-
[spoiler:2mfktks9]Κάτι μου σποίλαρε ένας φίλος συνφορουμίτης στο φατσοβιβλίο (επειδή τον εκνέυρισα με το σημερινό) και μου ανέφερε πως ο Τύριον θα σκοτώσει τον Τάιγουν, αλήθεια η ψέμα θα φανεί στο επόμενο επεισόδιο [/spoiler:2mfktks9]
[spoiler:2mfktks9]Πάντως είχε πλάκα ο Άσπηλος που κοίταζε την Missandei, ωραία βυζάκια [/spoiler:2mfktks9] -
ρε θωμά, όλοι βάζουν σπόιλερς για το χθεσινό επεισόδιο κι εσύ πετάς για τα επόμενα? there is a special place in hell for you people..
όσο γι αυτό που λές bibendum, απλά δες το σαν την αφήγηση μιας ενδιαφέρουσας περιόδου της ιστορίας αυτού του κόσμου. Εγώ εκεί έχω καταλήξει. Δεν είναι μια ιστορία με αρχή μέση και τέλος που θα εκτυλιχθεί σε 7 σεζόν, είναι σαν να βγει μια σειρά για την ελλάδα πΧ και να ξεκινάει στη μέση των περσικών πολέμων και να τελειώνει κάπου στους πελοποννησιακούς. Αλλιώς θα ξεκινούσε η πρώτη σεζόν εκεί που μαζεύτηκαν ο νεντ και ο άρρυν και ο τζέιμι και έφαγαν τον παλιό βασιλιά (στο μυαλό μου εκεί κάπου έχω τοποθετήσει την αρχή των γεγονότων) και θα τέλειωνε η έβδομη με σταθερό βασιλιά στο γουέστερος, πχ καλίσι ή τύριον. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα πέσει πολύ κατάρα σε 3-4 χρόνια που θα τελειώσει
edit
[spoiler:38cwg1ww]
[/spoiler:38cwg1ww]
-
ναι μωρε δεν διαφωνω αλλα το παραπονο μου εξεφρασα. Ξερεις καθε φορα εμφανιζονται ανθρωποι που λες οπα κατι ρολο θα παιξουν κα εν τελει δεν κανουν τιποτα. Ή δειχνει καποιες ασχετες ιστοριες χωρις να εχουν κανεναν λογο υπαρξης στην πλοκη του εργου.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ναι μωρε δεν διαφωνω αλλα το παραπονο μου εξεφρασα. Ξερεις καθε φορα εμφανιζονται ανθρωποι που λες οπα κατι ρολο θα παιξουν κα εν τελει δεν κανουν τιποτα. Ή δειχνει καποιες ασχετες ιστοριες χωρις να εχουν κανεναν λογο υπαρξης στην πλοκη του εργου.ΟΛΑ είναι σχετικά.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
[spoiler:3cofvj4n]Κάτι μου σποίλαρε ένας φίλος συνφορουμίτης στο φατσοβιβλίο (επειδή τον εκνέυρισα με το σημερινό) και μου ανέφερε πως ο Τύριον θα σκοτώσει τον Τάιγουν, αλήθεια η ψέμα θα φανεί στο επόμενο επεισόδιο [/spoiler:3cofvj4n]Ναι αυτό θα γίνει, επειδή του πηδάει τη γκόμενα.
Πάντως εμένα έχει αρχίσει (εδώ και αρκετά επεισόδια) και με κουράζει το όλο θέμα. Επί 45 λεπτά δεν έγινε τίποτα και η μάχη ήταν 5 λεπτά στο τέλος που ήξερα και τι θα γίνει.
Μας ζαλίζετε ρε πούστη δεκα ώρες με άσχετες μαλακίες και αντί να μας έχετε λίγο hyped για τη μάχη μας την πετάτε τσόντα στο τέλος.Αυτός ο χοντρόπουστας ο Μάρτιν πρέπει να ναι τρελή κομπλεξάρα. Μικρός θα έτρωγε ξύλο στο σχολείο γι αυτό βγάζει όλη τη μιζέρια του στα βιβλία.
Μου τον συγκρίνουν κάποιοι με τον αρχιψωλαρά τον Tolkien. Που πάτε ρε γατάκια να συγκριθείτε με τον άρχοντα.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟΛΚΙΝ ΠΟΤΕ ΜΑΡΤΙΝΕ ΜΑΡΤΙΝΕΕΕΕ
-
Σωστός ο Τσουκαλάς από πάνω. Μας τα χει κάνει τσουρέκια ο Μάρτιν. Μεγάλη σούπα το χθεσινό. 2,5 ώρες ΦΙΦΑ παίζαμε μετά με τα καρντάσια για να συνέλθουμε από την ψυχρολουσία. Αστα διάλα.
-
Πλάκα κάνετε έτσι;
Από την αρχή ο άνθρωπος το λέει. 'All men must die'.
Someone wasn't paying attention...
-
Ο Τόλκιν ειναι εκπληκτικά βαρετός ...
-
Πάει και το 9ο επεισόδιο του GoT.
[spoiler:ncg9l00i]Eπικό μεν, με πολύ αίμα αλλά στο τέλος μου άφησε μία γεύση του στυλ πολύ κακό για το τίποτα.[/spoiler:ncg9l00i]
Διαβάζω ότι στο τελευταίο της σεζόν (10ο) θα γίνει ο χαμός φέτος και όχι στο 9ο όπως γίνονταν παραδοσιακά κάθε χρόνο αν και δεν έλειψε η δράση στο 9ο.
Για να δούμε.
-
Αν δείξουν τις εξελίξεις που περιμένουμε, θα τραβάτε τις κωλότριχές σας πάλι.
-
Αύριο ξεκινάει το suits :!::!::!:
Sent from xperia z using smoke signals
-
Κιόλας ;
Εγώ το είχα ξεγράψει, νόμιζα πως θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι ... Τέλεια !
-
Aφού στο ξαναείπα. Ερωτευμένος είσαι;
-
τώρα δε θα το ξεχάσει
Υ.Γ
χθεσινή φωτό -
Πολύ την πάω αυτή.
-
ίσα ίσα 5-6 επεισόδια να μας μπριζώσουν, και μετά από Γενάρη πάλι
-
couldnt agree more
-
Το The Wire το έχει αναφέρει κανείς; Αφορμή να το δω, αν και είχε ξαναπέσει στην αντίληψή μου, ήταν μία αναφορά στον δεύτερο κύκλο του Suits. Πολύ καλό.
Επίσης τελείωσε και το Warehouse13. Για όσους δεν ξέρουν είναι ένα μείγμα X-files με Fringe αλλά στο (πολύ) πιο ανάλαφρο. Μου άρεσε, αν και αντικειμενικά δεν ήταν κάτι το τόσο αξιόλογο.
-
Εξαιρετικό το wire, έχει αναφερθεί κι εδώ μέσα αρκετές φορές νομίζω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aφού στο ξαναείπα. Ερωτευμένος είσαι;Λιγουλάκι ...
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]