-
-
-
-
καλα αυτο το psa απο προτοτυπα αλλο τιποτα,θα βγαλει κανενα στη παραγωγη????
-
άπειρο respek για το όνομα.
Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση ως τα πρωτότυπα αυτά βγαίνουν εντελώς άκοπα και αβίαστα.
-
Hypnos?
Αντε μετα να βρουνε οι διαφημηστες τρόπο να το προωθησουνε σαν 'σπορτίβ' με τετοιο όνομα.
πλακα-πλακα,τα περισσοτερα συγχρονα αυτοκινητα θα το αξιζαν αυτο το όνομα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
πλακα-πλακα,τα περισσοτερα συγχρονα αυτοκινητα θα το αξιζαν αυτο το όνομα.είναι που είναι όλοι οι οδηγοί 'ξύπνιοι'
-
Η σπορ του έκδοση πως θα ονομάζεται; Insomnia;
Κάτι σε απάντηση στην Χ6 είναι αυτό; Θα συμφωνήσω πως από πρωτότυπα άλλο τίποτα αλλά από ουσία ελάχιστα στη Citroen. -
200 υβριδικα αλογα, 4,5 lt/100km και 120 g CO2/km, το αμαξι ας παραμεινει πρωτοτυπο ας πάρουν όμως τα μηχανικα του, να κανουν μια φορα κάτι σωστο αυτοί οι άνθρωποι!!!
-
Εγώ προτείνω να το ονομάσουμε 'Freskos'...(το κάνει και πιο νόστιμο')...
Τελικά ΟΛΑ τα πρωτότυπα είναι σαν τον τίμιο πολιτικό...ανακοινώνονται, αλλά δεν εμφανίζονται ποτέ...
-
Καλά σε αυτές τις αυτοκινητοβιομηχανίες όταν κάνουν ονοματολογία δεν το ψάχνουν λίγο παραπάνω τι μπορεί να σημαίνει ή τι απήχηση έχει τι κάθε όνομα σε κάποιες χώρες?
Άντε και με το Citroen Haros. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Η σπορ του έκδοση πως θα ονομάζεται; Insomnia;
Κάτι σε απάντηση στην Χ6 είναι αυτό; Θα συμφωνήσω πως από πρωτότυπα άλλο τίποτα αλλά από ουσία ελάχιστα στη Citroen.Μια χαρά είναι για απάντηση στην άκομψη και δυσανάλογη Χ6!
Το όνομα ρε σεις έχει..συμβολισμό:
- έπιασε τους υπόλοιπους στον ύπνο
- το βλέπεις και νομίζεις οτι ονειρεύεσαι ή κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Άντε και με το Citroen Haros.Καλά, δε το θεωρώ τελείως απίθανο να εμφανιστεί κάποια μέρα...!!!
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Καλά σε αυτές τις αυτοκινητοβιομηχανίες όταν κάνουν ονοματολογία δεν το ψάχνουν λίγο παραπάνω τι μπορεί να σημαίνει ή τι απήχηση έχει τι κάθε όνομα σε κάποιες χώρες?
Άντε και με το Citroen Haros.Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται, αλλά το 'κλασσικό' πια SEAT Gredos στον υπόλοιπο κόσμο είχε την ονομασία Malaga . Επειδή όμως πολύς κόσμος στην Ελλάδα (αναρρωτιέμαι γιατί) το διάβαζε σαν να έχει Κ στην τελευταία συλλαβή και όχι G το όνομά του διορθώθηκε για τη χώρα μας... Είχα δει πάντως ένα με την ονομασία Malaga με Ελληνικές πινακίδες... Γενναίος τύπος...
Να μην αναφέρουμε και το ΚΙΑ C(K)ERATO...
ΥΓ: Τον κύριο Χάρο που ήταν (τώρα συνταξιούχος) πιλότος της Ολυμπιακής τον έχετε ακουστά;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται, αλλά το 'κλασσικό' πια SEAT Gredos στον υπόλοιπο κόσμο είχε την ονομασία Malaga...Ναι, ναι...τι μου θύμισες τώρα...
Επίσης και το Pajero ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ αποτυχία στις ισπανόφωνες χώρες, μιας και κανένας εκεί δεν ήθελε να λέει ότι οδηγάει έναν μπ@ύτσο...
Του άλλαξαν κι εκεί το όνομα, αλλά δεν θυμάμαι πως.... -
ξεχάσατε και το Chevrolet Kalos που κυκλοφορεί ελεύθερα
-
Επίσης δεν θα ήταν ποτέ εφικτό να κυκλοφορήσει Opel Manta στη Ρωσία. Θα τράκαρε μετωπική με κανένα Pajero και ...
το γ@μήσαμε το θέμα -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Επίσης δεν θα ήταν ποτέ εφικτό να κυκλοφορήσει Opel Manta στη Ρωσία. Θα τράκαρε μετωπική με κανένα Pajero και ...
το γ@μήσαμε το θέμαΈπρεπε κάτι να πούμε για να μην μας πάρει ο Hypnos...
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
200 υβριδικα αλογα, 4,5 lt/100km και 120 g CO2/km, το αμαξι ας παραμεινει πρωτοτυπο ας πάρουν όμως τα μηχανικα του, να κανουν μια φορα κάτι σωστο αυτοί οι άνθρωποι!!!Aυτό δεν το είδε κανείς
-
Αυτό (υβριδικό ντίζελ) το βλέπουμε σε κάθε γαλλικό πρωτότυπο την τελευταία δεκαετία.
Citroen Hypnos