-
Να 'μαι κ εγώ ...νόμιζα ότι είχα βάλει...
κ γι όσους δεν γνωρίζουν....HONDA SILVERWING ABS 600 50 αλογατάκια δικύλινδρο
-
-
Ο χρήστης After έγραψε:
σας τρωμε τα kawlasaki -
Αυτο το μετράμε ή μπαίνει στην κατηγορία του μπρελόκ;
-
-
]
-
Να και η Μπουμπού μου
-
Κ Ο Υ Κ Λ Α Ρ Α...
από τις μηχανές που είναι ΠΑΝΤΑ επικαιρες
-
Mα τι καραμουνάρα!!!
Πλιτς! Είμαι ο Κώστας και μόλις τελειωσα...
Το έχω ξαναπει και θα το ξαναπω. Πιο όμορφα γυμνά από της Χόντα ΔΕΝ βρίσκεις. Τέλος!
ps: μου λείπει το χορνετάκι μου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mα τι καραμουνάρα!!!Πλιτς! Είμαι ο Κώστας και μόλις τελειωσα...
Το έχω ξαναπει και θα το ξαναπω. Πιο όμορφα γυμνά από της Χόντα ΔΕΝ βρίσκεις. Τέλος!
ps: μου λείπει το χορνετάκι μου...
εκεί που το πας καλά πάντα το γ@μας στο τέλος
κουκλάρα ναι , διαχρονική ναι... αλλά στα γυμνα ιταλοί και αγγλάρες παίζουν χωρίς αντίπαλο
-
Για παράδειγμα:
-
Πειράζει που εμένα μ' αρέσει πιο πολύ η διαχρονική απλότητα και κλασικότητα της πιο πάνω Honda σε σχέση με τη φλυαρία της Monster?
Γούστα...
Ο αστικός μύθος λέει οτι τα γυμνά προέκυψαν όταν μετά από στούκες που είχαν με τις δύστροπες τότε ss, οι αναβάτες τους -μην έχοντας και χρήματα να αντικαταστήσουν τα πλαστικά τους- προτίμησαν να μην ξαναβάλουν το φέρινγκ. Κάπως έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται imo σχεδιαστικά τα γυμνά και ας χαρακτηριστώ αρχαιολάγνος.
Και για να μην κατηγορηθώ για χοντάκιας ή για αντι-ντουκατιστας ή ό,τι άλλο θέλετε, τα παλιά γυμνά της Χόντα μ' αρέσουν πολύ περισσότερο από τα καινούρια. 'Oπως μ' αρέσει πιο πολύ αυτή
από αυτή που έβαλες. -
φλυαρο το μονστερ???
εκτός αν εννοείς το μκ2 που στα μάτια μου χάνει πολύ από το πρωτότυπο 'μονστρο'
το μονστερ ειδικά τα πιο μικρά και αερόψυχτα είναι ο ορισμός της απλοτητας... μόλις βγάλεις την σέλα το τεπόζιτο σηκώνεται με ένα γατζάκι... επικό κατασκευασμα
-
Ρε μπαγλαμά, δες ποιο χαρακτήρισα σαν φλύαρο και πιο έβαλα οτι προτιμώ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε μπαγλαμά, δες ποιο χαρακτήρισα σαν φλύαρο και πιο έβαλα οτι προτιμώ.θέλω τόσο να διαφωνίσω μαζί σου που ούτε τι γράφεις δεν διαβάζω...
-
προσωπικά δε με αρεσουν οι μηχανες, αλλα το βρωμο σκουτερ ειναι απίστευτα βολικα για καποιες δουλειες
του δικου μου του εβαλα κ rim stripes:
προβληματα στα 8 χρονια περαν του οτι ανα 2-3 χρονια θελει νεα μπαταρια κανένα (οχι οτι το πολυ κυκλοφορώ, 10χιλ εχει κ αυτα με χιλια ζόρια)
-
Παιδιά, ωραία τα μηχανάκια σας και να τα χαίρεστε αλλά...
-
Aν και γενικά δεν μου πολυαρέσει το μαύρο, κάνει ορισμένες μοτοσυκλέτες πιο διακριτικές και αυτό
κρύβει λίγο και την παλαιοτητά τους. Γνωστός μου που δεν έχει ιδέα απο μηχανές σοκαρίστηκε όταν
του είπα ότι την αγόρασα 1200 ευρώ... -
να χαίρεσαι την μπουζουκι σου !
-
Βάλτε μια φωτο από το δίκυκλό σας!