-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχει και στη Λάρισα on.Σωθήκαμε...
Ντροπή και αλητεία της TEAM, τίποτα άλλο.
Μακάρι να φαλιρίσει η ON. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ρεαλ και μονο Ρεαλ λεμε
Καλά εσύ δεν παίζεσαι...
Είσαι βάζελος και Ρεάλ, οι δυο πιο σιχαμένες ομάδες που υπάρχουν.-Μπάρτσα ρε!
Στο τελος θα μας πει οτι ειναι και λιβερπουλ..
Εγώ είμαι Ολυμπιακός , Ρεάλ , Λίβερπουλ και Γιουβέντους. Α! στην Ολλανδία Άγιαξ και στην Γερμανία Κολωνία.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ρεαλ και μονο Ρεαλ λεμε
Καλά εσύ δεν παίζεσαι...
Είσαι βάζελος και Ρεάλ, οι δυο πιο σιχαμένες ομάδες που υπάρχουν.-Μπάρτσα ρε!
Στο τελος θα μας πει οτι ειναι και λιβερπουλ..
Εγώ είμαι Ολυμπιακός , Ρεάλ , Λίβερπουλ και Γιουβέντους. Α! στην Ολλανδία Άγιαξ και στην Γερμανία Κολωνία.
επίσης το καλοκαίρο έκανα 78 μπάνια και έφαγα 102 παγωτά, αμέ!
-
Εάν τα μπάνια ήταν πρωί - απόγευμα της ίδια ημέρας , μετράει για ένα....
-
Οχι αν έχουν περάσει 4,32 ώρες και, στο μεταξύ, έπαιξες και γυαλένια με τους φίλους σου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι αν έχουν περάσει 4,32 ώρες και, στο μεταξύ, έπαιξες και γυαλένια με τους φίλους σου.ακόμη και τότε που παίζανε αυτά τα κρυσταλένια πώς τα λες, και τότες κηδεμόνας ήσουν;
-

Off topic (ειναι ο κουκος) ρεεεεεεεεε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι αν έχουν περάσει 4,32 ώρες και, στο μεταξύ, έπαιξες και γυαλένια με τους φίλους σου.Ναι όμως εάν δεν πήγες εν τω μεταξύ σπίτι για φαγητό με την μαμά και τον μπαμπά.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Οχι αν έχουν περάσει 4,32 ώρες και, στο μεταξύ, έπαιξες και γυαλένια με τους φίλους σου.
Ναι όμως εάν δεν πήγες εν τω μεταξύ σπίτι για φαγητό με την μαμά και τον μπαμπά.
Σωστά. Γιατί τότε είσαι φλώρος και αφαιρούνται δύο μπάνια.
@ Καρακατσάνης: Οχι κύριε. Μόμολο ήμουν όταν έπαιζα γυαλένια/βώλους.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι όμως εάν δεν πήγες εν τω μεταξύ σπίτι για φαγητό με την μαμά και τον μπαμπά.
Σωστά. Γιατί τότε είσαι φλώρος και αφαιρούνται δύο μπάνια.
@ Καρακατσάνης: Οχι κύριε. Μόμολο ήμουν όταν έπαιζα γυαλένια/βώλους.
-
αααα
βώλους, ναι...
μωρέ έτσι όπως μπήκες στη συζήτηση δυναμικά...σα κηδενόνας, κατάλαβες;
και παρακαλώ να αποφεύγεται το 'Καρακατσάνης' ...συνήθως παρηχούν (άγνωστο γιατί ) το 'Μπακατσιάς' σε Μπακαυτιάς...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:

Off topic (ειναι ο κουκος) ρεεεεεεεεε!!!
To clopyright ρε!
-
Ουρτ ρε ξερεις ποση ωρα εκανα να τη βρω,την ειχες βαλει και σε ακυρο θεμα..
-
Iδανικη εξελιξη σημερα, με τον αποκλεισμο και της τελευταιας σκωτσεζικης ομαδας απο την Ευρωπη..
Πλεον η αποσταση μας απο την Σκωτια και τη 12η θεση ειναι 3,5 νικες (ή 3 νικες και μια προκριση ) -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Iδανικη εξελιξη σημερα, με τον αποκλεισμο και της τελευταιας σκωτσεζικης ομαδας απο την Ευρωπη..
Πλεον η αποσταση μας απο την Σκωτια και τη 12η θεση ειναι 3,5 νικες (ή 3 νικες και μια προκριση )Αύριο τέτοια ώρα θα είναι στο 2
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Αύριο τέτοια ώρα θα είναι στο 2
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
Διπλα ειναι η Ιταλια mate
-
Δεν μπορεί η τριφυλλάρα να κερδίσει τη Λάρ'σα, θα πατήσει όμως την Ιντερνασιονάλε Μιλάνο, πρωταθλήτρια Ιταλίας...
Με την (παραδοσιακή) κωλοφαρδία του ο ΠΑΟ ίσως καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση κι αυτός είναι ο στόχος του με 1 νίκη στο επόμενο παιχνίδι και με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Βέβαια εξίσου πιθανό είναι να βρεθεί και 4ος, ειδικά αν η Ανόρθωση κερδίσει σήμερα τους Γερμανούς. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μπορεί η τριφυλλάρα να κερδίσει τη Λάρ'σα, θα πατήσει όμως την Ιντερνασιονάλε Μιλάνο, πρωταθλήτρια Ιταλίας...
Με την (παραδοσιακή) κωλοφαρδία του ο ΠΑΟ ίσως καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση κι αυτός είναι ο στόχος του με 1 νίκη στο επόμενο παιχνίδι και με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Βέβαια εξίσου πιθανό είναι να βρεθεί και 4ος, ειδικά αν η Ανόρθωση κερδίσει σήμερα τους Γερμανούς.εδω νομιζω κανεις λαθος.
Πιστευω οτι αν η ανορθωση κερδισει σημερα (αρα με ενδεχομενη ηττα μας σημερα) ειναι στανταρ 2η και περναει,τοτε πιστευω πως θα κατσει στο ολυμπιακο σταδιο να χασει -
Σωστό.
Champions League & Uefa 2008-2009