-
Γιατί ρε φανη έχεις χρόνο να τις δεις;
-
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Κανείς λάθος όλοι πληρώνουν και περισσότερα από εσένα.Η συντριπτική πλειοψηφία που έχει iptv το κάνει αποκλειστικά για τα αθλητικά των COSMOTE και novaπου μέχρι τώρα ήταν ξεχωριστά,τώρα μπορείς να τα συνδυάσεις με μεγάλη έκπτωση.
Εγω βλέπω μόνο EuroLeague οπότε είχα nova αλλά η πλειοψηφία που βλέπει ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει δύο συνδρομές.Πληρώνουν, αλλά ποιον; Το iptv το είναι;
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Γιατί ρε φανη έχεις χρόνο να τις δεις;
Φυσικά. Κάθε βράδυ που ξαπλώνω και κάνα ΣΚ με τον γιό μου, θέλουμε να δούμε καμια οικογενειακή ταινία. Δεν έχω άπλετο χρόνο, αλλά για να δω μια σειρά (μισό με 1 επισόδιο την φορά) ή μια ταινία κάθε 2-3 ΣΚ, έχω χρόνο.
-
Τι να πω. Εγω τα είχα όλα. Τα πλήρωσα όλα μέχρι και Apple TV έβαλα. Και στις 23:00 το βράδυ που τελειώνουν όλα όσα κάνουμε θέλω να δω τι έγινε στον κόσμο και βάζω ειδήσεις. Τζάμπα τα έβαλα.
-
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Κανείς λάθος όλοι πληρώνουν και περισσότερα από εσένα.Η συντριπτική πλειοψηφία που έχει iptv το κάνει αποκλειστικά για τα αθλητικά των COSMOTE και novaπου μέχρι τώρα ήταν ξεχωριστά,τώρα μπορείς να τα συνδυάσεις με μεγάλη έκπτωση.
Εμένα μου ειναι παντελώς αδιάφορα τα αθλητικά!! Αλλά θέλω για ταινίες και σειρές και σκεφτόμουν να πάρω αυτά τα σπασμένα, αλλά το φοβάμαι. Γιατί τώρα πληρώνω Cosmote & Netflix, αλλά χάνω πολλές σειρές και ταινίες που δεν βρίσκω.
Το περιεχόμενο και την ευκολία αναζήτησης του πληρώνω κι εγώ,πέρα από τα 42 ευρώ μηνιαίως που πληρώνω για τις 4 ξένες πλατφόρμες.Τελος λοιπόν γλιτώνουμε ένα 20 το μήνα .
-
Αυτό που έβαλε ο dettol θέλω ν δω. Τελείως για λόγους ατμόσφαιρας, και οικοσυστήματος που δημιουργούν. Στο τρεϊλερ φαινόταν εκπληκτικό, έπος.
-
Εγω βλέπω μόνο EuroLeague οπότε είχα nova αλλά η πλειοψηφία που βλέπει ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει δύο συνδρομές.Πληρώνουν, αλλά ποιον; Το iptv το είναι;
Αυτούς που το στήνουν πληρώνεις ,που είναι παράνομοι φυσικά.Συν το μηχάνημα αν θυμάμαι καλά κανένα 120 άπαξ.
-
Και στις 23:00 το βράδυ που τελειώνουν όλα όσα κάνουμε θέλω να δω τι έγινε στον κόσμο και βάζω ειδήσεις. Τζάμπα τα έβαλα.
Εκεί ειναι η διαφορά μας, ειδήσεις ΔΕΝ βλέπω ποτέ, ειδικά στην τηλεόραση. Εφημερίδα, ραδιόφωνο και ιντερνετ με τον πρωινό καφέ. Τηλεόραση δνε βλέπω ποτέ πλέον, εννοώ ειδήσεις και ελληνικά κανάλια. Μόνο σειρές και ταινίες.
-
Εμ, αυτό λέω. Θα πάω να πληρώσω έναν παράνομο; Σαν να αγοράζω κλεμμένο κινητό.
Οκ, δέχομαι πως οι εταιρίες μας κλέβουν ασύστολα αλλά από την άλλη σιγά ρε 'σείς που έχετε και χρόνο και δεν θέλετε να χάσετε κανένα επικό σίριαλ και θα μπείτε στην διαδικασία των παράνομων.
Κριτικοί κινηματογράφου είστε; Τι θα γίνει αν δεν το δείτε;
-
Εμ, αυτό λέω. Θα πάω να πληρώσω έναν παράνομο; Σαν να αγοράζω κλεμμένο κινητό.
Οκ, δέχομαι πως οι εταιρίες μας κλέβουν ασύστολα αλλά από την άλλη σιγά ρε 'σείς που έχετε και χρόνο και δεν θέλετε να χάσετε κανένα επικό σίριαλ και θα μπείτε στην διαδικασία των παράνομων.
Κριτικοί κινηματογράφου είστε; Τι θα γίνει αν δεν το δείτε;
Το ίδιο δεν λέμε!?!?!
Οι ταινίες με ενδιαφέρουν που πολλές φορές δεν τις βρίσκω ούτε στην συνδρομητική. Κυρίως για να βλέπω με τον γιό μου.
-
Και στις 23:00 το βράδυ που τελειώνουν όλα όσα κάνουμε θέλω να δω τι έγινε στον κόσμο και βάζω ειδήσεις. Τζάμπα τα έβαλα.
Εκεί ειναι η διαφορά μας, ειδήσεις ΔΕΝ βλέπω ποτέ, ειδικά στην τηλεόραση. Εφημερίδα, ραδιόφωνο και ιντερνετ με τον πρωινό καφέ. Τηλεόραση δνε βλέπω ποτέ πλέον, εννοώ ειδήσεις και ελληνικά κανάλια. Μόνο σειρές και ταινίες.
Εγώ βάζω απο το YouTube, έχω όλα τα κανάλια ειδήσεων Ελλάδας και εξωτερικού, τα μεγάλα. Έγινε κάτι στη Κορέα δεν έχω ιδέα γιατί, ακούω μια συζήτηση στο bbc λίγων λεπτών
Μετά βάζω κάτι στην Ναυτεμπορική κτλ κτλ
Εδώ πήρα κουτί υπολογιστή 1500 ευρώ για να παίξω κάποιο παιχνίδι, και δεν το έχω στήσει ακόμα. Πάνε μήνες τώρα.
-
Ρε ''σείς μια νέα σειρά, με κάτι λευκούς ανθρώπους, σαν ένα άλλο είδος δηλαδή σε έναν φανταστικό κόσμο, δυστοπικο
Ποια είναι;
Αυτή θέλω να δω. Είδα τρέιλερ αλλά δεν την βρίσκω τώρα. Δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα της
-
-
Ρε ''σείς μια νέα σειρά, με κάτι λευκούς ανθρώπους, σαν ένα άλλο είδος δηλαδή σε έναν φανταστικό κόσμο, δυστοπικο
Ποια είναι;
Αυτή θέλω να δω. Είδα τρέιλερ αλλά δεν την βρίσκω τώρα. Δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα της
Dune prophecy,
Silo -
Σοβαρά. Ήταν ένα με μια αυτοκρατορία σε έναν φανταστικό κόσμο. Φαινόταν τέλειο στο τρέιλερ.
-
Σοβαρά. Ήταν ένα με μια αυτοκρατορία σε έναν φανταστικό κόσμο. Φαινόταν τέλειο στο τρέιλερ.
Το πρώτο ή κάποιες από όλες τις Star Wars origin σειρές που βγαίνουν με το κιλό.Σε ποια πλατφόρμα;
-
Μάλλον ήταν το dune. Φοβερό. Αυτό ναι. Το βλέπεις. Που το έχει; hbo?
-
HBO,Vodafone tv
-
Οι ταινίες με ενδιαφέρουν που πολλές φορές δεν τις βρίσκω ούτε στην συνδρομητική. Κυρίως για να βλέπω με τον γιό μου.
Το "πρόβλημα¨ είναι ότι και τα σινεμα πακ των δύο εταιριών είναι χαμηλών προσδοκιών.
Καλά της νόβα είναι χειρότερο ακόμα αλλά και του οτε είναι χάλι. Πληρώνουμε και πάει η επανάληψη σύννεφο και επίπεδο "βιντεοταινία" του σήμερα πολλές από αυτές. Ο οτε το σώζει κάπως γιατί νομίζω ότι έχει λίγο καλύτερες ταινίες ( αλλά και πάλι όχι ικανοποιητικές σε ποσότητα ) και καλύτερες σειρές.
Αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Θα μου πείς η "ελεύθερη¨ τηλεόραση είναι για αντικαταθλιπτικά, οπότε , όσο λιγότερο βλέπουμε τόσο καλύτερα.
Επίσης , έλεος πια , ας βάλουν και κανένα επιπλέον καλό κανάλι ντοκιμαντέρ, τα μισά είναι πλαστικές εγχειρίσεις διάσημων, μόδα , γιόγκα και τραμπάλα....
Είχα δεί Κύπρο σε συνδρομητικό και είχε άλλα 3 κανάλια discovery ( ένα επιστήμη, ένα αυτοκίνητα και ένα με δολοφονίες ) άλλα 3 national, και λοιπά άγνωστα σε εμάς. Επίσης είχε ατελείωτα κανάλια με ταινίες ( μεταγλωττισμένες πάντα), ανά θεματικές ενότητες. -
Τα σινεμά pack και των δύο είναι αστεία!
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]