-
Kαλά ρε, ούτε μια φωτό; Έλεος!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαλά ρε, ούτε μια φωτό; Έλεος!Δεν χρειάζεται φωτό...
Όλοι ξέρουμε οτι η BMW του kouk είναι MΩΒ
-
-
Oλα ωραια χθες....το μονο που με στεναχωρεσε λιγο ηταν οτι ο Bagus δεν εφαγε σχεδον τπτ.
-
To oτι έλλειπα εγώ δε σε στενοχώρησε?
-
Χάρηκα που είδα πολλά άτομα χθες. Το μόνο αρνητικό όπως προείπαν και άλλοι ότι δεν μιλήσαμε όλοι με όλους.
Απίστευτο γέλιο στην Αττική Οδό όπως πήγαινα. ΟΛΟΙ με ταχύτητα 100-120km/h η αριστερή άδεια και ούτε ένας τελικιασμένος. Ε ρε τι κάνει η έλλειψη βενζίνης.
Έφτασα στο τρίγωνο με μέση κατανάλωση 7.3lt/100km
Επίσης ευτυχώς που δεν ήρθαν ιταλικά αυτοκίνητα (πλην το Punto του PID) γιατί όπως φεύγαμε έπιασε μια δυνατή νεροποντή και βουτηχτήκαμε όλοι σε δρόμους ποτάμια (χωρίς υπερβολή).
-
Xάρηκα που είδα αγαπητά πρόσωπα και γνώρισα και νέα.
Ο ΧΛ καλώς δεν έφαγε, γιατί σύντομα θα έχει νέα έξοδα (μπλοκέ).
Το φαϊ, όπως πάντα σε αυτές τις περιστάσεις, καλό αλλά λίγο...Θερμές ευχαριστίες για την ταχυμεταφορά μου στον Καβαλλίνο (προς) και στον Μπάγκους (από).
Το όχημα του Καβαλλίνο (Μ3 Ε46) είναι 'η χαρά του σεξ', όπως είχα αναφωνήσει προ καιρού, 'στα πεύκα της Πεντέλης'
Πιστεύω δε πως είναι και το ιδεώδες οικογενειακό.Και εις άλλα, με υγεία. Το επόμενο φαγοπότι, πρώτα ο Θεός, θα το απολαύσω με τους Βορείους. Τρούλλη, Μιράγκε έρχομαι!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χάρηκα που είδα πολλά άτομα χθες. Το μόνο αρνητικό όπως προείπαν και άλλοι ότι δεν μιλήσαμε όλοι με όλους.Απίστευτο γέλιο στην Αττική Οδό όπως πήγαινα. ΟΛΟΙ με ταχύτητα 100-120km/h η αριστερή άδεια και ούτε ένας τελικιασμένος. Ε ρε τι κάνει η έλλειψη βενζίνης.
Έφτασα στο τρίγωνο με μέση κατανάλωση 7.3lt/100km
Επίσης ευτυχώς που δεν ήρθαν ιταλικά αυτοκίνητα (πλην το Punto του PID) γιατί όπως φεύγαμε έπιασε μια δυνατή νεροποντή και βουτηχτήκαμε όλοι σε δρόμους ποτάμια (χωρίς υπερβολή).
Όντως...η βροχή ήταν τέλεια! ...ευτυχώς όπως λες γιατί θα έμπαζαν νερά ...Βασίλη απολογούμαι που δε κατάφερα να σε αποχαιρετήσω...βιαζόμουν να δω τη κούκλα του αγαπητού κυρίου Λάππα...και ήταν πραγματικά, ΚΟΥΚΛΑ
-
Ωραία ήταν και χθες Πάλι δε φάγαμε τίποτα (ο Λάππας πρέπει να έσκασε στο φαΐ )
Πώς διάολο με τόσους Ιταλόφιλους στο φόρουμ, ο μόνος εκπρόσωπος ήμουν εγώ δεν το καταλαβαίνω! Πάντως το Πουντάκι μια χαρά μας γύρισε σπίτια μας, και να λείπουν οι ειρωνείες ! Είχα made in Japan συνοδηγό βέβαια!
Χάρηκα που ήμασταν πολλοί (αν και δυστυχώς δε γινόταν να μιλήσουμε όλοι με όλους - μήπως από το επόμενο να αρχίσουμε το rotation στις θέσεις?) και που γνώρισα νέα μέλη όπως ο claus.
Και όπως είπαμε, να κανονιστεί το παραλληλοδρόμιο! (σε συνδυασμό με μάσα εννοείται)
-
τελικα.. ευτυχως που εφυγα νωρις.. η δυνατη βροχη επιασε, με το που το κλειδωσα..
(περιττο να πω πως δεν το εχω κουνησει απο τοτε.. περιμενω να στεγνωσουν τελειως οι δρομοι και μετα!) -
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Oλα ωραια χθες....το μονο που με στεναχωρεσε λιγο ηταν οτι ο Bagus δεν εφαγε σχεδον τπτ.Αχαχαχαχ.Τωρα το ειδα αυτο!!!
Εφαγα λιγακι παραπανω αυτη τη φορα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Oλα ωραια χθες....το μονο που με στεναχωρεσε λιγο ηταν οτι ο Bagus δεν εφαγε σχεδον τπτ.
Αχαχαχαχ.Τωρα το ειδα αυτο!!!
Εφαγα λιγακι παραπανω αυτη τη φορα
Άλλος γενναει, άλλος τρώει παραπάνω.
-
Ωραια ηταν!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραια ηταν!ωστε εκει ησουνα πουλακι μου!
-
Εσυ γιατί δεν ήσουν?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Ωραια ηταν!
ωστε εκει ησουνα πουλακι μου!
Ηταν κ αλλοι....
Ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε -
Ημουν κι εγώ εκεί!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ημουν κι εγώ εκεί!Με λουκ ...'Κωστας Σπυροπουλος Στα Νιατα Του'
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ημουν κι εγώ εκεί!Δυστυχώς.
-
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)