-
πρόκειται για concept που θα παρουσιαστεί στο σαλόνι του Παρισιού και προϊδεάζει για τη σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά peugeot
τέλος τα φώτα μέχρι τις πόρτες
-
πρόκειται για concept που θα παρουσιαστεί στο σαλόνι του Παρισιού και προϊδεάζει για τη σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά peugeot
-
-
Τελικά το Audi R8 κατάφερε να αναχαιτήσει τη λαίλαπα με τα τεράστια φώτα
-
4θεσιο υβριδικό το κόνσεπτ, 313 άλογα και 109 gr/km το CO2.
-
-
Ας ελπίσουμε να μην το θάψουνε το πρότζεκτ όπως τα πανέμορφα κεντρομήχανα αρ σε που είχαν βγεί πριν 6 χρόνια...
Πιο πολύ μου άρεσαν από το καινούργιο!
-
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ας ελπίσουμε να μην το θάψουνε το πρότζεκτ όπως τα πανέμορφα κεντρομήχανα αρ σε που είχαν βγεί πριν 6 χρόνια...Πιο πολύ μου άρεσαν από το καινούργιο!
+1.Πράγματι,απο τα ομορφότερα γαλλικά αυτοκίνητα.
-
ΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟ!ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ RC....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΑ
-
-
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.
Θα σε παρακαλούσα όμως να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως επιβάλει και ο κανονισμός.
Ευχαριστώ, και καλά ποσταρίσματα! -
η ομοιοτητα με το R8 εινα εμφανης
αλλα προσεξατε το ποσο θυμιζει αιλουροειδες ο προβολος μπροστα?
ενδιαφερουσα σπουδη και σιγουρα ο,τι ξεφευγει απο το τρεχον 'χαμογελαστο' family loοk ειναι ευπροσδεκτο
-
Όντως μοιάζει με το Ρ8 αλλά επιτέλους η Πεζώ αλλάζει γραμμή...Δεν άντεχα κι άλλο ξεχειλωμένα φώτα με τίποτα!
-
Φυσικα το θεμα ειναι περασει και κατι στην παραγωγη
-
Το πολύ πολύ να δούμε επιρροές αυτού στο 608. Κάτι παραπάνω δεν νομιζω...
-
ναι κι εγω για σχεδιαστικες επιρροες εκανα λογο
-
Moυ αρέσει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Moυ αρέσει...Και εμένα.
Το μπροστά μέρος δείχνει να συμμαζευεται πλέον και να ομορφαίνει. (Είχα μια ελπίδα!!!)
Για το μέγεθος του μελλοντικού 608 είναι πολύ καλό (και το 607 μου άρεσε πολύ) μακάρι να πάρουν στοιχεία και στα μικρότερα. -
Υπέροχο είναι!
Θα μπορούσε κάλλιστα να ναι η μούρη ενός σούπερκαρ...
Ας μπει τουλάχιστον αυτή η σχεδιαστική γραμμή στην παραγωγή
-
.Συμφωνω
.Ανετα
.Χλωμο
Peugeot RC... Concept