-
Έxω ένα BMW 650, και πριν από 2 εβδομάδες τοποθέτησα νέα μπαταρία. Ενώ κινώ την μηχανή σχεδόν μέρα παρά μέρα, έστω και για μια μικρή βόλτα, χθές και ενώ είχα πάει σε κοντινό (ευτυχώς) σπίτι όταν προσπάθησα να φύγω δεν έπαιρνε μπροστά, λόγω μπαταρίας. Είναι δυνατόν, καινούρια μπαταρία και με χρήση να μου κάνει τέτοια κόλπα?
Να την πάω πίσω, η απλά να την βάλω μπροστά με καλώδια και να την κυκλοφορήσω λίγο να φορτίσει?
Τι μπορεί να φταίει? Την μηχανή την αφήνω στο γκαράζ μου με τα κλειδιά πάνω. Υπάρχει περίπτωση με το κλειδί πάνω στην μηχανή και με το διακόπτη των φώτων στο on, να τραβάει ρεύμα ?
Πραγματικά έχω τρελλαθεί!
-
Έxω ένα BMW 650, και πριν από 2 εβδομάδες τοποθέτησα νέα μπαταρία. Ενώ κινώ την μηχανή σχεδόν μέρα παρά μέρα, έστω και για μια μικρή βόλτα, χθές και ενώ είχα πάει σε κοντινό (ευτυχώς) σπίτι όταν προσπάθησα να φύγω δεν έπαιρνε μπροστά, λόγω μπαταρίας. Είναι δυνατόν, καινούρια μπαταρία και με χρήση να μου κάνει τέτοια κόλπα?
Να την πάω πίσω, η απλά να την βάλω μπροστά με καλώδια και να την κυκλοφορήσω λίγο να φορτίσει?
Τι μπορεί να φταίει? Την μηχανή την αφήνω στο γκαράζ μου με τα κλειδιά πάνω. Υπάρχει περίπτωση με το κλειδί πάνω στην μηχανή και με το διακόπτη των φώτων στο on, να τραβάει ρεύμα ?
-
-
Πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο και δες αν φορτίζει το δυναμό. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τέτοιο, αλλά ξέρει ο ηλεκτρολόγος (οι μηχανές χρησιμοποιούν μια πιο απλή διάταξη κι έναν ανορθωτή).
-
Μήπως σου κάνει νερά ο συναγερμός (αν έχεις)?
-
Επισης να μετρησει με βολτομετρο αν εχεις απωλειες απο τα καλωδια, ετσι την πατησα εγω!
-
Θα παρακαλούσα πριν ανοίγουμε νέο θέμα να ψάχνουμε αν υπάρχει ίδιο ή παρεμφερές όπου μπορούμε να βρούμε απαντήσεις στο πρόβλημα μας ή να ρωτήσουμε ότι μας απασχολεί. Δες το παρακάτω:
viewtopic.php?f=6&t=13906
Όπως καταλαβαίνεται το παρόν κλειδώνεται.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ