-
Μ' αρέσει που ΔΕΝ έπλυνα το αυτοκίνητο γιατί βαριόμουν (όπως συνήθως).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
M' αρέσει που ΒΡΕΧΕΙ και μάλιστα ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ κ ΒΡΟΝΤΑΕΙ!!
Kι εμένα. Δε μου αρέσει που κράτησε ένα μισάωρο το νεράκι μόνο
Ακόμα βρέχει εδώ ρε!
Κι εδώ!
25 βαθμούς πήγε η θερμοκρασία!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακόμα βρέχει εδώ ρε!
Εδώ είναι Πειραιάς ρε
-
τη συνεχεια δεν τη λεμε γιατι ειναι αεκτζης;
-
Στους Βούνους έχουμε καταιγίδα εδώ και αρκετές ώρες. Έριξε καλή βροχή για μια ώρα, αλλά τώρα έχουμε μόνο show με κεραυνούς και τσαμπουκαλεμένο gust front.
Είναι πραγματική απόλαυση να το βλέπεις από το χαγιάτι. Μου έπλυνε και τ' αμάξι!
Edit: Ξανάρχισε η βροχούλα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ακόμα βρέχει εδώ ρε!
Εδώ είναι Πειραιάς ρε
Ο Πειραιάς δεν είναι στην Αττική ρε βλαμένε?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακόμα βρέχει εδώ ρε!
Εδώ είναι Πειραιάς ρε
Ο Πειραιάς δεν είναι στην Αττική ρε βλαμένε?!
Όχι. Είναι νησί
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μ' αρέσει που ΔΕΝ έπλυνα το αυτοκίνητο γιατί βαριόμουν (όπως συνήθως).Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στην περίπτωσή μου...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και μενα... Τοσο πολυ που θα βγαλω το Μερκ να παιξω
Μου αρεσε που επαιξα στους βρεγμενους δρομους
Δεν μου αρεσεπου το παιχνιδι κρατησε πολυ λιγο.... Ηθελα καν μισαωρακι ακομα! -
Εμένα δεν μ αρεσε που ταξίδευα μ αυτόν τον βρωμόκαιρο σήμερα. Έφαγα στη μάπα και το κλείσιμο της Εγνατίας Νευρααααααααααα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι. Είναι νησί
Σωστά, αφού πας με καράβι!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όχι. Είναι νησί
Σωστά, αφού πας με καράβι!
Βασικά, η Καλλίπολη από την Τερψιθέα και κάτω ήταν νησί (και εμείς αντίστοιχα νησιώτες)... η Καστέλλα ήταν, είναι και θα είναι ηπειρωτική!
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ!
ΝΑ ΣΚΑΦΤΕΙ Η 2ΑΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! -
Καλύτερα να ξανασηκώσουμε τα Μακρά Τείχη επεκτείνοντάς τα κατά μήκος της ΙΙας Μεραρχίας! Ή έστω να ξαναστήσουμε τα ουζερί που γκρέμισε ο προδότης Αγραπίδης.
-
Δε μου αρεσει που οι ταρίφες της Κεφαλονιάς παίζουν chicken στα στενά κομμάτια και ειναι η 3η φορά σήμερα σε 2 μέρες που χτυπάω καθρέφτη σε κλαδιά.
Μου αρέσει που, ενώ το παίζουν γρήγοροι, έχουν φάει πολύ σεξ και ξύλο από 'μένα στα στροφιλίκια!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μου αρεσει που οι ταρίφες της Κεφαλονιάς παίζουν chicken στα στενά κομμάτια και ειναι η 3η φορά σήμερα σε 2 μέρες που χτυπάω καθρέφτη σε κλαδιά.Μου αρέσει που, ενώ το παίζουν γρήγοροι, έχουν φάει πολύ σεξ και ξύλο από 'μένα στα στροφιλίκια!
Γενικα μην κανεις παπαριες με τετοιους τυπους.
Πριν 4-5 χρονια εχω παει μηλο με το ραλακι, ενα βραδυ γυρναω απο ενα μερος, δεν θυμαμαι ονομα τωρα προς το λιμανι αρκετα μεγαλη αποσταση 7-8 χλμ με ελαχιστο φωτισμο, εκει που πηγαινα χαλαρα βλεπω να πλησιαζουν φωτα....αναβω προβολεις και κατεβαζω απο 5η 2ρα.....γινεται πολεμος.....η γυναικα να γκαριζει, εγω να αναγκαζομαι να σβηνω προβολεις οποτε εσκαγε αλλο αμαξι με αποτελεσμα ο αλλος να κληνει την αποσταση, ποτε δεν πλησιασε αρκετα....με ετρωγε η περιεργεια ομως τι αμαξι ειναι αυτο που μενει αρκετα κοντα μου, κοβω και τον αφηνω να περασει....φυσικα ταριφας (την ειχα ψιλιαστει) μετο που περναει μπροστα δεν καναμε πανω απο 1 χλμ οπου του ειχα δαγκωμενο τον προφυλακτηρα, και αναγκαστηκε να πηγαινε με 40ρα μεσα στη μεση του δρομου
-
Μου αρέσει που οι κουλοί το παίζουν γρήγοροι.
Μου αρέσει που πυγμάχος με το όνομα Sadam Ali εκπροσώπησε τις η.π.α στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου.
-
Μου αρέσει να ταξιδεύω βράδυ.
Δεν μου αρέσει που οι ηλίθιοι με τα φώτα ομίχλης από την μια και τα aftermarket xenon που στραβώνουν το σύμπαν από την άλλη έχουν μειώσει αρκετά την απόλαυση της βραδινής οδήγησης. Και πληθαίνουν συνεχώς...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει που οι κουλοί το παίζουν γρήγοροι.Μου αρέσει που πυγμάχος με το όνομα Sadam Ali εκπροσώπησε τις η.π.α στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου.
γιου εντ μι αουτσαιντ ναου.
Εισαι και ατυχος, κλεισανε και τα μεγαρα για να σου εραβα ενα κουλ γουλ κουστουμακι για το καλοκαιρι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρέσει που οι κουλοί το παίζουν γρήγοροι.
Μου αρέσει που πυγμάχος με το όνομα Sadam Ali εκπροσώπησε τις η.π.α στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου.
γιου εντ μι αουτσαιντ ναου.
Εισαι και ατυχος, κλεισανε και τα μεγαρα για να σου εραβα ενα κουλ γουλ κουστουμακι για το καλοκαιρι
Γιατι κλεισαν τα Μεγαρα?????
-
Γ@μώ τις Κεφαλλονίτικες βενζίνες και τα λαμπάκια check engine, γ@μώ!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]