-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Η μεταφορά με το τραίνο ήταν η πιο φτηνή λύση, 119 ευρώ από Ρουφ για το Σταθμό Θεσσαλονίκης (ασυνόδευτο).Ερώτηση, αυτά τα 119 στα χρεώνουν επειδή είναι ασυνόδευτο? Γύρω στα 45 πάει κανονικά. Τόσο μεγάλη διαφορά?
-
Τόσο χρέωσαν την τελευταία φορά που πήγα (πριν το καλοκαίρι), ίσως μερικά ευρώ λιγότερο 109?, δεν θυμάμαι ακριβώς. Η διαφορά πιθανολογώ ότι οφείλεται στο ότι είναι ασυνόδευτο. Το αφήνεις το πρωϊ, αφού τους έχεις ειδοποιήσει την προηγούμενη, το φορτώνουν αυτοί και ο άνθρωπός σου το περιμένει στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω επίσης ότι μέχρι Σέρρες τουλάχιστον πάει ασυνόδευτο, δεν ξέρω αν φτάνει μέχρι Ορμένιο...
-
Mazda Luce Rotary Coupe -
Κάτι πήρε το αυτί μού, πως κάποιος από την παρέα ασχολείται με 3κυκλα mazda?
-
ξέρετε γενικά αν υπάρχουν ελληνικά τρίκυκλα που έχουν αποκατασταθεί? Θα με ενδιέφερε να δω φωτό. Ίσως ο μόνος λόγος για να σωθεί ένα mazda Τ1500 είναι ότι συναρμολογείτο στην Ελλάδα, με αρκετές ιδιαιτερότητες από τα γιαπωνέζικα.
Το Luce Rotary Coupe ή R130 ή RΧ87 είναι το μόνο με μπροστά κίνηση και κινητήρα βάνκελ. Δε νομίζω να πουλήθηκε εκτος Ιαπωνίας, κάτω από 1000 παρήχθησαν.
Το σχέδιο του βασίστηκε σε αυτό του Luce (sedan) ή 1500 sedan (+1800 sedan), ένα μοντέλο που και στην Ελλάδα είχε πουλήσει σχετικά πολύ (υπήρχαν και αρκετά ταξί). Το σχέδιο χρεώνεται στον Bertone (βλ. και το site της σχετικής εταιρείας), αλλά το είχε κάνει ο Giugiaro όταν δούλευε για τον Bertone.
παρόλη την ιστορκή σημασία του R130 (βανκελ-μπ΄ροστά κίνηση) απ ότι βλέπω δεν μπορεί να πιάσει υψηλές τιμές, καμία σχέση με το Cosmo, ¨η ακόμη και τα μεταγενέστερα RX3 coupe (που βγήκαν βέβαια πολλές δεκάδες χιλιάδες). -
Το σχέδιο χρεώνεται στον Bertone (βλ. και το site της σχετικής εταιρείας), αλλά το είχε κάνει ο Giugiaro όταν δούλευε για τον Bertone.Ετσι εξηγειται το οτι μου αρεσε..
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Mazda Luce Rotary CoupeΠανέμορφο!
-
Ευχαριστώ τους pro_crossaro και ritmo130tc για τη βοήθειά τους.
-
και μοντελάκι 1/64:
-
και ζωντανό
http://www.japanesenostalgiccar.com/for ... php?t=1891' target='_blank' target='_blank' target='_blank
απλώς το χει χαμηλώσει ο τύπος, παρόλο το κράξιμο που έχει φάει σε fora ΑU, NZ, USA.
-
Gia to Αnadol στο Ακρόπολις: ναι το ξέρω, υποθετικά είναι ακόμα προς πώληση σε ένα σάιτ αλλά δεν πωλείται. Κοίτα όμως το mazda Cosmo (110s) δίπλα του. Και γω ήμουνα στο δίλημμα μεταξύ sedan και ψευδο-coupe anadol, όπως το συγκεκριμένο.
-
Κοίτα όμως το mazda Cosmo (110s) δίπλα του.E, να και το διάσημο Cosmo:
-
όχι βέβαια ότι με χαλάει το NSU δίπλα.
-
¨Αντε να σου βάλω και το NSU!
Για να σε προλάβω, την Porsche δίπλα δεν την έχω φωτογραφία!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κοίτα όμως το mazda Cosmo (110s) δίπλα του.
E, να και το διάσημο Cosmo:
-
Θελω και εγω ενα τετοιο!
-
25-40 χιλ. ευρώ και ...σου βρίσκω ένα (ανάλογα αν έχει τον αυθεντικό κινητήρα και την ποιότητα ανακατασκευής).
-
Δεν εχω ουτε το ενα δεκατο απο αυτα!!!
-
Το cosmo από πίσω (δυστυχώς από κινητό)
και άλλη μια
-
Βαζω φωτογραφικη!Βαζεις τη συναντηση με το COSMOS?
Classic Mazda