-
Λοιπόν τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι κάποιος εδώ στην Θεσσαλονίκη για αν διαφήμιση το κατάστημα του κυκλοφορούσε τα 2 smart που είχε με την πίσω πινακίδα 'ERMOU 2' στα λατινικά.
Στην αρχή σκέφτηκα μπορεί να έχει τίποτε γνωστούς και δεν τον ενοχλούν αλλά παρατήρησα ότι οι πινακίδες δεν είναι φτιαγμένες από κάποιον τρίτο αλλά ήταν σαν τις κανονικές.
Σε μια σχετική συνομιλία με έναν φίλο στην Κατερίνη κάποιος και εκεί έβαλε΄πινακίδες με την λέξη 'ANTIQUE'.
Και σε ερώτηση του φίλου ΄μου του είπε ότι γίνεται να τις πάρεις απλά πρέπει να πληρώσεις αρκετά χρήματα στο κράτος..
Είναι κάποιος που γνωρίζει κάτι αλλιώς από περιέργεια θα πάω να τον βρω να τον ρωτήσω..
Έκανα και μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα τίποτε... -
Λοιπόν τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι κάποιος εδώ στην Θεσσαλονίκη για αν διαφήμιση το κατάστημα του κυκλοφορούσε τα 2 smart που είχε με την πίσω πινακίδα 'ERMOU 2' στα λατινικά.
Στην αρχή σκέφτηκα μπορεί να έχει τίποτε γνωστούς και δεν τον ενοχλούν αλλά παρατήρησα ότι οι πινακίδες δεν είναι φτιαγμένες από κάποιον τρίτο αλλά ήταν σαν τις κανονικές.
Σε μια σχετική συνομιλία με έναν φίλο στην Κατερίνη κάποιος και εκεί έβαλε΄πινακίδες με την λέξη 'ANTIQUE'.
Και σε ερώτηση του φίλου ΄μου του είπε ότι γίνεται να τις πάρεις απλά πρέπει να πληρώσεις αρκετά χρήματα στο κράτος..
Είναι κάποιος που γνωρίζει κάτι αλλιώς από περιέργεια θα πάω να τον βρω να τον ρωτήσω..
Να ρωτήσουμε τον thaliarque καλύτερα που είναι και ο γκουρού των πινακίδων. Αυτά τα Smartάκια τα έχω δει και εγώ πάντως Θεσσαλονίκη. Η.Π.Α και Καναδά αυτό γίνεται απλά πληρώνεις κάτι παραπάνω. Πολύ πιθανό να γίνεται και εδώ, αν και νομίζω ότι θα το είχανε πάρει χαμπάρι πολλοί.
-
O X I
Eίναι 100% παράνομα... -
Σαν του Tsaoussi ενα πραμα..
-
Είναι παράνομες αυτές οι πινακίδες για την Ελλάδα.
Αυτές που είδες jim788e μπορεί να φαίνονται σαν τις κανονικές,έχουν όμως τη σφραγίδα του υπουργείου;
-
Οι πινακίδες αυτές δεν είναι απλά παράνομες. Δεν προβλέπεται καν να υπάρχουν από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία πουθενά στην ΕΟΚ και ...ευτυχώς από πολλές απόψεις.
Μια προσεκτικότερη ματιά στις πινακίδες που εκδίδονται εδώ και πάνω από 35 χρόνια στην Ελλάδα αποκαλύπτει ότι είναι συνδυασμοί γραμμάτων και αριθμών και όχι λέξεων σκέτα. Μάλιστα τα γράμματα είναι μόνο τα κοινά γράμματα του ελληνικού και λατινικού αλφαβήτου γι΄ αυτό δεν υπάρχουν στη χώρα μας πινακίδες με π.χ. τους χαρακτήρες L,W,Q αλλά και Λ, Φ, κ.α.
Πως λοιπόν εδόθη από το υπουργείο η πινακίδα ANTIQUE η οποία αφ' ενός δεν έχει αριθμούς, αφ' ετέρου περιέχει τους χαρακτήρες Q και U?Παράνομος, και μάλιστα απειλούμενος με βαρύτατη καμπάνα αν συλληφθεί, είναι όποιος κυκλοφορεί κάποιο όχημα σε δημόσιο δρόμο χωρίς πινακίδες, ή με ψευδείς και παράνομες πινακίδες.
-
Πάντως εγώ θα ήθελα να υπάρχει νόμιμη οδός ώστε να μπορείς να αγοράζεις την πινακίδα που θες στην ανάλογη τιμή. Έτσι όσοι γουστάρανε θα κάνανε το ψώνιο τους, θα μαζευόντουσαν χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως στο εξωτερικό και θα κυκλοφορούσε μία στάλα λιγότερο μαύρο χρήμα...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σαν του Tsaoussi ενα πραμα..TSA-OUSIS μαλιστα στο site του εχει & αμαξια σαν διαφημιση με τετοια πινακιδα.
Να τον δειτε στην ΓΑΔΑ με γυαλι πουρο & στυλ 'πλανηταρχη' να μιλαει στο κινητο που τον καλεσαν εκει για αυτες τις πινακιδες...
-
Ο χρήστης felicia έγραψε:
Σαν του Tsaoussi ενα πραμα..
TSA-OUSIS μαλιστα στο site του εχει & αμαξια σαν διαφημιση με τετοια πινακιδα.
Να τον δειτε στην ΓΑΔΑ με γυαλι πουρο & στυλ 'πλανηταρχη' να μιλαει στο κινητο που τον καλεσαν εκει για αυτες τις πινακιδες...
ΘΑ ήθελα ένα videaki στο στυλ μπουγά!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=-cGMdfqCPu4'
Κ το παπουτσι με μυτη σαν τα κουτσαβακια του Ψυρρη οτι πρεπει για κατσαριδες στην γωνια.
'Ρε κοιτα στυλ μηπως ειναι κανενας νονος της νυχτας; ρε ειδες τι πινακιδες εχει;'
'Οχι δα ειναι ο ταδε με το R8 & πουλαει μουρη' -
Με το R8, η με το TT look R8;
-
Κυκλοφορει λενε με 2 εκ' των οποιων 1 ειναι μουφα,ας οψεται η διαφημιση γιατι λενε οι δουλειες του δεν πανε & καλα.
Παντως μουφα ειναι & τα εκατομμυρια που πληρωσε ο Χαμιλτον για μια πινακιδα LEW1S,τουλαχιστον ετσι λεει επισημως...
Πινακίδες κυκλοφορίας με επιλογή ονόματός