-
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα... δεν μπορει.... η Ανορθωση, ριχνει 3 στην Ιντερ... οχι στα τριτα της Ιντερ, αλλά στους βασικους.... ο λαγος, ρίχνει αλλα 3 στη Βέρντερ στη Γερμανια... απλα, δεν γινεται.... δεν ειναι νορμαλ πραγματα....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μπράβο στον Παο...Μου απέφερε 135 ευρώ κέρδος καθώς είχα παίξει 20 στο διπλό...Σε καλή μεριά. Καλοφάγωτα
-
Aς ξεκολλήσουμε λίγο...
Κι εγώ σα γνήσιος κάφρος γαύρος θα απολάμβανα μια 5άρα του πάο, έτσι για το πείραγμα...
Αλλά χτες έπαιξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Στην κυριολεξία διέλυσε μια Βέρντερ που το μόνο που έκανε ήταν όμορφοι αυτοματισμοί λίγο κάτω απ το κέντρο...Μια ευκαιρία δεν έκανε η Βέρντερ και ας μη τα ανάγουμε όλα απαραιτήτως στην αχρηστία του αντιπάλου...Ο πάο χτες ούτε 'όλοι πίσω' έπαιξε, ούτε το παλιό του τσουκου τσούκου μπολ, μια χαρά μου φάνηκε. Έπαιξε καλά στα χαφ, πήρε το, έλεγχο του αγώνα και όταν η Βέρντερ αποφάσισε να ανέβει, το πλήρωσε
Κι εκείνο το γκολ του καραγκούνη ρε σεις...απίστευτο! μέχρι και ο Πουρουπουπου πανηγύρισε
καλημέρα
-
Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι οτι ο Παο θα τα έπαιξε όλα για όλα και πλέον θα είναι κουρασμένος στο ντέρμπυ...
-
Παιζει ο γαυρος την Πεμπτη ουεφα ?
-
Tσου...ρεπάρουμε bagus...
Γλίτωσες πρόβλεψη μπαγάσα...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Tσου...ρεπάρουμε bagus...Γλίτωσες πρόβλεψη μπαγάσα...
μια ζωη κωλοφαρδοι.ρεπο πριν το ντερμπυ
-
Ο χρήστης fender έγραψε:
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα... δεν μπορει.... η Ανορθωση, ριχνει 3 στην Ιντερ... οχι στα τριτα της Ιντερ, αλλά στους βασικους.... ο λαγος, ρίχνει αλλα 3 στη Βέρντερ στη Γερμανια... απλα, δεν γινεται.... δεν ειναι νορμαλ πραγματα....Τι λέει ρε ο Gay o καναπεδάτος.......
-
Εγώ έμεινα ικανοποιημένος περισσότερο από το αποτέλεσμα και λιγότερο από την απόδοση. Θεωρώ πλασματικό το σκορ αφού τα 2 από το 3 γκολ του ΠΑΟ (Καραγκούνη, Τζιόλη) είχαν πολύ τύχη. Μια νίκη μας 2-1 ή 3-2 θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα πιστεύω βάσει της απόδοσης των δυο ομάδων.
Αυτό που κρατάω από τον ΠΑΟ είναι η εξαιρετική δουλειά στο κέντρο από Σιμάο, Τζιόλη, Ρομπέρτο, η σπουδαία εμφάνιση του Μάντζιου και το πάθος των παικτών που έπεφταν πάντα πρώτοι στη μπάλα. Με χάλασε ότι με εξαίρεση το γκολ του Βαγγέλη είδα για μια ακόμα φορά αδυναμία τελειώματος θεωρητικά εύκολων φάσεων. Καθώς επίσης και η τρομερή αστάθεια του Γκαλίνοβιτς.
Σε ότι αφορά την άμυνα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί και 1 και 2 γκολ αν η Βέρντερ είχε έστω τη μισή από την κωλοφαρδία που είχαμε εμείς χτες. Βέβαια, μας το 'χρωσταγε' εδώ και πολύ καιρό να μας χαμογελάσει και μας η Θεά Τύχη, γιατί μέχρι χτες ήταν σαν να μας είχε μουντζώσει. Στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε σημαντικά και παρόλο που εξακολουθώ να μη γουστάρω τον Βύντρα, ομολογώ πως είναι η 2η φορά (ή η 3η, δεν θυμάμαι) που ως κεντρικός αμυντικός αποδίδει πολύ καλά, πολύ καλύτερα από ότι πλάγιος αμυντικός. Γενικώς αυτό το παλικάρι χωλαίνει εξώφθαλμα στον δημιουργικό τομέα και απορώ που πέρασαν τόσα χρόνια για να βρεθεί ένας προπονητής να τον βάλει σε μια θέση που του ταιριάζει σαφώς καλύτερα. Ο Σαριέγκι δεν μου φάνηκε συγκλονιστικός, μου φάνηκε απλά πολύ καλός και παθιασμένος, ενώ τον Νίλσον τον περίμενα καλύτερο δημιουργικά και χειρότερα ανασταλτικά. Δεν με χάλασε όμως το παιχνίδι τους, απεναντίας. Πολύ καλό παιχνίδι κι από τον Σπυρόπουλο, που μαζί με Νιλσον και Καραγκούνη πρέπει να έκαναν τα διπλάσια χιλιόμετρα από οποιονδήποτε άλλο. Ο Γκάμπριελ προσωπικά μου αρέσει, αλλά χτες μου φάνηκε μέτριος.
Για την Κυριακή, με απόδοση και τύχη σαν του 2ου ημιχρόνου και την προϋπόθεση πως θα βρούμε το εύκολο τελείωμα, μπορούμε να ρίξουμε και 3 και 4 στον γαύρο. Με απόδοση σαν του 1ου ημιχρόνου και την προϋπόθεση πως ο γαύρος θα έχει σε καλή μέρα Μπελούτσι, Ντιόγο και Κοβάσεβιτς μπορούμε να φάμε και 3 και 4.
Πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω. Όλα είναι ανοιχτά!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Tσου...ρεπάρουμε bagus...
Γλίτωσες πρόβλεψη μπαγάσα...
μια ζωη κωλοφαρδοι.ρεπο πριν το ντερμπυ
Τις λέξεις ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ καλύτερα να μην τις χρησιμοποιείτε εσεις..
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ έμεινα ικανοποιημένος περισσότερο από το αποτέλεσμα και λιγότερο από την απόδοση. Θεωρώ πλασματικό το σκορ αφού τα 2 από το 3 γκολ του ΠΑΟ (Καραγκούνη, Τζιόλη) είχαν πολύ τύχη. Μια νίκη μας 2-1 ή 3-2 θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα πιστεύω βάσει της απόδοσης των δυο ομάδων.Αυτό που κρατάω από τον ΠΑΟ είναι η εξαιρετική δουλειά στο κέντρο από Σιμάο, Τζιόλη, Ρομπέρτο, η σπουδαία εμφάνιση του Μάντζιου και το πάθος των παικτών που έπεφταν πάντα πρώτοι στη μπάλα. Με χάλασε ότι με εξαίρεση το γκολ του Βαγγέλη είδα για μια ακόμα φορά αδυναμία τελειώματος θεωρητικά εύκολων φάσεων. Καθώς επίσης και η τρομερή αστάθεια του Γκαλίνοβιτς.
Σε ότι αφορά την άμυνα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί και 1 και 2 γκολ αν η Βέρντερ είχε έστω τη μισή από την κωλοφαρδία που είχαμε εμείς χτες. Βέβαια, μας το 'χρωσταγε' εδώ και πολύ καιρό να μας χαμογελάσει και μας η Θεά Τύχη, γιατί μέχρι χτες ήταν σαν να μας είχε μουντζώσει. Στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε σημαντικά και παρόλο που εξακολουθώ να μη γουστάρω τον Βύντρα, ομολογώ πως είναι η 2η φορά (ή η 3η, δεν θυμάμαι) που ως κεντρικός αμυντικός αποδίδει πολύ καλά, πολύ καλύτερα από ότι πλάγιος αμυντικός. Γενικώς αυτό το παλικάρι χωλαίνει εξώφθαλμα στον δημιουργικό τομέα και απορώ που πέρασαν τόσα χρόνια για να βρεθεί ένας προπονητής να τον βάλει σε μια θέση που του ταιριάζει σαφώς καλύτερα. Ο Σαριέγκι δεν μου φάνηκε συγκλονιστικός, μου φάνηκε απλά πολύ καλός και παθιασμένος, ενώ τον Νίλσον τον περίμενα καλύτερο δημιουργικά και χειρότερα ανασταλτικά. Δεν με χάλασε όμως το παιχνίδι τους, απεναντίας. Πολύ καλό παιχνίδι κι από τον Σπυρόπουλο, που μαζί με Νιλσον και Καραγκούνη πρέπει να έκαναν τα διπλάσια χιλιόμετρα από οποιονδήποτε άλλο. Ο Γκάμπριελ προσωπικά μου αρέσει, αλλά χτες μου φάνηκε μέτριος.
Για την Κυριακή, με απόδοση και τύχη σαν του 2ου ημιχρόνου και την προϋπόθεση πως θα βρούμε το εύκολο τελείωμα, μπορούμε να ρίξουμε και 3 και 4 στον γαύρο. Με απόδοση σαν του 1ου ημιχρόνου και την προϋπόθεση πως ο γαύρος θα έχει σε καλή μέρα Μπελούτσι, Ντιόγο και Κοβάσεβιτς μπορούμε να φάμε και 3 και 4.
Πρόβλεψη όμως δεν μπορώ να κάνω. Όλα είναι ανοιχτά!
Μήπως είδες άλλο παιχνίδι;;;
Αστάθεια ο Γκαλίνοβιτς;; Οκ αμα μιλάμε γενικώς, χτές έκανε 1 μόνο λάθος.
Επίσης ΠΟΙΑ 1-2 γκόλ στο 1ο ημίχρονο; Εκτός ΜΙΑΣ (μίας) κεφαλιάς, η βέρντερ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Αντίθετα ο ΠΑΟ είχε 2 καλύτερες ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο.Την τύχη που την είδες εκτός απο το 2ο γκόλ;
Και τι σε χάλασε στην απόδοση του Α ημιχρόνου...ΕΛΕΟΣ δηλαδή... Στο Α ημίχρονο η βέρντερ λέμε δεν πλησίασε κάν... Δηλαδή ΠΟΣΟ καλύτερα να παίξεις αμυντικά για να σου αρέσει η απόδοση;
Υ.Γ. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Μπελούτσι... Μάλλον Γκαλλέτι θέλεις να πείς....
-
Μπραβο στον παο για την καθαρη του νικη,,,.Εδειξε οτι μπορει να κοντραρει μια ευρωπαικη ομαδα με μεγαλυτερο μππππππππππατζετ που λενε και οι Ολυμπιακοι .Ηταν ανωτερος απο τον αντιπαλο στην ουσια βεβαια ,,δηλ τα γκολ και απεδειξε στον Μουρινιο οτι,,,,ωχ συγνωμη στους Ευρωπαιους οτι ειναι η καλυτερη Ευρωπαικη ομαδα στην Ελλαδα .
Τωρα ας πω οτι ο Ολυμπιακος περιση εφαγε και το γκολακι του δηλ τιμησε και τον αντιπαλο.Υπαρχει ηθος στην ομαδα δε λεω,,,
Τι κι αν ηταν ψοφια η Βερντερ ,,το αποτελεσμα μετραει,,,τα αλλα ειναι λεπτομερειες ,,,,,θεωρειες δηλ λιμανιου!!!,,,,η μηπως δεν συμφερει τωρα?
Ερχεται και η Κυριακη,,,ωχ ωχ ωχ!!!!!!,,,,, -
@skoys:
Μήπως είδες εσύ άλλο παιχνίδι;
Τον Γκαλίνοβιτς να διώχνει με τα κότσια της παλάμης (κανονικά κι ανάποδα) αντί να μπλοκάρει, ακόμα και εύκολες μπάλες τις θεωρείς σταθερότητα εσύ; Το δοκάρι της Βέρντερ και τα 2 (αν θυμάμαι καλά) χαμένα κοντρόλ του Ντιέγκο κι άλλα 2 σουτ-μπεκάτσες δεν θυμάμαι από ποιόν ήταν σε άλλο παιχνίδι; Το ότι το σουτ του Τζιόλη έκανε μπιλιάρδο στον αμυντικό της Βέρντερ πριν καταλήξει στα δίχτυα του Βίζε το θεωρείς τέχνη εσύ;
Γενικώς αν είναι να είσαι επιθετικός στο ύφος σου, φρόντισε τουλάχιστον να ξέρεις τι σου γίνεται
ΥΓ1. Μπελούτσι
ΥΓ2. Ναι και ο Γκαλέτι, μου διέφυγε αυτός -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρε Πασχο δεν το βλεπεις και μονος σου;
Περυσι αυτοαποθεωνοσασταν, επειδη κανατε μεγαλο κατορθωμα κερδιζοντας την Βερντερ.
Φετος πανηγυριζατε με την κληρωση και περιμενατε να αποδειχθει οτι εμεις δεν μπορουμε να τα βαλουμε με την Βερντερ που ξεφτιλισατε περυσι.
Τωρα την κανατε μικρη ομαδουλα, και σιγα το καφενειο που νικησε ο Παναθηναικος.καλά ρε Ορέστη δεν κατάλαβες ακόμα τους γαύρους ?
μόλις νικήσουν μια ξένη ομάδα έχουν κάνει κατόρθωμα, οι άλλες Ελληνικές ομάδες παίζουν με καφενεία γιαυτό κερδίζουν...... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μπραβο στον παο για την καθαρη του νικη,,,.Εδειξε οτι μπορει να κοντραρει μια ευρωπαικη ομαδα με μεγαλυτερο μππππππππππατζετ που λενε και οι Ολυμπιακοι .Ηταν ανωτερος απο τον αντιπαλο στην ουσια βεβαια ,,δηλ τα γκολ και απεδειξε στον Μουρινιο οτι,,,,ωχ συγνωμη στους Ευρωπαιους οτι ειναι η καλυτερη Ευρωπαικη ομαδα στην Ελλαδα .
Τωρα ας πω οτι ο Ολυμπιακος περιση εφαγε και το γκολακι του δηλ τιμησε και τον αντιπαλο.Υπαρχει ηθος στην ομαδα δε λεω,,,
Τι κι αν ηταν ψοφια η Βερντερ ,,το αποτελεσμα μετραει,,,τα αλλα ειναι λεπτομερειες ,,,,,θεωρειες δηλ λιμανιου!!!,,,,η μηπως δεν συμφερει τωρα?
Ερχεται και η Κυριακη,,,ωχ ωχ ωχ!!!!!!,,,,,Πολυ πικρα τραβας βρε συ με τον Ολυμπιακο!
Μην ξεχνας οτι περυσι τους νικησαμε μεσα εξω. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@skoys:Μήπως είδες εσύ άλλο παιχνίδι;
Τον Γκαλίνοβιτς να διώχνει με τα κότσια της παλάμης (κανονικά κι ανάποδα) αντί να μπλοκάρει, ακόμα και εύκολες μπάλες τις θεωρείς σταθερότητα εσύ; Το δοκάρι της Βέρντερ και τα 2 (αν θυμάμαι καλά) χαμένα κοντρόλ του Ντιέγκο κι άλλα 2 σουτ-μπεκάτσες δεν θυμάμαι από ποιόν ήταν σε άλλο παιχνίδι; Το ότι το σουτ του Τζιόλη έκανε μπιλιάρδο στον αμυντικό της Βέρντερ πριν καταλήξει στα δίχτυα του Βίζε το θεωρείς τέχνη εσύ;
Γενικώς αν είναι να είσαι επιθετικός στο ύφος σου, φρόντισε τουλάχιστον να ξέρεις τι σου γίνεται
ΥΓ1. Μπελούτσι
ΥΓ2. Ναι και ο Γκαλέτι, μου διέφυγε αυτός+Diogo
υ.γ δεν περίμενα να συμφωνήσω ποτέ τόσο πολύ μαζί σου, αλλά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολυ πικρα τραβας βρε συ με τον Ολυμπιακο!Αυτο μην το ξαναπεις, ξυνεις πληγες
Εξαλλου, οπως ειχε πει και αλλος εδω μεσα, μονο οι οπαδοι του του ΠΑΟ και της ΑΕΚ ειναι εξυπνοι, εμεις ειμαστε βλακες -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ερχεται και η Κυριακη,,,ωχ ωχ ωχ!!!!!!,,,,,Πολυ πικρα τραβας βρε συ με τον Ολυμπιακο!
Μην ξεχνας οτι περυσι τους νικησαμε μεσα εξω.Καλα περισι ειχε και μια ομαδα ο θρυλος ,,,νομιζω???
Δεν εχω παρωπιδες φιλε μου,,,μακαρι νε ειχε την περσινη ομαδα ο Ολυμπιακος ,,δε συμφωνεις?? ,,,,Και ας μας εκανε ομαδαρα ,,,αλλο αυτο.!!
Θα σου φανει περιεργο αλλα απο ως το παιχνιδι που επαιξε στη Λιβερπουλ και εφαγε στο τελευταιο δεκαλεπτο 3 γκολ και αποκλειστικε με 10 βαθμους απο την συνεχεια ενω ειχε την ομαδα να το πετυχει,καταλαβα οτι αυτη η φινετσα του πρωταθλητη στην Ελλαδα ειναι ενα παραλληρημα ,φαντασιωση που διατηρει η διοικηση για οικονομικους λογους κυριως και μετα οτι αλλο.Αποψη μου.
Και δεν εχω φαει κολλημα με τον Ολυμπιακο ,,,,αν θελεις θεωρω οτι ειναι ξεφτιλα να στηνεσαι στην οθονη τοσα χρονια να δεις μια ελληνικη ομαδα να 'δινει ρεστα' στην Ευρωπη και να ξεφτιλιζεται.Εγω αν το πιστευεις ως φιλαθλος απογοητευτηκα και ειναι ανουσιο να εισαι σε τσαντιρι βασιλιας .Σχεδον ολα τα ματς καθησα να δω αλλα τι να δω!!!!
Αλλος εδω μου ειπε για αλλατι αλλος οτι ειμαι αμπαλος και δεν ξερω τι ,,,την ξεφτιλα του Ολυμπιακου στην Ευρωπη με τι μπορει να συγκριθει?,Τοσα χρονια τι ? Τοσα χρονια πρωταθλητης τι? Και ειναι πολυ περισσοτερα απο την αεκ ,,,ετσι? Η ποσσοτητα κανει την διαφορα αν θελεις.!!!
Ειναι πρωταθλητης ,βασιλιας κορυφη και δεν συμαζευεται ,,,τι να το κανω,,,?
Χιλιες φορες ΑΕΚ και προβληματα,,,,,,
ΥΓ περισι ηταν οαση στην ερημο και τιποτε αλλο?
Βλεπε αεκ με Μιλαν και αλλους αγωνες . -
Ο παρουσιαστής του αγώνα Βέρτερ - Παναθηναϊκός επιεικώς απαράδεκτος. Στο τρίτο γκολ ειδικά απέδειξε ότι ήταν σε άλλο γήπεδο.
Δε άξιζε με αυτό το τρόπο την ισοπαλία η Λίβερπουλ.
Ρόμα - Τσέλσυ τα χάλια των δυο χωρών σε ένα γήπεδο.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μην ξεχνας οτι περυσι τους νικησαμε μεσα εξω.Καλα περισι ειχε και μια ομαδα ο θρυλος ,,,νομιζω???
Δεν εχω παρωπιδες φιλε μου,,,μακαρι νε ειχε την περσινη ομαδα ο Ολυμπιακος ,,δε συμφωνεις?? ,,,,Και ας μας εκανε ομαδαρα ,,,αλλο αυτο.!!
Θα σου φανει περιεργο αλλα απο ως το παιχνιδι που επαιξε στη Λιβερπουλ και εφαγε στο τελευταιο δεκαλεπτο 3 γκολ και αποκλειστικε με 10 βαθμους απο την συνεχεια ενω ειχε την ομαδα να το πετυχει,καταλαβα οτι αυτη η φινετσα του πρωταθλητη στην Ελλαδα ειναι ενα παραλληρημα ,φαντασιωση που διατηρει η διοικηση για οικονομικους λογους κυριως και μετα οτι αλλο.Αποψη μου.
Και δεν εχω φαει κολλημα με τον Ολυμπιακο ,,,,αν θελεις θεωρω οτι ειναι ξεφτιλα να στηνεσαι στην οθονη τοσα χρονια να δεις μια ελληνικη ομαδα να 'δινει ρεστα' στην Ευρωπη και να ξεφτιλιζεται.Εγω αν το πιστευεις ως φιλαθλος απογοητευτηκα και ειναι ανουσιο να εισαι σε τσαντιρι βασιλιας .Σχεδον ολα τα ματς καθησα να δω αλλα τι να δω!!!!
Αλλος εδω μου ειπε για αλλατι αλλος οτι ειμαι αμπαλος και δεν ξερω τι ,,,την ξεφτιλα του Ολυμπιακου στην Ευρωπη με τι μπορει να συγκριθει?,Τοσα χρονια τι ? Τοσα χρονια πρωταθλητης τι? Και ειναι πολυ περισσοτερα απο την αεκ ,,,ετσι? Η ποσσοτητα κανει την διαφορα αν θελεις.!!!
Ειναι πρωταθλητης ,βασιλιας κορυφη και δεν συμαζευεται ,,,τι να το κανω,,,?
Χιλιες φορες ΑΕΚ και προβληματα,,,,,,
ΥΓ περισι ηταν οαση στην ερημο και τιποτε αλλο?
Βλεπε αεκ με Μιλαν και αλλους αγωνες .Την πικρα την εγραψα γιατι ολο για τον Ολυμπιακο γραφεις ,εκτος αν εισαι κρυφοΟλυμπιακος οποτε δικαιολογείσαι
Champions League & Uefa 2008-2009