-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Η οροφή είναι κ κάτι που προμοτάρει ως ατού η Renault αφού ανοιγοκλείνει σε 12 sec:πολύ ωραίο σαν ιδέα...
λιγότερα κινούμενα μέρη , λιγότεροι τριγμοί στο μέλλον , πιο απλη κατασκευη κλπ...
θα τρώωει χωρο από το πορτμπαγκαζ όμως ε? -
Νομίζω ότι σε κάποια παρουσίαση σε περιοδικό είχα διαβάσει ότι ο χωρός αποσκευών παραμένει ίδιος είτε με ανοιχτή είτε με κλειστή οροφή αλλά κρατάω επιφυλάξεις αν αναφερόταν 100% στο wind και δεν μπερδεύομαι!
-
Ναι οντως ειναι πολυ ωραιο απο μπροστα οχι τοσο, οι λεπτομερειες πισω και στο πλαι το 'ανεβαζουν' πολυ.
Οσο για το χωρο αποσκευων ειναι στα 270 λιτρα αμεταβλητος, αφου η οροφη αποθηκευεται μεσα στο καλυμα του χωρου αποσκευων. Φαινεται καλυτερα στο βιντεακι αυτο που ειχε μπει πριν καιρο:
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Νέο βιντεάκι στα γαλλικά: http://www.youtube.com/watch?v=-MinRQFGwTEΔειτε κι αυτο απο δοκιμη σε πιστα
cosneo 4 u
http://www.youtube.com/watch?v=gqH9J7Ir8rk&feature=related
ωραιος ηχος και γαλλικο στήσιμο -
Δελτίο τύπου, διαστάσεις και τεχνικά.
-
16άρες εμπρός και 17άρες ζάντες πίσω;;;!!!
...πρωτότυπο αν μη τι άλλο.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
16άρες εμπρός και 17άρες ζάντες πίσω;;;!!!
...πρωτότυπο αν μη τι άλλο....Ή 16άρες ή 17άρες θα έχει σε ΟΛΟΥΣ τους τροχούς, ανάλογα με την έκδοση...
-
Για όποιον ενδιαφέρεται το σημερινό autobild έχει 1η δοκιμή, όχι Ελλάδα.
Τα σχόλια είναι καλά! Και μάλιστα έχει θετικά σχόλια για το τιμόνι, το οποίο γράφει ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το twingo στο οποίο βασίζεται!
Στην Ελλάδα έρχεται Σεπτέμβριο! -
Ερώτημα εμού και του φανκι: κεντρικούς αεραγωγούς στο ταμπλώ δεν έχει; Ή είναι σταθεροί, γύρω από το κουμπάκι των αλάρμ;
-
Σταθεροί
Εκτός αν αυτά είναι ηχεία -
Τσε μένα για ηχεία μου φαίνονται επαέ.
-
Εδώ και μένα για ηχεία μου κάνουν.
epic
Τουλάχιστον το αλαρμ είναι σε νορμάλ θέση.
-
Τι να σου πώ δεν ξέρω. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω με το ταμπλώ του
-
Δεν πρέπει να έχει κεντρικούς αεραγωγούς.
http://www.netcarshow.com/renault/2011-wind/1600x1200/wallpaper_11.htm
Σε πολλά καινούρια αυτοκίνητα πάντως οι κεντρικοί αεραγωγοί είναι 'ευάλωτοι' ως προς την ... κεντρική τους θέση. -
Αν δεν έχει, θα είναι πολύ ενδιαφέρον στο ελληνικό καλοκαίρι.
Κάτι δεν μου αρέσει στο εσωτερικό, αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω...Ίσως τα διαφορετικά υλικά.
Έχει θύρα για USB ποιος στη χάρη σου Storm, αλλά δεν έχει μια θηκούλα στο ταμπλό ή στην κονσόλα για να αφήνεις την όποια συσκευή.
*εδιτ
Δεν μου αρέσουν τα πολλά επίπεδα με κάθε σετ οθονών/χειριστηρίων. Αυτό είναι!!! -
Οντως, αυτη η διαβαθμιση 'χτυπαει' λιγο ασχημα τουλαχιστον στις φωτος, απ'τη θεση του οδηγου δεν ξερω πως θα φαινεται..
Απορια #1: Μηπως ξερετε τι ειναι αυτο στην πορτα του οδηγου που μοιαζει με μπρελοκ???
Απορια# 2: Το πισω τζαμι κατεβαινει???Ευχαριστω πολυ!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Απορια #1: Μηπως ξερετε τι ειναι αυτο στην πορτα του οδηγου που μοιαζει με μπρελοκ???
Ευχαριστω πολυ!!!
H χειρολαβή
-
μαλλον δεν κατεβαινει λογω του οτι το αυτοκινητο ονομαζεται targa cabrio και εχει σταθερο το πισω μερος του!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Οντως, αυτη η διαβαθμιση 'χτυπαει' λιγο ασχημα τουλαχιστον στις φωτος, απ'τη θεση του οδηγου δεν ξερω πως θα φαινεται..Απορια #1: Μηπως ξερετε τι ειναι αυτο στην πορτα του οδηγου που μοιαζει με μπρελοκ???
Απορια# 2: Το πισω τζαμι κατεβαινει???Ευχαριστω πολυ!!!
δεν κατεβαίνει...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται το σημερινό autobild έχει 1η δοκιμή, όχι Ελλάδα.
Τα σχόλια είναι καλά! Και μάλιστα έχει θετικά σχόλια για το τιμόνι, το οποίο γράφει ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το twingo στο οποίο βασίζεται!
Στην Ελλάδα έρχεται Σεπτέμβριο!Το αμάξι είναι με της ευλογίες της Renault Sport...εξ ου και το καλό τιμόνι.
όσο για τον αποθηκευτικό χώρο παραμένει ο ίδιος...και όταν είναι κλειστό και όταν είναι ανοιχτό. -
Να προσθέσω και εγώ 2 απορίες!
- Οι διακόπτες για τα ηλ. παραθυρα είναι δίπλα απο το USB μπροστά απο τον λεβιέ ταχυτήτων?
- Η κόρνα είναι στο τιμόνι? (Δεν θα έπρεπε να έχει το σημαδάκι σαν 'τρομπέτα' εκεί που πατάει το χέρι?)
Renault Wind