-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ΄ αρέσει απλά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ είναι η σωστή έκφραση που βγήκε το τελευταίο μάθημά μου, το πέρασα και στις 29 του μηνός ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο ρε φίλε!
-
μπράβο, και εις ανώτερα
Γιάννη, δε το σχολιάζω
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ΄ αρέσει απλά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ είναι η σωστή έκφραση που βγήκε το τελευταίο μάθημά μου, το πέρασα και στις 29 του μηνός ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!Ξέρω πως νοιώθεις...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ΄ αρέσει απλά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ είναι η σωστή έκφραση που βγήκε το τελευταίο μάθημά μου, το πέρασα και στις 29 του μηνός ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!
Αντε, να ξεκουραστείς και λίγο, πριν τον ΕΣ!
Με πόσο το πέρασες; -
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Έχω χεστεί από τη χαρά μου... το περίμενα καιρό αυτό
Ώρα για διακοπέςςςςςςςςςςς
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με πόσο το πέρασες;Με 5 προφανώς... δε λες που το πέρασα... Μπιτσώρης γαρ
Μ' αρέσει που ταξιδε'υω στις 9 το βράδυ για Κρήτη και πλέον θα φύγω απόλυτα ήρεμος και με φουλ διάθεση για διακοπές, μπανάκια, βολτούλες και καλοπέραση
-
Well done mate!!!!!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μ' αρέσει που ταξιδε'υω στις 9 το βράδυ για Κρήτη και πλέον θα φύγω απόλυτα ήρεμος και με φουλ διάθεση για διακοπές, μπανάκια, βολτούλες και καλοπέραση
Συγχαρτήρια!
ρίξε κανένα τηλ. να βρεθούμε να κεράσεις
-
Συγχαρητήρια. Εύχομαι πάντα επιτυχίες.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Έχω χεστεί από τη χαρά μου... το περίμενα καιρό αυτόΏρα για διακοπέςςςςςςςςςςς
Με πόσο το πέρασες;
Με 5 προφανώς... δε λες που το πέρασα... Μπιτσώρης γαρ
Mε 5;
Εγώ λέω να το κόψεις να πας για ...βαθμό!
Α ρε, Μπιτσώρης forevah!
Εγώ νομίζω σε ένα από τα δύο έχω πάρει καλό βαθμό....6...
Αντε, είδες, στο τέλος, όλα καλά πήγαν! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ΄ αρέσει απλά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ είναι η σωστή έκφραση που βγήκε το τελευταίο μάθημά μου, το πέρασα και στις 29 του μηνός ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!Ωραιος!!!
Οποτε στον επομενο καφε... κερνας!
Συγχαρτήρια!
ρίξε κανένα τηλ. να βρεθούμε να κεράσεις
...Κ αλλος τζαμπατζης
-
M'αρεσει το 500αρακι
Μ'αρεσει το ντυσιμο που επικρατει στο γυναικειο φυλο το καλοκαιρι
Μ'αρεσει μετραω τις μερες για να παω διακοπες !Μ'αρεσει το φορουμ !
Μ'αρεσει ο τροπος γραφης (+emoticons) του HF
Μ'αρεσουν οι κοντρες pasxos-ratanplan-kid + ...
Μ'αρεσουν οι ατακες των taurus , corsair , StavrosG, spiros, leonp , v@silis , thanix , tm , hrdoukas , charman66 , adis4gr , Κων5 , drdino , Wagner669 , ΧΛ , BILL33 , Krusestern , manosk, toyotaman , mirage , dmistpan , vasgti , kovathe , tazio , elteo , D-jet , conseo κ.α.
Μ'αρεσουν ολα τα ποστ των skye + koutsan
Μ'αρεσει το επιπεδο των γνωσεων του Κουκ πανω στα gadgets και γενικα στη τεχνολογια
M'αρεσουν τα στοιχακια του ΠατρινουΔε μ'αρεσει το κολημα του πασχου με τα ιταλικα
Δε μ'αρεσει το κολημα του ρατανπλαν με τα νυχια
Δε μ'αρεσει το αμαξι του HF
Δε μ'αρεσει που κοροιδεψαν τον vasgti και του πηραν μια περιουσια για ενα γκολφΔε μ'αρεσει που μετα τη διαιτα , καλοκαιρι γαρ , το ριχνουμε εξω και τα κιλα επιστρεφουν στον τοπο του εγκληματος
Μ'αρεσει που μου χρωσταει ο καθενας σας 30 ευρω για τα καλα μου τα λογια
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μ'αρεσει ο τροπος γραφης (+emoticons) του HF
Merci!
Μ'αρεσει που μου χρωσταει ο καθενας σας 30 ευρω για τα καλα μου τα λογια
Εκτός από τον τρόπο γραφής μου, είμαι...διάσημος και για κάτι άλλο στο φόρουμ...οπότε...μην περιμένεις άδικα!
-
Δε μ'αρεσει το αμαξι του HF
μαααα... .... ..... ... ..... .....
...παράδειγμα χρήσης των emoticons, my way ...(or the f cking highway!)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
my way ...(or the f cking highway!)
Εκτός από τον τρόπο γραφής μου, είμαι...διάσημος και για κάτι άλλο στο φόρουμ...οπότε...μην περιμένεις άδικα!
Ναι , το ηξερα , μαλιστα , με εχουν ενημερωσει και για το προσωπικο σου site
-
Μου αρέσει που θα πάρω καινούριο κινητό.
Δε μου αρέσει που έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πιο να διαλέξω.Μου αρέσει που δουλεύω.
Μου αρέσει που έρχονται διακοπές.
Μου αρέσει το δίπλωμα ταχυπλόου.
Μου αρέσουν τα ταχύπλοα.
Μου αρέσει το αυτοκίνητο μου.Δε μου αρέσει που έρχεται η ώρα να πάω φαντάρος...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ΄ αρέσει απλά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ είναι η σωστή έκφραση που βγήκε το τελευταίο μάθημά μου, το πέρασα και στις 29 του μηνός ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια και απο μενα...
-
Μου αρεσει που βρηκα δουλεια και προπαντων 8ωρο (με αυτα που εχω δει ως τωρα, μια χαρα)
Δεν μου αρεσει που θα ξεκινησω αμεσα και θα χασω κατι διακοπουλες.
-
Μπραβο xenos
Ασε τις διακοπες , δουλεια τωρα
-
Μπραβο xenosthanks.
Ασε τις διακοπες , δουλεια τωρα
-
Μ' αρέσει το SCUBA diving δεν βλέπω -πλέον- άλλο λόγο να πηγαίνω στη θάλασσα
Δεν μ' αρέσει που στις διακοπές μου δεν θα μπορέσω να κάνω
Μ' αρέσει που θα ταξιδέψω 20μ για να γνωρίσω ένα τελείως διαφορετικό πολιτισμό
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]