-
Solar Fields - The Road To Nothingness
Youtube Video -
Υπεροχο, Εξοχο τοπικ παιδες!!!!
Παρτε και απο εμενα δυο.Δεν ξερω αν εχουν ξαναμπει αλλα τα ακουγα οταν ημουν πιτσιρικας και δεν ηξερα ποια τραγουδια ηταν.Εφαγα τον τοπο και τα βρηκα στο youtube φυσικα -
-
-
-
-
Apparat - Wooden
Youtube Video -
Επειδη το 'Αγαπημενο ειδος μουσικης' ειναι κλειδωμενο (?),το βαζω εδω.
Απο τα προσφατα σχετικα albums των Purple (96),και απο τα κορυφαια τους,enjoy: -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Επειδη το 'Αγαπημενο ειδος μουσικης' ειναι κλειδωμενο (?),το βαζω εδω.
Απο τα προσφατα σχετικα albums των Purple (96),και απο τα κορυφαια τους,enjoy:Ξεκλειδωτο ειναι viewtopic.php?f=13&t=35922
Μαλλον βρηκες το #1 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξεκλειδωτο ειναι viewtopic.php?f=13&t=35922
Μαλλον βρηκες το #1 -
-
deadmau5 & Kaskade - I Remember
Για clubάκι ό,τι πρέπει... -
-
-
New Beginning - Nuevo Comienzo
Για όσους αρέσκονται με το σαξόφωνο....
θέλει ατμόσφαιρα: χαμηλό φωτισμό, ''κεχριμπαρένιο'' ποτό, φρέσκο πούρο και έχουμε φύγει....Ηρεμία μυαλού και ψυχής -
πολυ καλο kon5. βλέπω βελτιώνεις την συλλογή σου
και εδω ο αγαπημένος μου Schiller και ας έκανε συνεργασία με την Βανδή .
Schiller-Lichter
http://www.youtube.com/watch?v=xjWvrAER ... re=related -
Φαντάζομαι πως έχει ξαναμπεί, αλλά σήμερα το ακούω όλη μέρα.
Dark Globe - Break My World -
Δεν νομίζω να έχει ξαναμπεί.
Πολύ ωραία τα κομμάτια σας παιδιά. -
-
Οι παρακατω καλλιτεχνες, εχουν γραψει τα soundtrack απο μερικες πασιγνωστες ταινιες.
Προσωπικα εχω κατεβασει τις δικσογραφιες ολων τους και πραγματικα αδυνατω να συνειδητοιποιησω
το μεγεθος της εμπνευσης που πρεπει να ειχαν γραφοντας τοσα πολλα ιδιοφυη τραγουδια.Εχουμε και λεμε λοιπον:
Ηans Zimmer
Clint Mansell
Thomas NewmanΕπισης για να μην σας κουραζω, επειδη μαζευω καιρο τωρα τετοια μουσικη να προσθεσω και μερικους
ακομα αγαπημενους μου καλλιτεχνες με παρομοιες 'συμπαντικες' συνθεσεις:Οι Antimater, οι 'μεσαιωνικοι' Γαλλοι Dark Sanctuary, οι Empyrium, οι λιγο πιο ροκ Explosions in the sky,
οι γνωστοι σε πολλους Portishead και φυσικα ο αξεπεραστος Ludovico Einaudi.Σιγουρα, θα μπορουσα να ποσταρω ενα η και περισσοτερα βιντεακια απο τους παραπανω καλλιτεχνες,
αλλα η μουσικη γινεται ακομα πιο ομορφη οταν την ανακαλυπτουμε μονοι μας σιγα σιγα. So take your
time και εξερευνηστε τους παραπανω εναν εναν (οσοι δεν το εχετε κανει ηδη φυσικα) για να ταξιδεψετε
σε μερη που δεν εχετε ξανα βρεθει. Το μονο που μπορω να ευχηθω, ειναι το ταξιδι να ειναι χωρις επιστροφη ...Καλη ακροαση
Ατμοσφαιρικά μουσικά κομμάτια (υπεργαλαξιακά - συμπαντικά)