-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Είπα να το θέσω έτσι μήπως και το προσέξει κανείς και βοηθήσει
Ψάχνω να βρώ ένα αυτοκίνητο, station η crossover με καλή τετρακίνηση,(ντήζελ η βενζίνη) και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.Κατά προτίμιση Japan η Γερμανικό.
Α..και κάτω από 40.000νομιζω οτι βγαζει η skoda το station scout με διλιτρο turbo diesel και dsg καπου στα 33 χιλιαρικα.
Πράγματι βγαίνει το scout 4x4 με τον 2.0TDI 140ps αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει και αυτόματο. DSG το αποκλείω να είναι.
Πάντως είναι αμαξάρα. -
Ο χρήστης Subifan έγραψε:
Εγω με τη σειρα μου θα προτεινα Subaru Outback 2.0 boxer diesel....με τιμες απο 35000-40000euro....τελευταια πολυ το σκεφτομαι σαν αντικαταστατη του Astra μου...
Είναι μία από τις πιθανότερες λύσεις, μαζί με το Forester diesel (εξατάχυτο μηχανικό) που αρχίζει να πωλείται από τις 20/9.Κάνω και πάνω από 40Κ χιλόμετρα το χρόνο οπότε η χαμηλή κατανάλωση με ενδιαφέρει. Γενικά είμαι υπερευχαριστημένος από το παλιό μου Forester, απλά άρχισα να κοιτάζω και αλλού γιατί ψάχνω γιά ένα πιό σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο.
Το Tiguan φαίνεται άψογο, αλλά οι μικροί χώροι του το αποκλείουν γιά μένα. Το άλλο μας αυτοκίνητο, Seat Altea XL 1.4Tsi , που έχει καλούς χώρους ξεχειλίζει όταν μετακινούμαστε με την μικρή. Το Outback με τον μακρύ χώρο αποσκευών και το χαμηλό ύψος από πάνω γιά φόρτωμα, είναι ιδανικό γιά μένα, που εκτός από παρκοκρέββατα,relax,καρότσια,κλπ, κουβαλάω και μισό σερφομάγαζο όλο το χρόνο. Αυτό το πεντάρι λαστιχένιο μηχανικό κιβώτιο και το τεσσάρι αυτόματο ,μου κάθονται στο στομάχι όμως.
Το Passat τι είδους τετρακίνηση έχει ?
Αφου εισαι ηδη κατοχος Subaru μαλλον προς τα κει σε ξαναβλεπω....Το Forester diesel εχεις καμμια ιδεα σε τι τιμη θα ερθει????
-
το passat εχει haldex σε αντιθεση με το Α4..
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Εγω με τη σειρα μου θα προτεινα Subaru Outback 2.0 boxer diesel....με τιμες απο 35000-40000euro....τελευταια πολυ το σκεφτομαι σαν αντικαταστατη του Astra μου...μισό τώρα γιατί μπερδευτήκαμε...
Αν δεν μας νοιάζει το αυτόματο κιβώτιο τότε το outback 2,0lt diesel είναι η ιδανική για να μην πω η καλύτερη λύση για αυτοκίνητο γενικότερα. Χώροι, 200mm απόσταση από το έδαφος, καλή ποιότητα εσωτερικού, οικονομία και ικανοποιητικές επιδόσεις. To αρνητικό του είναι η μεταπώληση.Αλλά εντάξει δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση.
Εγώ προσωπικά outback θα έπαιρνα με χειροκίνητο κιβώτιο.Από εκεί και μετά το passat το 3,2 όχι το R36 έρχεται εξαιρετικές επιδόσεις, κιβώτιο DSG, κορυφαία ποιότητα και τεράστιους χώρους. Το αρνητικό είναι η κατανάλωση, τα τσιμπημένα τέλη κυκλοφορίας και ότι είναι καθαρά ασφάλτινο σε σχέση με το outback.
Διάλεξε και πάρε...
Αν δε σε νοιάζει η κατανάλωση και η άνετη κίνηση σε χωματόδρομους πάρε το passat. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Είπα να το θέσω έτσι μήπως και το προσέξει κανείς και βοηθήσει
Ψάχνω να βρώ ένα αυτοκίνητο, station η crossover με καλή τετρακίνηση,(ντήζελ η βενζίνη) και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.Κατά προτίμιση Japan η Γερμανικό.
Α..και κάτω από 40.000νομιζω οτι βγαζει η skoda το station scout με διλιτρο turbo diesel και dsg καπου στα 33 χιλιαρικα.
Πράγματι βγαίνει το scout 4x4 με τον 2.0TDI 140ps αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει και αυτόματο. DSG το αποκλείω να είναι.
Πάντως είναι αμαξάρα.και ομως νομιζω οτι βγαινει και με dsg.θα ρωτησω αυριο
-
Εφόσον είχες Forester, προτίμησε πάλι κάτι σε SUV. Οτιδήποτε άλλο θα σου κακοφανεί.
Το Tiguan είναι πραγματικά ένα αυτοκίνητο που τα συνδυάζει όλα ιδανικά, αν εξαιρέσουμε τους χώρους, που είναι απλά ικανοποιητικοί. Αξίζει να το δεις από κοντά και να το συγκρίνεις με όσα ακόμα σε ενδιαφέρουν.
Επίσης διάβασε και στο καινούριο τεύχος των 4τροχών το συγκριτικό μεταξύ Tiguan 2.0TSI vs Forester 2.5 XT. Θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.
-
Μην ξεχάσεις, αν και φαντάζομαι ως ήδη κάτοχος wagon θα το έχεις υπόψιν, να βάλεις στο αυτοκίνητο τα rails συγκράτησης αποσκευών στο πορτ μπαγκαζ.
Είναι must για να γλυτώσεις τα πήγαινε-έλα στον χώρο αποσκευών
Σαραντάρης με οικογένεια ψάχνει