-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ S40 ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ??ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ..ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΑΛΗΘΕΥΕΙ?????????[color=#BF0000][/color]
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ S40 ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ??ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ..ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΑΛΗΘΕΥΕΙ?????????[color=#BF0000][/color]
-
-
http://carscoop.blogspot.com/2007/03/sc ... o-s40.html
Βέβαια εφόσον δεν αλλάζει το φόκους και με μόλις 4 χρόνια στην αγορά, δύσκολα βλέπω να αλλάζει πέρα από ένα απλό φέιλιφτ...
-
ΑΠΛΟ ΞΕΑΠΛΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΜΩΣ (??)..ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!
-
Στο είπα και αλλού, οι πεζοί χαρακτήρες είναι αποδεκτοί στο παρόν φόρουμ.
Ευχαριστώ. -
Τελικά έχουμε κανένα νεο? Θα βγεί? Βγήκε?
Μήπως για αυτό το λόγω το έχουν με τέτεια έκπτωση???
-
δεν νομίζω ότι αλλάζει φέτος ...... ίσως 2011+
η διαφορά θα υπάρξει, αν αξιωθούν και του βάλουν κανά turbo μοτέρ βενζίνης.
αν ζεις επαρχεία ... είναι πολύ καλή η επιλογή ενός υπάρχοντος diesel !!! -
Ο κυκλος των μοντελων της εταιρειας ειναι 8 χρονια. Στα 4 υπαρχει ενα εκτεταμενο facelift και αλλα μικροτερα στα δυο τελευταια χρονια. Το S40 ξεκινησε σαν MY04.5 δηλαδη Σεπτεμβριο του 2003 οποτε για νεο μοντελο μιλαμε για 2011 (MY12). Παρολα αυτα υπαρχουν φημες που λενε οτι το νεο S60 θα αντικαταστησει και το S40 και οτι στην κατηγορια αυτη πλεον και η Volvo θα προσφερει πιο ορθολογικα μοντελα (V30/C30/XC30 - 5θυρο/3θυρο/SUV)
-
λογικό ακούγεται ..... μιας και το S40/V50 είναι πιο μικρό από το Α4, C, και 3ρα. To x30 να παραμείνει για να ανταγωνιστεί τα 1χχ, Α3, γολφ.
να αναμένουμε και V60 ?
-
Nαι! Αν το S60 ερθει το νωριτερο σαν MY10.5 (σεπτεμβριο 2009) τοτε το V60 το νωριτερο το MY11 θα το δουμε (Ιουνιο 2010)..
Παντως μεχρι στιγμης μονο σε photoshop εχουν κυκλοφορησει φωτογραφιες....
-
Το S40 δεν αλλάζει!Το μόνο που μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά είναι οι κινητήρες του. Επίσης το αμάξι δε θα καταργηθεί με την έλευση του S60 ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι στα τέλη του 2010 θα έχουμε και την station εκδοχή του S60, τη V60 που μάλλον θα αντικαταστήσει το V50. Το S40 είτε θα αντικατασταθεί με την έλευση της 5θυρης και πιο πρακτικής έκδοσης του C30, που μάλλον θα ονομαστεί V30, ή θα κυκλοφορεί παράλληλα με το V30. Όπως και να έχει το αμάξι μένει ως έχει ή με κάποιο facelift μέχρι το 2011,οπότε και θα επαναξιολογηθεί εφόσον και η οικονομία θα έχει ανακάμψει.
ΝΕΟ VOLVO S40 TO 2009???