-
παιδιά γεια χαρά !!!!
μετά από 5 χρόνια η μπαταρία του κλειδιού μας τελείωσε ......
με αποτέλεσμα να μην ανοιγοκλείνουν οι ασφάλειες με τηλεχειρισμό.άλλαξα την μπαταρία αλλά τίποτα ... μάλλον ? θέλει προγραμμάτισμο
ξανά το κλειδί... έχει κανείς το manual του 106 να μου πει με ποιό ακριβώς
τρόπο γίνεται ... ?όσο κι αν το googlisa οι οδηγίες από το νετ δεν φάνηκαν χρήσιμες ....
thanks
το κλειδί είναι αυτό ...
-
παιδιά γεια χαρά !!!!
με αποτέλεσμα να μην ανοιγοκλείνουν οι ασφάλειες με τηλεχειρισμό.άλλαξα την μπαταρία αλλά τίποτα ... μάλλον ? θέλει προγραμμάτισμο
τρόπο γίνεται ... ?όσο κι αν το googlisa οι οδηγίες από το νετ δεν φάνηκαν χρήσιμες ....
thanks
το κλειδί είναι αυτό ...
-
παιδιά γεια χαρά !!!!
thanks
το κλειδί είναι αυτό ...
-
Toυ πότε είναι το 106;
-
3/2000
1600cc 16v
-
Δοκίμασες κλειδί στην πρώτη σκάλα, πάτημα το κουμπάκι κλειδώματος για 10 δεύτερα, κλειδί off και δοκιμή;
-
τπτ .....
μέτρησα και με βολτόμετρο την νέα μπαταρία ... μήπως και, αλλά
είναι οκ, 3V -
Κοίταξες αν η μπαταρία που νόμιζες οτι σου τελείωσε.. Τελείωσε πραγματικά;
-
ναι γιατί ... στο τέλος για να ξεκλειδώσει έπρεπε
να πλησιάσω πολύ κοντά στο αυτοκίνητο .....ρε γαμώτο δεν έχω το user manual να δω τι γράφει .....
κάνεις καλός άνθρωπος με 106 16v ....?
-
Το manual λεει τα εξης...Ξεκλειδωστε το αυτοκινητο απο την πορτατου οδηγου.Αφου ξεκλειδωσετε εχετε 30 δευτερολεπτα για να πιεσετε δυο φορες το κουμπι που κλειδωνει(το μεγαλο).Το αυτοκινητο κλειδωνει μετα το δευτερο πατημα του κουμπιου.Αυτη ειναι η διαδικασια του συγχρονισμου σε περιπτωση αλλαγης μπαταριας.
-
Έχει φάει τούμπες το κλειδί αρκετές; Στο δικό μου σιτροέν, με παρεμφερές σύστημα, ανοίγωντας το διαπίστωσα ότι είχε κοπεί μια επαφή με την πλακέτα και έτσι ενώ άναβε ένβα κόκκινο λαμπάκι στα πλάγια του τηλεχειριστηρίου (που ενημερώνει το χρήστη ότι δουλεύει το μπλιμπλίκι), το ματάκι δεν έστελνε σήμα στο αυτοκίνητο.
Με ένα κολλητήρι το κόλλησα, έκανε επαφή και τελικά δούλεψε και πάλι ο τηλεχειρισμός.
Μπορείς να το τσεκάρεις με ένα μικρό κατσαβιδάκι. Ακούμπα το σωστά στην επαφή, να κλείσει κύκλωμα, και πάτα το να δείς αν θα δουλέψει στο αυτοκίνητο.Good luck
-
Πφφφφ ραλακιδες με τηλεχειρισμους
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Το manual λεει τα εξης...Ξεκλειδωστε το αυτοκινητο απο την πορτατου οδηγου.Αφου ξεκλειδωσετε εχετε 30 δευτερολεπτα για να πιεσετε δυο φορες το κουμπι που κλειδωνει(το μεγαλο).Το αυτοκινητο κλειδωνει μετα το δευτερο πατημα του κουμπιου.Αυτη ειναι η διαδικασια του συγχρονισμου σε περιπτωση αλλαγης μπαταριας.THANKS jim .... δούλεψε !!!
-
Να σαι καλα φιλε μου
προγραμμάτισμός κλειδιού peugeot 106