-
παγώνι που πεπόνει ή το απλό;
δε μας είπες πού έγινε
-
Και στην Καστοριά, το καλοκαίρι, μας έτυχε να περνάνε το δρόμο πομπή παπιώνε.
-
Είναι τελετουργικό να τις αφήσεις να περάσουνε με την ησυχία τους
, έχει τύχει να είμαι μπροστά σε σκηνικό που τουρίστας τόλμησε να πατήσει κόρνα και άκουσε κάμποσα μπινελίκια!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Είναι τελετουργικό να τις αφήσεις να περάσουνε με την ησυχία τους, έχει τύχει να είμαι μπροστά σε σκηνικό που τουρίστας τόλμησε να πατήσει κόρνα και άκουσε κάμποσα μπινελίκια!
+1..Άλλωστε ο δρόμος στην παραπάνω φωτό δεν ονομάζεται τυχαία Λεωφόρος των Κύκνων...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Και στην Καστοριά, το καλοκαίρι, μας έτυχε να περνάνε το δρόμο πομπή παπιώνε.Αυτό το είχα δει περυσι που ήμουν Φινλανδία. Σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας είχαν σταματήσει όλοι γιατί περνούσε κάθετα μια πάπια με τα παπάκια της.
Μικρή λεπτομέρια: οι πάπιες περνούσαν από την διάβαση πεζών. -
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Είναι τελετουργικό να τις αφήσεις να περάσουνε με την ησυχία τους
, έχει τύχει να είμαι μπροστά σε σκηνικό που τουρίστας τόλμησε να πατήσει κόρνα και άκουσε κάμποσα μπινελίκια!
+1..Άλλωστε ο δρόμος στην παραπάνω φωτό δεν ονομάζεται τυχαία Λεωφόρος των Κύκνων...
Δεν την ήξερα αυτή τη λεπτομέρεια, αν και έχω ανέβει αρκετές φορές πάνω!
-
Ωραία ! Ο ένας τις λέει πάπιες, η λεωφόρος ονομάζεται κύκνων και περνάνε χήνες
-
Δε με νοιάζει τι είναι. Και οι μεν και οι δε δεν τρώγονται; Από 'κει και πέρα, στα παπάκια μου.
(Πλάκα κάνω, ε;)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
παγώνι που πεπόνει ή το απλό;δε μας είπες πού έγινε
Στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Βραχνεϊκων. Το παγώννι δεν πεπόνι, αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου παγώνει και το κοκκαλώνει...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Και στην Καστοριά, το καλοκαίρι, μας έτυχε να περνάνε το δρόμο πομπή παπιώνε.
Αυτό το είχα δει περυσι που ήμουν Φινλανδία. Σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας είχαν σταματήσει όλοι γιατί περνούσε κάθετα μια πάπια με τα παπάκια της.
Μικρή λεπτομέρια: οι πάπιες περνούσαν από την διάβαση πεζών.Σέβονται και οι πάπιες τους κανόνες κυκλογφορίας στα βόριεα;
-
Σήμερα το πρωί ένα Mazda 3 sedan (που δεν είχε τρακάρει) να καίγεται στην Καβάλας αμέσως μετά την Θηβών και πριν τα ΤΕΙ. Το μεσημέρι που ξαναπέρασα ήταν ακόμα εκεί καμένο πια. Ferrari έγιναν και οι Ιάπωνες...
send from a galaxy far far away
-
Σήμερα το απόγευμα είναι Lada Aquarius SW 1.5i GT2
Ίσως γι' αυτό δεν έχει υδραυλικό τιμόνι... Για ανόθευτη αίσθηση!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Και στην Καστοριά, το καλοκαίρι, μας έτυχε να περνάνε το δρόμο πομπή παπιώνε. -
κων/νε φόρεσες κιόλας τα χριστουγεννιάτικα;
-
Τρία απίθανα που μου έχουν συμβεί αυτές τις δύσκολες -λόγω κίνησης- μέρες και ενώ ήμουν με τη μηχανή.
Στην πρώτη περίπτωση ταξιτζης ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ να κλεισει τον καθρέπτη του για να περάσω και ενώ δεν είχα δώσει δείγμα οτι βιαζομαι, δεν το πίεσα καθόλου.
Στη δευτερη, μια κοπέλα με Ν κούμπωσε όπισθεν για να μου κάνει λίγο χώρο να ελιχθώ μπροστά της.
Και στην τρίτη λεοφωρειατζής σταμάτησε λίγα μέτρα πριν από εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί στο μποτιλιάρισμα, επειδή αν έκανε αυτά τα λίγα παραπάνω μέτρα, θα στεκόταν δίπλα σε φορτηγό και δε θα χώραγαν να περάσουν τα μηχανάκια.Ρε μπας και υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον έρμο τόπο τελικά?
-
Με κάτι τέτοια 'λιθαράκια', ναι, υπάρχει.
-
-
Θα γίνω ο Σερβετάς του φόρουμ μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τρία απίθανα που μου έχουν συμβεί αυτές τις δύσκολες -λόγω κίνησης- μέρες και ενώ ήμουν με τη μηχανή.
Στην πρώτη περίπτωση ταξιτζης ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ να κλεισει τον καθρέπτη του για να περάσω και ενώ δεν είχα δώσει δείγμα οτι βιαζομαι, δεν το πίεσα καθόλου.
Ρε μπας και υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον έρμο τόπο τελικά?Συγνωμη αν σου γκρεμιζω τα ονειρα αλλα του ταξιτζη πολυ πιθανον καποιος στο παρελθον να του εχει ξηλωσει τον καθρεπτη με αυτο τον τροπο και γι'άυτο να τσακιστηκε να τον κλεισει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στη δευτερη, μια κοπέλα με Ν κούμπωσε όπισθεν για να μου κάνει λίγο χώρο να ελιχθώ μπροστά της.
Και στην τρίτη λεοφωρειατζής σταμάτησε λίγα μέτρα πριν από εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί στο μποτιλιάρισμα, επειδή αν έκανε αυτά τα λίγα παραπάνω μέτρα, θα στεκόταν δίπλα σε φορτηγό και δε θα χώραγαν να περάσουν τα μηχανάκια.Ρε μπας και υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον έρμο τόπο τελικά?
Λοττο εριξες;Τετοια ευθυγραμμιση πλανητων και αστρων δεν προκειται να ξαναπετυχεις.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]