-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@red_monster απλα γραφεις κατι για να ερθεις σε αντιπαραθεση με καποιον? ξεκολα! δεν εγραψα πουθενα
οτι δεν ειμαι παρανομος η οτι δε φταιω η οτι δεν πρεπει να με βαλουν φυλακη και να με βιαζουν μεχρι να
μεθανει ο highlander! ξεκολα με την παρτη μου. η πινακιδα ειναι λαθος και θα το πληρωσω. οπως και οι
καθρευτες. μην απευθυνεσαι σε μενα γιατι δεν προκειται να σου απαντησω αλλη φορα. τελος απο μενα αυτο το θεμα.στα @@ μου να έρθω σε αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε...
'εγκεφαλικά απαίδευτε ελληναρά,δεν θα αλλάξεις ποτέ' που λέει και το σλογκαν
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Kαι αν κάνεις rolling endo φαίνεται μια χαρά Θα μπορούσες να φιάξεις ένα λαμάκι που να την κρατάει
στις ~70 μοίρες από το έδαφος, θα ήταν ένας καλός συμβιβασμός ώστε να φαίνεται πολύ καλύτερα απ ότι
τώρα και να μην χαλάσεις πολύ και την γραμμή της ουράς ή να κάνεις κάτι τέτοιο
To καλοκαίρι που τη βάζει
-
Στο π@το του!!!!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν είσαι ξαπλωμένος στο γρασίδι φαίνεται ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ! -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Στο π@το του!!!!!Την εχει σε τατουαζ με γραμματοσειρα Lucida Handwriting για να φαινεται αρτιστικ!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η οδήγηση χωρίς καθρέφτες, είναι επικίνδυνη.-Αν υπάρχει κάποιος που έχει αντίλογο σ' αυτό, με χαρά να τον ακούσω. Και σε δρόμους με στροφές, υπάρχουν μπόλικοι που μπορεί να πηγαίνουν πιο γρήγορα ακόμη και από ένα ss μηχανάκι.
Μια κουβεντα για τους καθρέπτες ειχα πιασει με εναν που οδηγαγε ενα TDM 900 o οποιος με εκλεισε κατα λαθος και πηγαμε να τρακαρουμε μεταξυ μας ,
δεν με ειχε δει που ερχομουν και απο την μεσαια λωριδα εκανε αριστερα χωρις να δει με αποτελεσμα να με κλεισει και να γλυτωσουμε το τρακαρισμα για εκατοστά.Μου ζητησε συγνώμη γιατι δεν με ειδε και η απαντηση του στην ερωτηση μου γιατι δεν εχει καθρεπτες ηταν :
Νταξ μαλακια μεν αλλα η μηχανη δειχνει πιο γαματη και πιο σπορ και αν πας κομματια δεν θες καθρεπτες μιας και δεν υπαρχει κατι πισω σου που να μπορει ευκολα σε πλησιασει ...........
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
πιο γαματη και πιο σπορH TDM Από το παπί που θα οδηγούσε πριν από αυτή ίσως...
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
πιο γαματη και πιο σπορ
H TDM Από το παπί που θα οδηγούσε πριν από αυτή ίσως...
ψιτ! Η TDM ειναι MUST εργαλειο του καγκουρα.
2πλες akrapovic με βαρυ και μπασο ηχο + HID φωτα για να φαινεται οτι πλησιαζει το διαστημοπλοιο = success story.
-
Tα tdm τα έχουν μουρλάνει οι κάγκουρες αλλά αν σκεφτείτε την ηλικία της, δεν είναι άσχημο μηχανάκι. Δεν είναι ss. Εγώ πολύ τη συμπαθώ παρόλα αυτά.
Για τους καθρέφτες ουδέν σχόλιο!
-
Ωραία μηχανάκια είναι αλλά δεν τα εμπιστεύομαι στις στροφές. Μου φαίνεται ελαφριά μπροστά η μηχανή και κόβω.
-
-
Καταλαβαίνω οτι αυτα τα σκουτερ είναι οικονομικά, βολικά, κτλ κτλ, αλλα ρε φιλε είναι πιό άσχημα και απο το χρέος....
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Καταλαβαίνω οτι αυτα τα σκουτερ είναι οικονομικά, βολικά, κτλ κτλ, αλλα ρε φιλε είναι πιό άσχημα και απο το χρέος....Η ομορφια ειναι υποκειμενικη...
Υπαρχουν αρκετα συμπαθητικα σκουτερ μικρομεσαιου κυβισμου, αλλα αρκετα 500+ ... ειναι για τα μπαζα με πρωτο χειροτερο αυτο:
-
-
κατα τη γνωμη μου, το πιο ομορφο σκουτερ ειναι το yamaha t max, αλλα ειναι πολυυυ ακριβο.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Καταλαβαίνω οτι αυτα τα σκουτερ είναι οικονομικά, βολικά, κτλ κτλ, αλλα ρε φιλε είναι πιό άσχημα και απο το χρέος....
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη...
Υπαρχουν αρκετα συμπαθητικα σκουτερ μικρομεσαιου κυβισμου, αλλα αρκετα 500+ ... ειναι για τα μπαζα με πρωτο χειροτερο αυτο:
Εμένα πάλι μου αρέσει
-
Να το κοιταξεις αυτο σ'ενα γιατρο οσο ειναι νωρις !!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Να το κοιταξεις αυτο σ'ενα γιατρο οσο ειναι νωρις !! -
Ένα μικρό teaser...
δεν παλευόταν η αμηχανία τόσο καιρό!
-
hmmmmm i like teasers.
Να μαντεψω, ειναι Honda ???
Βάλτε μια φωτο από το δίκυκλό σας!