-
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Υγ.Γαλλικες σειρές έχει;Κάπου είδα το λουπέν ...μάλλον νετφλιξ
τα πάντα έχει το stremio
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Υγ.Γαλλικες σειρές έχει;Κάπου είδα το λουπέν ...μάλλον νετφλιξ
τα πάντα έχει το stremio
το stremio και την αλληλεσυνδεση με real debrid, δεν τα εκοψαν; Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα κατι τετοιο διαβαζα στις ειδησεις
-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
τα iptv ειναι επικινδυνα πραγματα, ειδικα οσα εχουν ελληνικες συνδρομητικες που τις κυνηγανε.
Για σειρες μπορειτε να ψαξετε ειτε plex servers επι πληρωμη (στο reddit εχει αρκετο πραγμα) ειτε private torrent trackers / usenet newsgroups. Μαλιστα μπορει να γινει αρκετα αυτοματοποιημενη φαση με sonarr/radarr/torrent downloader ή newsgrabber.
Ολα αυτα θεωρητικα και σε ακαδημαικο επιπεδο
Ο φανης πρεπει ηδη να εχει σταματησει να διαβαζει απο την τριτη γραμμη αναφωνοντας "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ BEEPΣΕΙΡΑ!"ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Υγ.Γαλλικες σειρές έχει;Για εσάς τους λωποδύτες, ημαρτανον
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
τα iptv ειναι επικινδυνα πραγματα, ειδικα οσα εχουν ελληνικες συνδρομητικες που τις κυνηγανε.
Για σειρες μπορειτε να ψαξετε ειτε plex servers επι πληρωμη (στο reddit εχει αρκετο πραγμα) ειτε private torrent trackers / usenet newsgroups. Μαλιστα μπορει να γινει αρκετα αυτοματοποιημενη φαση με sonarr/radarr/torrent downloader ή newsgrabber.
Ολα αυτα θεωρητικα και σε ακαδημαικο επιπεδο
Ο φανης πρεπει ηδη να εχει σταματησει να διαβαζει απο την τριτη γραμμη αναφωνοντας "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ BEEPΣΕΙΡΑ!"ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Υγ.Γαλλικες σειρές έχει;Για εσάς τους λωποδύτες, ημαρτανον
Μην είστε φλωροι,ζήστε λίγο επικίνδυνα
-
real debrid
Μια χαρά παίζει , δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο!
τα επεισόδια απο τις σειρές ανεβαίνουν την ίδια μέρα που κάνουν πρεμιέρα στις πλατφόρμες τους ! -
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Plex εχω, αλλά μέχρι εκεί.
ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ!!!!!
Να σε σοκάρω και άλλο??
-
Plex εχω, αλλά μέχρι εκεί.
ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ!!!!!
Να σε σοκάρω και άλλο?? Ειναι και συνδεδεμένο με ευρωπαϊκό σερβερ φίλου που κατεβάζει ταινίες και έτις τις στριμάρω κατεθείαν. Και πλήρωσα για να το έχω και στο iPad!
Αρα εσύ έχεις να κάνεις με την Ιντερπόλ.
-
Να σε σοκάρω και άλλο??
α πες τα ετσι πασα μου! Plex CLIENT εχεις, οχι plex server. λεω και 'γω..... Αλλος κανει το heavy lifting
-
real debrid
τα επεισόδια απο τις σειρές ανεβαίνουν την ίδια μέρα που κάνουν πρεμιέρα στις πλατφόρμες τους !Εντυπωσιακό ακόμα και η COSMOTE που πληρώνει δικαιώματα το land man παίζει δύο μέρες μετά!
-
α πες τα ετσι πασα μου! Plex CLIENT εχεις, οχι plex server. λεω και 'γω..... Αλλος κανει το heavy lifting
Τώρα μου βάζεις δύσκολα, δεν έχω ιδέα τι έχω....χαχα!!
-
Τώρα μου βάζεις δύσκολα, δεν έχω ιδέα τι έχω....χαχα!!
Σύμφωνα με τα παραπάνω μαλλον έχεις διεθνές ένταλμα σύλληψης!!!
-
real debrid
τα επεισόδια απο τις σειρές ανεβαίνουν την ίδια μέρα που κάνουν πρεμιέρα στις πλατφόρμες τους !Εντυπωσιακό ακόμα και η COSMOTE που πληρώνει δικαιώματα το land man παίζει δύο μέρες μετά!
Δεν προλαβαίνουν τα γκιγκς να κάνουν μεταφράσεις στα ελληνικά... Μιλάμε εκεί που "έσπαγαν" 2-3 επεισόδια την βδομάδα τώρα κάνουν πάνω από 10, full time job Τα crew Και τα κάνουν και χάλια στο συγχρονισμό
-
real debrid
Δεν προλαβαίνουν τα γκιγκς να κάνουν μεταφράσεις στα ελληνικά... Μιλάμε εκεί που "έσπαγαν" 2-3 επεισόδια την βδομάδα τώρα κάνουν πάνω από 10, full time job Τα crew Και τα κάνουν και χάλια στο συγχρονισμό
Χαχαχαχα θα γυρίσουμε 10+ χρόνια πίσω με τα torrents που ρυθμίζαμε και συγχρονισμό ,ευκαιρία να θυμηθούμε τα νιάτα μας.Παντως με το που το έγραψες ,κατέβασα το Stremio στο iPhone και η γμν Apple δεν με άφηνε να ανοίξω το addon.Βλεπω να παίρνω boxaki ή chromecast.Απο ποιότητα τι λέει ,βλεπετε;
-
Δεν ξέρω από μήλα αλλά στην lg που δεν αφήνει τα add ons μπορώ να τα φτιάξω από PC ή android και μετά κάνεις συγχρονισμό στο μήλο... Νομίζω θα δουλέψει
-
Στα των σειρών : είδα poster σκληρό και αγριεμένο, με εξωγήινους και ρομπότ ζόρικα
Με Τζούντ λο να μοστράρει καράφλα - Ναι ρε παιχταρά και μεις μαζί σου - και με ένα βε στο στήθος αρσενικό ζόρικο σαν το Λεζέ σε βιντεοκασέτα και το βάζω και μου θύμησε σοφτ βερσιόν από γκουνις. Ελπίζω να στρώσει -
Στα των σειρών : είδα poster σκληρό και αγριεμένο, με εξωγήινους και ρομπότ ζόρικα
Με Τζούντ λο να μοστράρει καράφλα - Ναι ρε παιχταρά και μεις μαζί σου - και με ένα βε στο στήθος αρσενικό ζόρικο σαν το Λεζέ σε βιντεοκασέτα και το βάζω και μου θύμησε σοφτ βερσιόν από γκουνις. Ελπίζω να στρώσειΑπλά πράγματα η Disney άρμεξε μέχρι σταγόνας εμάς,τ ώρα θα αρμέξει μικρότερες ηλικίες,
-
Η καράφλα είναι γοητεία και ανακλαστήρας φωτός. Συνδράμει στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου
-
Με Τζούντ λο να μοστράρει καράφλα - Ναι ρε παιχταρά και μεις μαζί σου - και με ένα βε στο στήθος αρσενικό ζόρικο σαν το Λεζέ σε βιντεοκασέτα και το βάζω και μου θύμησε σοφτ βερσιόν από γκουνις. Ελπίζω να στρώσειΑπλά πράγματα η Disney άρμεξε μέχρι σταγόνας εμάς,τ ώρα θα αρμέξει μικρότερες ηλικίες,
Το Andor είναι το μοναδικό ενήλικο Star Wars που κυκλοφορεί.
-
Έκαναν οι Έλληνες star wars;;;;;;
Edit. Είπε ενήλικο. Και το διάβασα ελληνικό
-
Το Andor είναι το μοναδικό ενήλικο Star Wars που κυκλοφορεί.
Το ίδιο λένε και οι συμμαθητές μου στο Λύκειο κύριε!
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]