-
C63AMG ή Μ3 4d?
Ξεχνάω κάποιο? -
C63AMG ή Μ3 4d?
Ξεχνάω κάποιο? -
C63AMG ή Μ3 4d?
Ξεχνάω κάποιο? -
THE BEAST ---> C63 AMG .-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
THE BEAST ---> C63 AMG .-Μου φαίνεται παράξενο σε αυτή την τιμή τόσα κυβικά και απο εξοπλισμό σχεδόν πλήρες!
Μήπως υπάρχει καμιά παγίδα?
Απο CLS 55 σε C63 το θεωρείς downgrade? -
ε οχι να δώσεις μια (οποιαδήποτε) CLS για να πας σε C (οποιαδήποτε)..
σαν να λες ότι θα αλλάξεις ένα μεγάλο προφιτερόλ με ένα..γιγαντιαίο αυγό kinder έκλπηξη.
νταξ..
-
Αν πάρεις την C63 να βάλεις οπωσδήποτε το έξτρα μπλοκέ πίσω διαφορικό. Άσε που θα το αποσβέσεις σε 2-3 μήνες από τα λάστιχα και μόνο.
Εκτός από το IS-F που αναφέρθηκε ήδη υπάρχει και το S5 (μάλλον αρκετά πιο soft) αλλά και η CTS-V.
Και τα 5 είναι εκπληκτικά αυτοκίνητα αλλά νομίζω το μεγαλύτερο beastiality υπάρχει στην CTS-V και πρέπει να έχει παρόμοια τιμή. Εγώ δεν ξέρω ποιό θα διάλεγα αλλά η Cadillac θα ήταν σίγουρα στις επιλογές μου.
-
Αν δεν βάλει μπλοκέ όποτε κλείνει το ESP κάποιος (ο εσωτερικός) τροχός θα σπινάρει μόνιμα. Ισως θα ήταν καλύτερο με μαλακή ανάρτηση αλλά νομίζω είναι απείρως προτιμότερο μπλοκέ με σκληρή ανάρτηση παρά μαλακή χωρίς μπλοκέ.
Στα μέγαρα πάντως η απλή χωρίς μπλοκέ έκδοση πέρναγε πάνω από τα κερμπ χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα οπότε μάλλον υπάρχουν περιθώρια για κάτι σκληρότερο. -
Μιλώντας συνολικά αναφέρθηκαν ήδη τα 'υποψήφια'.
Προσωπικά δεν θα έδινα 30 μύρια για το Λέξους όχι γιατί δεν τα αξίζει αλλά γιατί πολύ απλά είναι το πρώτο βήμα της Λέξους και η εμπειρία των 'άλλων' στη κατηγορία απλά 'φαίνεται'. Για τη Κάντιλακ που αναφέρθηκε ούτε που θα το σκεφτόμουνα καθώς είναι μακρύα πολύ από τα γούστα μου.Πωλείται ακόμη το Αουντι RS4 έκδοση station αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι και αν δεν βιάζεσαι ιδιαίτερα σε 6-7 μήνες βγαίνει το RS5 με τουρμπισμένο τον 4.2 λίτρα. Θα έχει 2 πόρτες βέβαια και είναι ένα μείον αυτό για τον οικογενειακό ρόλο του αλλά από χώρους δεν θα έχει πρόβλημα.
Στα δικά μου μάτια λοιπόν περισσεύουν 2. Η C63 και η Μ3. Και από αυτά τα δύο περισσεύει ΜΟΝΟ η Μ3. Η Μερσεντές είναι σαφώς ΠΙΟ βαριά και (άκουσον άκουσον) το μπλοκέ το έχει μόνο στο Performance Pack, που αν θυμάμαι καλά το χρεώνει 4-5 χιλιάρικα +. Θα πει κάποιος 'θα το χρειατούν ΟΛΟΙ το μπλοκέ?' Σαφώς όχι αλλά δε μπορώ να καταλάβω την έλλειψη του σε αυτά τα λεφτά. Βάλτο Κυρά-Μερσέντα εσύ πάνω και αν το χρειαστεί το χρειάστηκε. Θα πρέπει δηλαδή να πάρει όλο το Ρ.P. ο αγοραστής για να το έχει (και αυτό κούτσαβλο το δίνει. Αν θυμάμαι είναι 40% ενώ της BMW είναι 100%. Λεπτομέρειες μεν αλλά τα 30 μύρια νομίζω τις 'ζητάνε' τις λεπτομέρειες.)
Εκτός όμως αυτών είναι σαφώς πιο σκληροπυρηνική στις αναρτήσεις χωρίς αυτό να έχει θετικό αντίκτυπο στους χρόνους που γράφει (σε σχέση με τη Μ3) ενώ στη Μ3 πληρώνοντας τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπορείς να έχεις από ένα track-day Car μέχρι ένα αυτοκίνητο να πηγαίνεις τα παιδιά σχολείο και αυτό είναι τρομερό προτέρημα πιστεύω.
Δεν απαξιώνω τη Μερσεντές αλλά νομίζω ότι στη Μ3 δώσανε τα ρέστα τους σε όλα (εκτός από το βάρος σαν απόλυτο νούμερο όπου σε σχέση με τη Μερσεντές όπως είπα και πάλι υπερτερεί) και όλα φαίνονται και είναι μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Για τα ψυχρά νούμερα, από το συγκριτικό των 4Τ είναι:
Μ3 - C63
Γύρος Σέρρρες: 1.35.75 - 1.37.90 (καλή φάπα του στησίματος απέναντι στη ροπή )
Αλογα (δυναμομετρο): 356 - 373 (17 διαφορά στην ουσία και όχι τα 37 τα ονομαστικά)
Ροπή(δυναμόμετρο): 33.9 - 48.2 (σεβαστή διαφορά 14 κιλών αλλά και πάλι όχι 21 κιλα διαφορά στα ονομαστικά)
Βάρος(από 4Τ): 1617 - 1794 (+174 κιλά είναι σαν να έχεις 2 άτομα μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητο σου!)
Άλογα ανά λίτρο: 105 - 73.7 ('Αμερικάνικο' νούμερο το τελευταίο )
Στο συγκριτικό σε κάποια στιγμή αποδίδονται οι χαρακτηρισμοί για τα δύο αυτοκίνητα από τον Ν.Τ. που για μένα αποδίδουν εξαίσια και τη θέση των 2 οχημάτων στις επιλογές κάποιου: η c63 είναι ένα απίστευτα γρήγορο και αποτελεσματικό γρήγορο σεντάν και η Μ3 ένα καθαρόαιμο σπόρ κουπέ(είχαν την κουπέ έκδοση).
Νομίζω έγινα σαφής ! Μόνο η Μ3 αξίζει αυτά που ζητάει (στα δικά μου κριτήρια) και ζητάει και λιγότερα σαφώς στην 4πορτη έκδοση. Οι υπόλοιποι είναι απλά wannabe-M3. Η BMW πιστεύω έχει βρει τη συνταγή και την κρατά καλά κρυμμένη εδώ και χρόνια...
Υ.Γ. : ΑΝ είσαι κάτοχος της CLS που ανέφερες, εννοείς να τη δώσεις και να πάρεις κάποιο άλλο ή να κρατήσεις και αυτή? Είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο και δε νομίζω ότι θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο, εκτός αν είσαι Σέρρες 1-2 φορές το μήνα...
-
Δεν έχω καμία επαφή με τα αμάξια που συζητούνται, αλλά να πάς από Mercedes σε κάτι άλλο είναι λίγο δύσκολο. Εντάξει δεν είναι τόσο σπόρ... αλλά η πολυτέλεια ίσως σε κακομαθαίνει...
Πρέπει ο ενδιαφερόμενος να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
-
Ετσι!Αμα συνηθισεις στην πολυτέλεια και στη χλίδα,που να ξαναγυρισεις στις αλάνες!
Και τα λέμε αυτα,υπονοώντας οτι η Μ3 ειναι....Σπαρτιατικη.
-
To Lexus δεν νομίζω να υστερεί σε πολυτέλεια της C και το S5 είναι σαφώς ανώτερο από εσωτερικό και φινίρισμα.
-
Lancer Evolution
-
πορσε καγιεν
ανησυχο και οικογενειακο ειναι εξ'ορισμου εννοιες αντιθετες.. ή εισαι με την οικογενεια και πηγαινεις σα φλωρατζα ή κρατας τη cls που ειναι και ναραμου και χωνεις και ενα καυλαμαξο να γουσταρεις ναουμ οταν ξεφορτωνεσαι παιδια-σκυλια-γατια.. αλλιως χτυπας μια καγιεν που κανει τα παντα και θα εισαι σωστος pimp the greek way..
-
c63 δαγκωτο απο μενα...μονο και μονο ο ηχος απο το εργοστασιο της amg αρκει για να δικαιολογησει την επιλογη της...
-
bmw X6 ή το αναμενομενο S4
c63 για τρομοκρατικες διαθεσεις
-
ναι αλλα ο ηχος της c63 ειναι πιο στακατος και με μεγαλυτερο μπασο απο της gts...
-
Από τη στιγμή που έχεις CLS δεν υπάρχει ζήτημα να μιλάμε για σπορ sedan, έχεις ήδη το καλύτερο. Μόνο σε μια πίστα θα σου λείψει μια Μ3, κατά τ' άλλα η CLS είναι
Αν σε τρώει το χέρι σου, πάρε ένα ΜΧ5 να βγάζεις γούστα εκεί που θα λυπόσουν την CLS και τελειώσες...
-
Εγώ πάντως δε θα γκρινιάξω (όπως συνηθίζω δηλαδή για τα σουβ ) απλά θα ήθελα να προειδοποιήσω ότι αν είσαι κάτοχος cls και παραγγείλεις τη Καγιεν, τη μέρα της παραλαβής ή θα αυτοκτονήσεις ή θα τρελαθείς. Η νύχτα αποκλείεται να σε βρει τον ίδιο...
vs
Άντε και για να μη χαλάσω την παράδοση της γκρίνιας : ΜΑΚΡΙΑ από SUV !!!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
.........
την εβαλες σε χρωμα που την αδικει, δεν εισαι καθολου δικαιος
Στα €90,000 τι ανήσυχο οικογενειακό παίζει?