-
Δε μου αρέσει που πριν μισή ώρα είδα παπάκι να εκτινάσσεται πολύ ψηλά επειδή τον χτύπησε κάποιο αυτοκίνητο. Το ασθενοφόρο ήρθε και έφυγε με τις σειρήνες αναμένες. Λέτε να ζούσε;
Λεωφόρος Αλεξάνδρας προς Πατησσίων. Παίδες προσοχή στους δρόμους. Ένα λεπτό αρκεί να μας καταστρέψει.
-
μ'αρέσει που ξεσήκωσα το μισό φόρουμ με την παραπάνω δήλωση
πλάκα κάνω παίδες συγχωράτε με
-
Νεβερ οφ δε νεβερς!!
Επιβάλλεται ποινή: 5ημερη εξορία στην Θεσσαλονίκη με υποχρεωτικά μαθήματα στα είδη μπουγάτσας και παράλληλη κατανάλωση μιλκομπούκαλου.
-
- 1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νεβερ οφ δε νεβερς!!Επιβάλλεται ποινή: 5ημερη εξορία στην Θεσσαλονίκη με υποχρεωτικά μαθήματα στα είδη μπουγάτσας και παράλληλη κατανάλωση μιλκομπούκαλου.
Ξες πως θα ερθει Θεσσαλονικη ε? Θα τον βαλουμε να ερθει με το λεωφορειο 'Βουλγαροι - Σφαγεια'
Ντινε, ριχνε κανα ban ρε αδερφε σε τετοιες προκλητικες δηλωσεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νεβερ οφ δε νεβερς!!Επιβάλλεται ποινή: 5ημερη εξορία στην Θεσσαλονίκη με υποχρεωτικά μαθήματα στα είδη μπουγάτσας και παράλληλη κατανάλωση μιλκομπούκαλου.
ναι!
corsair
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νεβερ οφ δε νεβερς!!
Επιβάλλεται ποινή: 5ημερη εξορία στην Θεσσαλονίκη με υποχρεωτικά μαθήματα στα είδη μπουγάτσας και παράλληλη κατανάλωση μιλκομπούκαλου.
ναι!
corsair
Μιλκο και τυροπιτα/μπουγατσα =
-
Δεν μου άρεσε το σημερινό μποτιλιάρισμα... (1 ώρα από Αγία Παρασκευή - Χολαργό και 3 ώρες από έξοδο ΑΟ εώς Πειραιά)
-
Δεν μου αρεσει το Smileyxtra 5.Αβολο και με χαζα smileys.
-
Μου αρέσει να σας αρέσουν αυτά που μου αρέσουν!
Δεν μου αρέσει να μην σας αρέσουν αυτά που μου αρέσουν!
Συγχορέστε με...αλλά μετά από σχεδόν 12 ώρες στο γραφείο έχω λαλήσει (δεν μου αρέσει να είμαι στην δουλειά 12 ώρες ) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου άρεσε το σημερινό μποτιλιάρισμα... (1 ώρα από Αγία Παρασκευή - Χολαργό και 3 ώρες από έξοδο ΑΟ εώς Πειραιά)τι λες τώρα
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Συγχορέστε με...αλλά μετά από σχεδόν 12 ώρες στο γραφείο έχω λαλήσει (δεν μου αρέσει να είμαι στην δουλειά 12 ώρες )Εμένα μου αρεσει πολυ οταν ειμαι στη δουλεια ΜΟΝΟ 12 ωρες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Συγχορέστε με...αλλά μετά από σχεδόν 12 ώρες στο γραφείο έχω λαλήσει (δεν μου αρέσει να είμαι στην δουλειά 12 ώρες )Εμένα μου αρεσει πολυ οταν ειμαι στη δουλεια ΜΟΝΟ 12 ωρες!
και μενα μου αρεσει που δουλευω 7ωρο και μαλιστα χαλαρουιτα... και περνω day off κατα βουληση και δεν εχω να ακουω κανενα μακακα πανω απ το κεφαλι μου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και μενα μου αρεσει που δουλευω 7ωρο και μαλιστα χαλαρουιτα... και περνω day off κατα βουληση και δεν εχω να ακουω κανενα μακακα πανω απ το κεφαλι μου... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
και μενα μου αρεσει που δουλευω 7ωρο και μαλιστα χαλαρουιτα... και περνω day off κατα βουληση και δεν εχω να ακουω κανενα μακακα πανω απ το κεφαλι μου...
εσυ τι διαμαρτυρεσε...? την ιδια δουλεια κανουμε
-
Δε μου αρέσει που όπως πήγα να αλλάξω τα λάστιχα σήμερα για να βάλω τα καλοκαιρινά, ανακάλυψα διαρροή ΛΑΔΙΟΥ στο σασμάν
Τί τον μελετάγαμε τον λαδιάρη τον Πάσχο χτες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε μου αρέσει που όπως πήγα να αλλάξω τα λάστιχα σήμερα για να βάλω τα καλοκαιρινά, ανακάλυψα διαρροή ΛΑΔΙΟΥ στο σασμάνΤί τον μελετάγαμε τον λαδιάρη τον Πάσχο χτες
ωχ
-
Κλασσικη περιπτωση βλαβης ιαπωνικου κονσερβοκουτιου... πετα το να ησυχασεις...
-
Άλλαξα λάδια στο κορεάτικο και μου επέστρεψε ο μάστορης μισό λίτρο. Για συμπλήρωμα υποθέτω.
Όμως εδώ κι 13 μήνες δεν είχε λείψει σταγόνα από το κάρτερ και το μπιτόνι απλώς μου πιάνει χώρο. Τι να το κάνω; Το θέλει κανείς με ιταλικό; 10-40 είναι. -
Το 10-40 το ριχνουμε πλεον στις ασφαλτοστρωσεις των δρομων,κανει καλη κρεμα..
Γενικαι οδηγιαι προς ιδιοκτηται κορεατικου: Οτιδηποτε βγαινει απο το αμαξι (ο θεος να το κανει) ΔΕΝ στελνεται για ανακυκλωση ΟΥΤΕ πετιεται στα σκουπιδια.Ειναι ΑΚΡΩΣ επικινδυνο.Καλειτε εναν αριθμο του Υπουργειου Υγειας (μου διαφευγει το νουμερο αλλωστε δεν εχω κορεατικο κι ουτε προκειται καρδια μου) και ερχονται κατι τυποι με κιτρινα.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ τι θα κανουν...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]