-
Αμα σου ζητησω να θυμηθεις τον καθηγητη θα μπεις σε safe mode λογω αλτσχαιμερ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α ενταξει,τουλαχιστον διαβαζεις κατι που θα σου ειναι χρησιμο...Εγω την παλευω με επιχειρησιακη ερευνα..γαμω τα οικονομικα μου..αφου δεν τα μπορω ρε πστ μου,ειναι αναγκη να τα βρισκω συνεχεια μπροστα μου; Τα οικονομικα ειναι για μπουνταλαδες.-
Φαντασου οτι ειναι τελευταιο μαθημα,μεσα ιουλιου (πρωτη φορα τετοια εποχη εξετασεις),οικονομικο μαθημα που πιο ΣΠΑΣ@@ΔΙΚΟ δεν μπορει να ειναι αλλο μαθημα,χτες δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι σκεφτομουν το ΣΚ που ερχεται και γενικα ειμαι μια ωραια ατμοσφαιρα..εμπ εισαι?οι μηχανολογοι δινουν επιχειρησιακη αυτη τη βδομαδα..
edit,στο παρκινκ των μηχανολογων καγκουρεμενο μπραβο-μπραβα-στιλο-whatever δεν εχω προσεξει παντως -
μηχ μηχ ναι..καγκουρεμενο μπραβο στο παρκιν των μηχανολογων δεν υπαρχει.- Το καγκουρεμενο πως σου ρθε;
Εσυ τι εισαι; Εννοω τι σπουδαζεις;
-
μηχ μηχ παραγωγης,απο αυτο που αντιπαθεις δλδ,εχουμε πηξει στις επειχιρησιακες ερευνες
καγκουρεμενο?απο δω κι απο κει στο forum ετσι ακουγεται..
ο καθηγητης που ψαχνετε ειναι ο κοσμετατος? -
Νταξ,μην πιστευεις οτι γραφεται... Ενα μπραβο ειναι το δικο μου στη σχολη που ειναι μαυρο,ενα ενος 5ετη που ειναι μπλε και μιας κοπελιας το καινουριο σε ασπρο..
Δεν αντιπαθω τους μηχ μηχ παραγωγης ρε συ,απλα απεχθανομαι τα οικονομικα μαθηματα οσο χρησιμα κι αν ειναι.Δεν θα την παλευα με τιποτα στον τομεα παραγωγης με τοσες εργασιες κιολας..τουλαχιστον εχετε καθηγητες οπως ο ανδριανοπουλος που ειναι και μαμω και ειναι και ανθρωποι με ακρες στην πιατσα.
Τεσπα,ναι για τον Κοσμετατο ελεγα αλλα που να τον θυμαται ο σπυρος; -
δεν ειπα οτι τους αντιπαθεις μωρε,τεσπα,επειδη δεν διαβαζω και καθολου καλυτερα παραγωγης που περναω με εργασιες,σε αλλο τομεα δεν θα επαιρνα πτυχιο ποτε
θες να κατεβω επιχ. για σενα και να δωσεις 2β για μενα?πλακα κανω,εχω καραβι να προλαβω την παρασκευη!
και για να ειμαι εντος θεματος,μαρεσει που στις 1.30 την παρασκευη θα ειμαι μεσα στο καραβι που θα με παει 4 βδομαδες διακοπες
δεν μαρεσει που δεν θα ερθουν για πολυ καιρο οι φιλοι μου -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω Ψυχιατρικη και κοντευω να τρελαθω
Ε, δεν είναι απαιτούμενο το να τρελαθείς πρώτα για να γίνεις ψυχίατρος;
Πρεπει να υπαρχει μια αλληλοσυσχετιση τωρα που το σκεφτομαι...φαυλος κυκλος...
Α ενταξει,τουλαχιστον διαβαζεις κατι που θα σου ειναι χρησιμο...
Εγω την παλευω με επιχειρησιακη ερευνα..γαμω τα οικονομικα μου..αφου δεν τα μπορω ρε πστ μου,ειναι αναγκη να τα βρισκω συνεχεια μπροστα μου; Τα οικονομικα ειναι για μπουνταλαδες.-
Φαντασου οτι ειναι τελευταιο μαθημα,μεσα ιουλιου (πρωτη φορα τετοια εποχη εξετασεις),οικονομικο μαθημα που πιο ΣΠΑΣ@@ΔΙΚΟ δεν μπορει να ειναι αλλο μαθημα,χτες δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι σκεφτομουν το ΣΚ που ερχεται και γενικα ειμαι μια ωραια ατμοσφαιρα..Ναι πολυ χρησιμο..θα κανω πρακτικη πανω στο ατομο σου.
Κουραγιο Πασχε, οι παραλιες ειναι κοντα πλεον και για μας!!
-
Δε μου άρεσε η λακκούβα στην 'εθνική οδό' που τετραγώνισε τη μια ζάντα.
Μου άρεσε που με τρεις σφυριές (σιδερένια γαρ) ξανά έγινε κύκλος. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
μηχ μηχ παραγωγης,απο αυτο που αντιπαθεις δλδ,εχουμε πηξει στις επειχιρησιακες ερευνες
ο καθηγητης που ψαχνετε ειναι ο κοσμετατος?Aυτός είναι, τον θυμάμαι γιατί είναι πατρίδα. Το μάθημα ήταν επιλογής 4ου εξαμήνου για μας (ΗΜΜΥ), δεν το 'χαμε πάρει πάνω από 10 άτομα.
-
Μ' αρέσει που είμαι στο πλοίο για Ιταλία.
Μ΄αρέσουν τα μέρη που θα επισκευτώ.
Μ' αρέσει που έχω καλή παρέα.Δε μ' αρέσει που για μία ώρα νετ πληρώνω 6 ευρώ.
Δε μ' αρέσει που δεν έχει msn.
Δεν μ' αρέσει γενικά η εξηπηρέτηση. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ο καθηγητης που ψαχνετε ειναι ο κοσμετατος?Aυτός είναι, τον θυμάμαι γιατί είναι πατρίδα. Το μάθημα ήταν επιλογής 4ου εξαμήνου για μας (ΗΜΜΥ), δεν το 'χαμε πάρει πάνω από 10 άτομα.
αυτος πρεπει να πεθανε πανω σε παραδοση,περσι που τον ειδα τελευταια φορα ηταν χουφταλο τελειως
-
Δε μ΄αρέσει που χτες την έβγαλα με φρυγανιές και τσάι λόγω έντονης κοιλιακής δυσφορίας.
Δε μ' αρέσει που κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας το αποτέλεσμα του τελευταίου μαθήματος που θα με 'στείλει' ή όχι στην ορκωμοσία της 29ης Ιουλίου.
Δε μ΄αρέσει που ο καθηγητής είναι στον κόσμο του και κανείς δε ξέρει αν θα βγάλει τους βαθμούς μέχρι αύριο που λήγει η διορία αποστολής αυτών στη γραμματεία.Μ' αρέσει που αύριο το βράδυ ταξιδεύω προς Κρήτη για τις διακοπές μου...
-
Δε μ' αρέσει η αστακομακαρονάδα
Μ' αρέσει η καραβιδομακαρονάδα
Δε μ' αρέσουν τα 'περίεργα' παγωτά
Μ' αρέσουν τα ψητά ψάρια, ιδίως αν πρόκειται για σκαθάρια
Δε μ'αρέσουν τα στριμωγμένα τραπεζοκάρεκλα στις 'hip' καφετέριες και εστιατόριαM' αρέσει το J&B
...και η SauzaΜ' αρέσουν τα αργά καράβια
Δε μ' αρέσουν τα σαπιοκάραβαΜ' αρέσουν τα αβαταρ της Fog
Δε μ'αρέσει που ο γιαννιπολος πήγε γιαbanάκιΜ΄αρεσει η διαφήμιση της κάρτας 'δαϊνάμικ'
Δε μ΄αρεσουν τα διψήφια επιτόκια των πιστωτικών καρτώνΔε μ' αρέσουν τα κλιματιστικά
Δε μ' αρέσει το (anti-)social networkingΔε μ' αρέσει που οι διαφημίσεις στα περιοδικά καταλαμβάνουν πάντα τις μονές σελίδες και χρειάζεται να ξεμασχαλιάσεις το περιοδικό για να διαβάσεις τα άρθρα του στις ζυγές.
(Εξακολουθεί να) μ'αρέσει η έντυπη μορφή μιας εφημερίδαςΜ'αρέσει ο last.fm (αν και τον έχω ψιλοβαρεθεί.... καμμιά εναλλακτική?)
M'αρέσουν τα Kanji
Δε μ' αρέσει που όλο και λιγότερα θυμάμαι...Μ'αρέσει το Βερολίνο
...και το Σαρακήνικο (της Γαύδου)
...αλλά όχι της ΜήλουΔε μ'αρέσει που έχω να πιάσω τιμόνι ενάμιση μήνα
Μ'αρέσει που έχω να πιάσω τιμόνι ενάμιση μήναΜ'αρέσουν οι φιλμάτες Nikon, αλλά οι ψηφιακές Canon
Δε μ΄αρέσει που θέλω να πάρω βιντεοκάμερα, αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα
(μου άρεσαν τα 'μαύρα μεσάνυχτα')Δε μ'αρέσει που είμαι πολύ γέρος για parkour..................
-
Μου άρεσαν οι τρεις πτήσεις σήμερα στις Πλαταιές, στην δεύτερη από τις οποίες κύκλωσα τσαμπουκαλεμένη θερμικάρα (που αλλού, πάνω από το εκκλησάκι) που με έστειλε από τα 70 μέτρα στα 1300
Δεν μου άρεσε που στην πρώτη... στην προσγείωση και παραλίγο να αφήσω εκεί τα πόδια μου.
Μου αρέσει κάθε νύχτα η επιστροφή από Ριτσώνα, όταν δεν πετυχαίνω νταλίκες. Αν βέβαια σου κάτσει εκεί φορτηγό... έχασες. Τα σημεία που μπορείς να προσπεράσεις με ασφάλεια είναι ελάχιστα.
Μου αρέσει το πονηρό κομμάτι που λίγοι ξέρουν στον δρόμο της επιστροφής προς Βούνους που προσφέρει μεγάλες οδηγικές συγκινήσεις, ειδικά βράδυ.
Μου αρέσει που σε λίγες μέρες αυτό το κομμάτι θα το κάνω με ελαφρώς γρηγορότερο αυτοκίνητο και με ελαφρώς καλύτερα φώτα.
-
Δεν μ αρέσουν οι αποχαιρετισμοί
-
μ'αρέσει που το αμαξάκι μου έχει χώρους και άνεση για κρίσιμες καταστάσεις
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μ'αρέσει που το αμαξάκι μου έχει χώρους και άνεση για κρίσιμες καταστάσειςΧρειαστηκε να παρεις πολλους φιλους ?
-
Δε μ΄ αρέσει απλά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ είναι η σωστή έκφραση που βγήκε το τελευταίο μάθημά μου, το πέρασα και στις 29 του μηνός ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
-
Συγχαρητηρια aserf
-
Ευχαριστώ πολύ!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]