-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@ συνάδελφος Σταυρος: νταξ... είναι λίγο στριμωχτη η περιοδος... το κλειδι ειναι να μην ασχολεισε με δηλωσεις... οχι τουλαχιστον φυσικων προσωπων, είναι απλα χασούρα! Εμεις τους στελνουμε ευγενικα λέγοντας '100 ευρω η δήλωση'... παθαινουν ενα ταρακουλο ακουγοντας την τιμη
Την επόμενη φορά που θα πας σε συνεργείο για σέρβις να σου περάσουν ένα κουστουμάκι 1000 ευρώ για κάτι που αξίζει 200 να πάθεις ταράκουλο. Με φυσικά πρόσωπα θα ασχολούνται. Από leasing και πάνω.
H διαφορα ειναι πως αυτοι (συνεργεια) απο τα φυσικα προσωπα ζουν... ενας λογιστης οχι! Δεν πιστευω να εχεις την απαιτηση να ασχοληθω με φυσικα προσωπα για μια μικρη περιοδο του χρονου... να χανω την ωρα μου για πενταροδεκαρες... για κατι που εμενα ψωμι για την υπολοιπη διαρκεια του χρονου δεν θα μου ξαναδωσει. Οποτε klein... εφοσον μπορω, ασχολουμε με εταιριες, δεν υπαρχει λογος να κανω τον βιο μου αβιωτο!
-
Μ αρεσει το τρολαρισμα... Ειχε δικιο ο σκαι τελικα..
-
Δεν μου αρέσει που το laptop τα έφτυσε οριστικά
Μου αρέσει που οι πασχαλινές διακοπές μου ξεκινάνε από το μεσημέρι -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μου αρέσει που οι πασχαλινές διακοπές μου ξεκινάνε από το μεσημέρι
-
Για πού θα τραβήξεις καπετάνιε?
-
Μου άρεσε η σημερινή βόλτα στα σύνορα (έστω και στα πλαίσια δουλειάς)
Μου άρεσε που άντεξα τη οδήγηση και το μπες-βγές στο νοικιάρικο, τα 580 km και τις 13+ ώρες σερί.
Μου άρεσε που συνάντησα άνθρωπους πράους, γαλήνιους, φιλικούς. -
Δεν μου αρέσει που θα κάθομαι 15 μέρες. Στα διάλα, παλιοδουλειά...
-
Kαποιος να τον δείρει παρακαλω!!
Youtube Video -
Αθάνατη σκηνή!
Χωρίς πλάκα, δεν μου αρέσει που θα κάθομαι πάντως, μου αρέσει η δουλειά μου.
-
Μου αρέσει που ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά.
Δεν μου άρεσε χτες το βράδυ που επέστρεφα σπίτι από Ε.Ο. και να είναι μπλοκαρισμένη από το ύψος του Ρέντη και να φτάνει μέχρι την Αχαρνών (λόγω έργων) συν το γεγονός να υπάρχει και γερανός της ΕΛΠΑ στη μεσαία λουρίδα κοντά στην είσοδο αφού είχε μείνει στο δρόμο λευκό zastava
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Μου αρέσει που ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά. -
Μου αρέσει που είμαι υγιείς και έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου συμπαραστέκονται ! Οπως μαρεσει η κοπέλα μου τρελά δεν την χορταίνω με τίποτα και είμαι μαζί της 4 χρονια!!
Δεν Μου αρέσει που δεν έχω λεφτά και δουλεύω πολλές ωρες!!!! -
Ωραίος!
Μ'αρέσει που σήμερα είμαι πολύ χαλαρός στη δουλειά από το πρωϊ και απόλαυσα αφάνταστα τον φραπέ παρέα με το 4tforum
Μ'αρέσει που λόγω χαλαρότητας κατέβηκα με το 2κυκλο απίστευτα χαλαρά και παρότι είχε πολύ μεγάλη κίνηση απολάμβανα κάθε μέτρο.
Μ'αρέσει που σκέφτομαι να φύγω Χαλκιδική να ηρεμήσει το μυαλό να δει λίγο φύση
Μ'αρέσει γενικά η ατμόσφαιρα
Καλό ΣΚ αδέλφια
-
Oυρτ ρε φιλε μας εχεις πρηξει με την καλη σου τη διαθεση και το πεταω στα συννεφα στυλακι... Τι διαολο,εχεις καμια σχεση με τον τσαλικη (εκτος απ τις σεξουαλικες σας προτιμησεις.. ) και την αμιτα μοσιον θετικη ενεργεια ,yo my nigga φαση;
-
Ο χρήστης Al3xandros έγραψε:
Μου αρέσει που είμαι υγιείς και έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου συμπαραστέκονται ! Οπως μαρεσει η κοπέλα μου τρελά δεν την χορταίνω με τίποτα και είμαι μαζί της 4 χρονια!!
Δεν Μου αρέσει που δεν έχω λεφτά και δουλεύω πολλές ωρες!!!!το πρώτο που έχεις έχει αναντικατάστατη αξία, όλα τα άλλα πάνε και έρχονται
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oυρτ ρε φιλε μας εχεις πρηξει με την καλη σου τη διαθεση και το πεταω στα συννεφα στυλακι... Τι διαολο,εχεις καμια σχεση με τον τσαλικη (εκτος απ τις σεξουαλικες σας προτιμησεις.. ) και την αμιτα μοσιον θετικη ενεργεια ,yo my nigga φαση;Oυρτ εσύ Τί πρόβλημα έχεις κοτόπουλε? ΄Όλα σε ενοχλούν. Ηρέμησε επιτέλους
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που θα κάθομαι 15 μέρες. Στα διάλα, παλιοδουλειά...ανταλλαζουμε?
Να ερθω εγω να καθομαι, να κοβω τσαρκες με την 335... και να παιζω με το μηλο και ελα εσυ να μιζεριαζεις με ενα Punto, ενα netbook και χτυπώντας νουμερα... -
325 δεν έχει;
-
γιατι ο άλλος μόνο ένα netbook έχει;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
325 δεν έχει;ξερω γω μωρε... εχω χασει το μετρημα με δαυτον...
Ετσι ειναι οι the rich and the famous...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]