-
Χαχαχα.. πραγματικά..
-
Και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει Πάκης που πουλάει βιολιά και κιθαρίτσες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει Πάκης που πουλάει βιολιά και κιθαρίτσεςεδω και χρονια ειδικα στο εξωτερικο επειδη ξερουν οτι το 'πακι' αναφέρεται σε πακιστανους, οι ελληνες του εξωτερικου του αποκαλούν 'σουηδους'
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κατσε ρε παλληκαρι μου για δεν καταλαβαινω....
Πουλαει βιολια σε διερχομενους οδηγους;Και τι κανει ο αγοραστης;Βγαινει απο το αυτοκινητο και αρχιζει τις δοξαριες;Και αν ειναι δυσκολος πελατης θα περιμενουν οι υπολοιποι στην ουρα να παιξει ολο το ρεπερτοριο του Βιβαλντι;Και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει Πάκης που πουλάει βιολιά και κιθαρίτσες
Kόμβος Αγίου Παύλου
-
Σήμερα το απόγευμα, κινούμαι στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση απο Ξάνθη προς Καβάλα με 120 km/h. Μουντός καιρός, συννεφιά, ο δρόμος μπροστά μου άδειος και πίσω μου λίγα αυτοκίνητα σε απόσταση μεγαλύτερη από 200-300m.
Μετά τον κόμβο της Χρυσούπολης λίγο πριν το τέλος της ευθείας, βλέπω στα 150-200m μπροστά μου να πετάει σε χαμηλό ύψος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σμήνος μικρών πουλιών. Μιλάμε για ολόκληρο κινούμενο σύννεφο πουλιών.
Το σμήνος πετούσε δεξιά, αριστερά και πάνω από τον δρόμο ακολουθώντας ελλειπτικές και ζιγκ-ζακ τροχιές. Και ω του θαύματος! Ξαφνικά ένα μέρος αυτού του σμήνους... τσουπ προσγειώνεται στην άσφαλτο!!!
Πατάω το αλάρμ, μετά φρένο-φρένο-φρένο και κόρνα-κόρνα-κόρνα!!! Τα πουλιά εκεί, ακούνητα!!!
Πλησιάζοντας στα 10-20m (και έχοντας πάρει την απόφαση ότι θα διεμβολίσω το σμήνος σαν άλλος ) τελικά αποφασίζουν να ξεκολλήσουν από το δρόμο! Κάποια από αυτά φυσικά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν (ή ίσως δεν ξεκίνησαν ποτέ) την απογείωσή τους και συνεχίζοντας το φρενάρισμα, περνάω από πάνω τους ακούγωντας απανωτά γκντουπ, γκντουπ, γκντουπ χαμηλά στο δεξί μπροστινό θόλο...
Λίγα μέτρα πιο πέρα σταματάω δεξιά και κατεβαίνω απο το αυτοκίνητο σιχτιρίζοντας...
Απολογισμός: τρία πουλιά χαλκομανία χαμηλά στην ποδιά, άλλο ένα σφηνωμένο στη μέσα πλευρά της ζάντας και εμφανή αίματα και πούπουλα στην πινακίδα (καθότι το αυτοκίνητο μαύρο)!!!
Ευτυχώς τίποτα σπασμένο!
Απλά μου πήρε κάνα δεκάλεπτο να ξεκολλήσω με ξυλάκια και χαρτομάντηλα τα απομεινάρια των πουλιών από την ποδιά και τη ζάντα και στη συνέχεια μπήκα στο πρώτο βενζινάδικο για πλύσιμο με το πιεστικό! -

-
Ο χρήστης zorz έγραψε:

Kλασσικός zorz, με τους απαράμιλλους συνειρμούς του!
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα, κινούμαι στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση απο Ξάνθη προς Καβάλα με 120 km/h. Μουντός καιρός, συννεφιά, ο δρόμος μπροστά μου άδειος και πίσω μου λίγα αυτοκίνητα σε απόσταση μεγαλύτερη από 200-300m.
Μετά τον κόμβο της Χρυσούπολης λίγο πριν το τέλος της ευθείας, βλέπω στα 150-200m μπροστά μου να πετάει σε χαμηλό ύψος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σμήνος μικρών πουλιών. Μιλάμε για ολόκληρο κινούμενο σύννεφο πουλιών.
Το σμήνος πετούσε δεξιά, αριστερά και πάνω από τον δρόμο ακολουθώντας ελλειπτικές και ζιγκ-ζακ τροχιές. Και ω του θαύματος! Ξαφνικά ένα μέρος αυτού του σμήνους... τσουπ προσγειώνεται στην άσφαλτο!!!
Πατάω το αλάρμ, μετά φρένο-φρένο-φρένο και κόρνα-κόρνα-κόρνα!!! Τα πουλιά εκεί, ακούνητα!!!
Πλησιάζοντας στα 10-20m (και έχοντας πάρει την απόφαση ότι θα διεμβολίσω το σμήνος σαν άλλος ) τελικά αποφασίζουν να ξεκολλήσουν από το δρόμο! Κάποια από αυτά φυσικά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν (ή ίσως δεν ξεκίνησαν ποτέ) την απογείωσή τους και συνεχίζοντας το φρενάρισμα, περνάω από πάνω τους ακούγωντας απανωτά γκντουπ, γκντουπ, γκντουπ χαμηλά στο δεξί μπροστινό θόλο...
Λίγα μέτρα πιο πέρα σταματάω δεξιά και κατεβαίνω απο το αυτοκίνητο σιχτιρίζοντας...
Απολογισμός: τρία πουλιά χαλκομανία χαμηλά στην ποδιά, άλλο ένα σφηνωμένο στη μέσα πλευρά της ζάντας και εμφανή αίματα και πούπουλα στην πινακίδα (καθότι το αυτοκίνητο μαύρο)!!!
Ευτυχώς τίποτα σπασμένο!
Απλά μου πήρε κάνα δεκάλεπτο να ξεκολλήσω με ξυλάκια και χαρτομάντηλα τα απομεινάρια των πουλιών από την ποδιά και τη ζάντα και στη συνέχεια μπήκα στο πρώτο βενζινάδικο για πλύσιμο με το πιεστικό!
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Ευτυχώς τίποτα σπασμένο!
Απλά μου πήρε κάνα δεκάλεπτο να ξεκολλήσω με ξυλάκια και χαρτομάντηλα τα απομεινάρια των πουλιών από την ποδιά και τη ζάντα και στη συνέχεια μπήκα στο πρώτο βενζινάδικο για πλύσιμο με το πιεστικό!
Προσέξτε και πόσα κάθονται στο δέντρο. Γενικά είχαν παρόμοια συμπεριφορά με αυτή που περιγράφεις, κινήσεις δεξιά αριστερά και προσγείωση όπου γουστάρουν, χωρίς να νιώθουν. Είχαμε γενικά λυτά σκυλιά που είχαν χαζέψει, και μόνο κάτι γατόνια επιχειρούσαν 'αναβάσεις' στα δέντρα αλλά τα πουλιά ( σχεδόν) δεν ένιωθαν.
( Μέσα στις διακοπές των χριστουγέννων στην Ραψάνη)
Μεταννοείτε! -
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:

-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Ευτυχώς τίποτα σπασμένο!
Απλά μου πήρε κάνα δεκάλεπτο να ξεκολλήσω με ξυλάκια και χαρτομάντηλα τα απομεινάρια των πουλιών από την ποδιά και τη ζάντα και στη συνέχεια μπήκα στο πρώτο βενζινάδικο για πλύσιμο με το πιεστικό!δεν το καταλαβα καν πως βρεθηκε εκει
-
Το ανατριχιαστικό βίντεο με τα πουλιά στο μετρό Συντάγματος το έχετε δει; ΤΕΧΝΗ!
-
Αυτό μπορεί να το γράψει ο doule και στα σπάνια πουλιά ή θα εκραγεί ο ΙΚΕ ;
-
επιβάλλεται να τον τρολάρουμε, ποστάρε το ασάπ εκεί
-
Γιατί σπάνιο? Κορμοράνος είναι?
-
-
γιατί είναι γδυμένος όμως
-
Γιατί έτσι και αλλιώς έχει ήδη γίνει μούσκεμα. Δεν έβγαζε το κεφάλι από το παράθυρο καλύτερα!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γιατί έτσι και αλλιώς έχει ήδη γίνει μούσκεμα. Δεν έβγαζε το κεφάλι από το παράθυρο καλύτερα! -
Σαββατο πρωί στην Κηφισίας στο ύψος της πεζογεφυρας στην Ολυμπιακη Επιτροπη Βουλγαρος Νταλικερης βγαινει απο το στενο και αφου δεν μπορει να στριψει στον παραδρομο καβαλαει το πεζοδρομιο και βγαινει καθετα στην Κηφισιας. Ο,τι ναναι.
Uploaded with ImageShack.us
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]