-
Porsche 911 Turbo έκανε δεξία για να φήσει το πιο γρήγορο φορτομένο Renault Chamade που οδηγούσε πακιστανός. Η πλάκα είναι ότι το Renault πέρσε και εμένα και μετά η Porsche έβγαλε δεξί φλας και έκανε άκρη. Να πούμε ότι το Renault πέρασε και το Passat που ήταν μπροστά από την 911.
-
-
Κάτι τέτοια 'ΤΑΞΙ' είχε παλιά στην Αμμουλιανή. Και έβγαζαν και κάτι 'καυσαέρια'...
-
Καλά απίθανό όχι μάλλον λογικό :
Αudi A6 2.0T με βουλγάρικες πινακίδες 99% βούλγαρου (από την φάτσα αν κατάλαβα) έβαζε με μπετόνι και σωλήνα βενζίνη στο αμάξι.
Με 1.7 εδώ αλληθώρισε και έκανε τα κουμάντα του.
Sent from my Huawei IDEOS X5 using rice.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βλεπω εγινες ανθρωπος
το απιθανο που ειδα εγω σημερα ειναι οτι σε εγκαρσια ανωμαλια που υπηρχε για 15μερες, τελικα την καλυψαν σωστα, ουτε γιαμπ εγινε ουτε λακουβα
φυσικα υπηρχαν αλλες 4353 σε διαδρομη 3χλμ, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βλεπω εγινες ανθρωπος
δώρο
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Κάτι τέτοια 'ΤΑΞΙ' είχε παλιά στην Αμμουλιανή. Και έβγαζαν και κάτι 'καυσαέρια'...Στην αμμουλιανή είναι ήμουν εκει την εβδομάδα που μας πέρασε.
-
Ναι και έλεγα που την έχω ξαναδει...!!!
-
Σωστά, εδώ στην Ελευσίνα την έχουμε ακόμη
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Ταξι ο ΕΡΩΤΑΣ !!!Πόσους Φορολογίσιμους Ίππους έχει αυτό;
Εγώ θα έβαζα ένα 'Π' αντί για 'Γ' πάντως.Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Σημερα ειδα 2 φορτηγα που μεταφερανε μια........... εκκλησια
νομιζω οτι ειναι η εκκλησια που εβαλαν στο νεο,παρανομο,νεκροταφειο του δημου γλυφαδας στον υμηττο
Μήπως έχει να κάνει με τον λαμογιοδήμαρχο;
http://www.skai.gr/news/environment/art ... -porisma-/ειχατε δικιο η εκκλησια αυτη ειναι του παρανομου νεκροταφειου στον Υμηττο .
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _5236.html -
-
-
Ότι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικό δρόμο είναι σήμα STOP στην αριστερή μεριά του δρόμου.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Ότι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικό δρόμο είναι σήμα STOP στην αριστερή μεριά του δρόμου.Μάλλον θα είχε πέσει το δεξί.
-
-
...και τριπλοπαρκαρισμένος.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
...και τριπλοπαρκαρισμένος.Σε αλανα είναι παρακαρισμένος.
Και στο πίσω παρμπριζ έχει τον βυζαντινό δικέφαλο αετό. -
παιζει να ειναι και ΠΑΟΚσις?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...και τριπλοπαρκαρισμένος.
Σε αλανα είναι παρακαρισμένος.
Και στο πίσω παρμπριζ έχει τον βυζαντινό δικέφαλο αετό.Ναι, αλλά το ασημί αμάξι δε φαίνεται να μπορεί να ξεπαρκάρει έτσι όπως το άφησε.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]