-
Ωραία ήταν χθες !
Βρεθήκαμε με φίλους που είχαμε καιρό να τα πούμε, γνωρίσαμε και νέους.
Κρίμα που με ορισμένους μόνο ένα γειά είπαμε ... -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ωραία ήταν χθες !
Βρεθήκαμε με φίλους που είχαμε καιρό να τα πούμε, γνωρίσαμε και νέους.
Κρίμα που με ορισμένους μόνο ένα γειά είπαμε ...Ακριβώς έτσι!
Κρίμα που απλά είπα ένα 'γειά' σε μερικούς που ήθελα να γνωρίσω καλύτερα.
Στην επόμενη μπριζελομπιφτεκοσυνάντηση!
-
Νέα προσθήκη, στην σειρά των σαγονιών, ο claus! Αξιος ! Και ο Νίκος120i! επίσης άξιος!
Κατά τα άλλα...τα γνωστά...
Ο Βάγκνερ με τις αιτήσεις του, ο Νάσος ήρεμος, ο Βασίλης με μια λύση για όλες τις απορίες, ο Μπάγκους μπαμπάς ( ), ήρθε και ο βλαμένος ο Χρουμπελίξ μετά της ωραίας συζυγου του, κάθησα και δίπλα στον Ηλίθιο, πήρε και ο άλλος ο βλαμένος θαλασσί ιστιοπλοϊκό για τον Κορινθιακό, ο Κρούζν Μπλάστερ πηγμένος ( ), ο Σπύρος με την πίκρα του για το jet ski που οδηγεί, ο Κογιότης παρέδωσε μαθήματα για το πως είναι ένας συμπαθητικός ακροδεξιούλης, ο Καβαλίνος αγχωμένος να προλάβει να γυρίσει.... Ωραία ήταν!
Ηταν και ο Ντάφυ, αλλά δεν έφαγε. Παρέσυρε και το άλλο το ρεμάλι τον Ισαάκ. Ούτε αυτός έφαγε.
Ένας μαλιάς που ήρθε με μια ωραία κοπέλλα, ποιός είναι?
Μια παρατήρηση. Αν ξαναπροσκαλέτε και άτομα από χωριά μπας κλας, τύπου Βούνους, εγώ δεν ξανάρχομαι!
30 Νοματαίοι! Καλά ήταν!!!!
-
καλα ηταν.. καποιες υποχρεωσεις δεν μας αφησαν να μεινουμε μεχρι τελος και χρειαστηκε να φυγουμε νωρις!
Χαρηκα που σας ειδα!!
αντε και στα επομενα! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηταν και ο Ντάφυ, αλλά δεν έφαγε. Παρέσυρε και το άλλο το ρεμάλι τον Ισαάκ. Ούτε αυτός έφαγε.
Δε φταιει ο hondaκιας. Ειχαμε οικογενειακες υποχρεωσεις (οταν λεω εγω καγκουρευε οσο προλαβαινεις ) κι επρεπε να φυγουμε νωρις
Στο μεταξυ, λεγε-λεγε ο καβαλινος για το μιτριολι, με.... ερεθισε και ολο το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι στροφαρω μ' ενα τετοιο Αφου επρεπε να παω Μαρουσι κατα τις 11 και το Φοκους μου εκανε πολυ ξενερουα ξαφνικα Οταν δε σ' ενα φαναρι στην Κατεχακη με πλευρισε ενα (την τυχη μου μεσα, χτες βρηκε;) μου 'ρθε ν' αυτοπυρποληθω
Ρε, ητανε κι ο syele ρεεεεεεεεεεε -
ενταξει, μη τρελλαινεσαι..
ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα.. καθε γειτονια εχει και απο 2-3
αφου σε λιγο το μονο 'ταπεινο' μπεμβε θα ειναι του κουκου...- το οποιο χαζευαμε χθες καθως φευγαμε.. Μιλαμε με τα ξενα φαινοταν ενα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο μελιτζανι!!
-
Αιντε ρε εγκάθετοι!!! ΜΠΛΕ είναι μιλάμε ρε!!! Το έχουν πει και οι επιστήμονες του Φόρουμ!
-
.. δεν ξερω αν το εχεις προσεξει, οτι απο τοτε που το ειπε, δεν την εχουμε ξαναδει..
οι επιστημονες ειναι τιμιοι ανθρωποι.. Δεν μπορουν να λενε ψεμματα συνεχεια! -
Έχεις δουλειές ρε η κοπέλα. Οχι που θα κάθεται να αποδεικνύει τα αυταπόδεικτα σε εσάς τους αχρωμάτοπες, συνέχεια!!!
-
πστ...
η κοπελα δουλευει στην ιδια εταιρεια με την αδερφη μου, δε στα πα!
μονο συγγενεις που δεν βγηκαμε -
Ωραία. Για πες μας λοιπόν την ετυμηγορία της.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια παρατήρηση. Αν ξαναπροσκαλέτε και άτομα από χωριά μπας κλας, τύπου Βούνους, εγώ δεν ξανάρχομαι!Να λες πάλι καλά που ήρθα και εγώ και ανέβηκε λίγο το επίπεδο.
-
Πολυ μ' αρεσει που μετα απο καθε συναντηση επανερχεται στην επικαιροτητα το (διαχρονικο, οπως αποδεικνυεται) θεμα του χρωματος της BMW του Κουκου
Ρε σεις, αφου δε θα γινει η εκδρομη στην Κρητη, κανονιστε τουλαχιστον μια μονοημερη μια Κυριακη να γουσταρουμε λιγακιΥΓ. Τοσα αλογα χτες στο παρκινγκ κι ελεγα τι λειπει, τι λειπει: μα φυσικα τα 240 καθαροαιμα του Ζ OPC του Πυργιωτη
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μια παρατήρηση. Αν ξαναπροσκαλέτε και άτομα από χωριά μπας κλας, τύπου Βούνους, εγώ δεν ξανάρχομαι!
Να λες πάλι καλά που ήρθα και εγώ και ανέβηκε λίγο το επίπεδο.
Ορίστε. Να η κατάληξή μας, κύριοι. Μας την λένε οι Βούνιοι!!!
Βρε! Ούτε νερό δεν έχετε εκεί πάνω! Έλα στους Μαλετιανους να δεις πολιτισμό!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πολυ μ' αρεσει που μετα απο καθε συναντηση επανερχεται στην επικαιροτητα το (διαχρονικο, οπως αποδεικνυεται) θεμα του χρωματος της BMW του Κουκου
Ρε σεις, αφου δε θα γινει η εκδρομη στην Κρητη, κανονιστε τουλαχιστον μια μονοημερη μια Κυριακη να γουσταρουμε λιγακιΥΓ. Τοσα αλογα χτες στο παρκινγκ κι ελεγα τι λειπει, τι λειπει: μα φυσικα τα 240 καθαροαιμα του Ζ OPC του Πυργιωτη
Συ είπας!
-
Είχα καιρό να κάτσω σε τραπέζι (στις καρέκλες δηλαδή... κάθονται στα τραπέζια οι άθρωποι;) με την παρέα, πράγμα που οφείλεται στην ευγενική προσφορά του PID να κάνει τον ταξιτζή (με κίτρινο Punto κοντά ήταν... ), μιας και από βενζίνη δεν υπήρχε σταγόνα. Ευχαριστώ.
Κατά τα άλλα, καλά. Όπως τα ξέρουμε πάνω - κάτω. Αυτοί που τρώνε έφαγαν, οι άλλοι που τρώνε μόνοι τους δεν έφαγαν, νέα πρόσωπα που πολύ κακώς δεν συστηθήκαμε, οι σερβιτόροι σε πανικό, δεν έφαγα όλο το μπιφτέκι μου, και δεν εντόπισα τις διαφορές μεταξύ 'σταβλίσιας', 'γάλακτος' 'T-bone' κλπ. Για την ακρίβεια δεν πρόλαβα.
Το άλλο, είναι πως σε λίγο θα πρέπει να κλείνουμε μαγαζί με παιδότοπο (αυξάνονται τα πίτσι ) και κοντά σε εμπορικό κέντρο (αυξάνονται και οι 'χαλκάδες' ).
Ήρθε λέει και ο Χρήστος ο σκιέρ, αλλά δεν τον γνώρισα χωρίς κασκόλ... -
Πρέπει να κάνουμε και μια μάζωξη στα Δυτικά Προάστεια.
Γιουρίπιντες ορίζεσαι εθελοντης εύρεσης μαγαζιού. -
κορυφη το κομματι με το 'εμπορικο κεντρο' ..
Κουκοοοο
οταν συναντηθηκα με την επιστημονα την περισσοτερη ωρα την περασαμε να προσπαθει να μου εξηγησει απο που την ξερω και γιατι μου φαινοταν γνωστη φυσιογνωμια...
Το Ζ OPC δεν θα μπορουσε να ειναι, διοτι για να πας εκει πρεπει να στριψεις... δυστυχως δεν ειναι ευθεια ο δρομος... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ήρθε λέει και ο Χρήστος ο σκιέρ, αλλά δεν τον γνώρισα χωρίς κασκόλ...Την άλλη φορά θα φοράω το κράνος και την μάσκα!
-
Και μετά μου το παιζετε αυθεντίες στα χρώματα. Άσχετοι!
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)