-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
υπηρχε περιπτωση το RX2 να ηταν ποτε παρατημενο στα μεσα της 10ετιας του 90 στο Μεταξουργειο?
Θα ορκιζομουν οτι ηταν αυτο . . .καλα μην ορκιζεσαι, αυτο ηταν!
Αν ηταν οντως αυτο μολις μου ελυσες Ευαγγελε ενα μυστηριο των πολυ παιδικων μου χρονων και μαλιστα σημερα την ημερα των γενελιων μου!
Το αυτκινητο ηταν αφημενο στην οδο Μαραθωνος 31 στο Μεταξουργειο, εκει εμενε μια θεια μου και καθε Κυριακη πηγαιναμε επισκεψη με τον πατερα μου (μετα τον παππου και τη γιαγια), πρεπει να ημουν 10-12 χρονων.
καθε Κυριακη λοιπον το χαζευα αλλα δεν ηξερα τη μαρκα του, ποιο πολυ μου εμοιαζε σαν την 35αρα που ειχαμε αλλα σε 2πορτη εκδοση, ο μπαμπας δεν ηξερε τι μαρκα ηταν οποτε ολα παρεμεναν μυστηριο!
Το 1998 εκανε check out η θεια απο τον ματαιο αυτο κοσμο, το σπιτι της πουληθηκε και δεν ξαναπηγαμε εκει.
Το 2002 που εβγαλα διπλωμα, μια ανησυχη ημερα ανοιξα τον κυριο Καπρανιδη (χαρτης αθηνων) και πηγα πισω στο μεταξουργειο να το βρω για να λυθει το μυστηριο σχετικα με τη μαρκα του, κατευθασα και δεν υπηρχε τιποτε απολυτως.
Μακαρι να ειναι αυτο γιατι αυτη η παιδικη εμμονη γυρνουσε ακομη και σημερα μεσα στο κεφαλι μου, ηθελα να το γραψω εδω μεσα αλλα δεν ηξερα τι να γραψω μιας και ειχα πολυ θολη εικονα του αυτοκινητου στην μνημη μου.
Γνωριζει κανεις που βρισκεται τωρα αυτο?Xρονια πολλα!!
-
Γεια σας παιδιά Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά!!!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρώ αντ/κά για ένα mazda 1200pickup toy '84 που μου χάρισαν και αναπαλαιώνω!!Ψάχνω για προφυλακτήρα ,μάσκα, φλάς, κωλοφάναρα τα πλαστικάκια των αεραγωγών στα κολονάκια και τα τακάκια τα λαστιχένια που μπαίνου πίσω στην καρότσα κάτω από τα κωλαφάναρα!! -
ψαξε στην ελμα που εινε στην καβαλας(λ.αθηνων)αλιως φραντζη θα βρεις σιγουρα αρκετα
-
Καλώς τον!!! Θα πας στην ΕΛΜΑ και θα ζητήσεις τον κατάλογο ανταλλακτικών για το 1200 Pick up. ΑΝ σου πουν δεν τον έχουν, θα πεις ότι μου είπαν ότι είναι σε μια ντουλάπα μόνος του. Δες τα νούμερα από αυτά που θέλεις και αφού τα γράψεις, ή την ώρα που τα βρίσκεις αν δεν έχει δουλειά βάλε να τα ψάξουν στο κομπιούτερ. Δες τι έχει και πόσο κάνει. Σε κάθε περίπτωση όμως για πίσω φανάρια ή τζάμια, φλας και λαστιχένια τακάκια μπορείς να δεις στο ebay , τέτοια β΄γάζει ένας ταϋλανδός συνέχεια σε buy it now. Αν δεν βρεις προφυλακτήρα γράψε τον αριθμό του ανταλλακτικού (προσοχή το δικο σου είναι από τα πολύ τελευταία μοντέλα), γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω. Πλαστικά των αεραγωγών δεν θα έχει η μαζντα, πρέπει να βρεις απο κανένα άλλο σε μάντρα.
Στην Φραντζή δε νομίζω ότι θα βρεις τίποτα. -
Συγνώμη ρε παιδιά που δεν το ανέφερα πριν αλλά είμαι από Ηράκλειο Κρήτης!!Μήπως υπάρχει κάποιο τηλ. να επικοινωνήσω?
-
Πήγαινε στην αντιπροσωπεία στο Ηράκλειο και κοίτα μήπως έχουν τίποτα, ή να παραγγείλουν στην Αθήνα. Λογικά τζάμια για τα πίσω φώτα και φλας έχουν. Αλλιώς ebay, είναι φτηνά. Ο προφυλακτήρας που έχω δεν κάνει. Και προφυλακτήρα βρίσκεις, είτε σε μάντρες, είτε αν έχει η Μάζντα, είτε σε Αυστραλία. Αν πάρει η αντιπροσωπεία του Ηρακλείου στην Αθήνα και λογικά θα τηλεφωνήσουν στον Χρίστο, θα τους πεις να του πουν ότι το βιβλίο είναι σε μια ντούλάπα σε ένα δωμάτιο πίσω από εκεί που είναι τα πολλά σύγχρονα βιβλία ανταλλακτικών, όχι όμως στο δωμάτιο του Χρίστου που είναι τα παλιά βιβλία. Προσοχή γιατί ο Χρίστος δεν ξέρει την ύπαρξη του συγκεκριμένου βιβλίου, νομίζει ότι είναι από αυτά που πετάχτηκαν μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο μπροστά μαγαζί. Αν θέλεις περισσότερες διευκρινίσεις στείλε P.m.
-
πες του χρηστου......ειπε ο λαμπρος......... τραβα σπιτι σου, και ψαξε στο κατω συρταρι του κομοδινου, εχει ενα βιβλιο.......αυτο ειναι!!!!!!
με κουφανες βρε φιλε, τι γνωση ειναι αυτη!!!!! -
Εχω σπαταλήσει πολλές εργατοώρες για να βρω τα βιβλία, ασε που τα μισά τα πετάξανε μετά την τρομοκρατική πε΄ρυσι.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Εχω σπαταλήσει πολλές εργατοώρες για να βρω τα βιβλία, ασε που τα μισά τα πετάξανε μετά την τρομοκρατική πε΄ρυσι.Η αληθεια ειναι οτι ορισμενων απο δω η γνωσεις ειναι μεγαλο σχολειο για μας και για αλλη μια φορα baltsiotis μας τρελανες.
Εχω τρελαθει και με της γνωσεις -και τα αυτοκινητα-των monofanaro,alba κ.α. που ειναι σε πιο 'δημοφιλης'ιστορικες μαρκες
Μερικες απο αυτες γνωριζα και εγω σαν ιταλοφιλος οι οποιες ομως ηταν φτωχες η πολλες φορες λαθος
Σας ευχαριστουμε!!!!!!!!!Δεν πας και στην ΛΑΜΔΑ μπας και μας βρεις κανα βιβλιο για το α112?
-
Πήγα πάλι Ασπρόπυργο..., και να ένα 818 super deluxe, αλλά πραγματικά up spec, δεν έχω ξαναδεί ίδιο στην Ελλάδα: άλλες επενδύσεις πορτών, ξύλινο τιμνόνι κλπ, εξαιρετικά σπάνιο γενικά για LHD.
-
Να το πουμε σο Ρινακη που ψαχνει διαφορικο. Α... και οταν ξαναπας ξεβιδωσε το μπουτον του λεβιε γιατι ειναι πολυ ομορφο. Σου επτρεπω να μου το κανεις δωρο!
-
θα τον παρω εγω τον μανωλη τηλ,και εγω εκει ειμουν το σαββατο στην ηδια μαντρα!
-
Αν καταφερει και το παρει το αμαξι εχει πολλα κοματακια να δωρησει στο αγωνιστικο του. Δωσε του χαιρετισματα.
-
Εεεεεπς, έχουμε και μια προτεραιότητα, να πάρουμε και μεις κάτιτις. Το λεβιεδάκι είναι κλεισμένο γιατί έίναι ίδιο με του Rx2 kai RX3.
-
-
Γιώργο εμένα τουλάχιστον δεν μου τις εμφανίζει.
-
Δεν ανοίγουν, δεν ανοίγουν.
-
-
Καλα ο τυπος εχει κανει απιστευτη δουλεια...
-
mike καλησπερα,
ειδες στο forum-auto.com ....ancienne .....στο retromobile η στο mazda φωτο απο το cosmos ?
Classic Mazda