεμα.
Βάλτε μια φωτο από το δίκυκλό σας!