-
Ναι, χτες μου έκαναν παρατήρηση γιατί πετούσα €500άρικα από το παράθυρο.
-
ουρτ καπιτάλες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι, χτες μου έκαναν παρατήρηση γιατί πετούσα €500άρικα από το παράθυρο.Δικα σου ηταν;; Νομιζα οτι ειχαν βγαλει οι δικοι μου τα σκουπιδια και τα πηρε ο αερας.
Επι του παροντος.
Δεν μ αρεσει που μου κοπανησαν το Μερκ στη Γλυφαδα και εξαφανηστικαν.
Δεξι μπροστα φτερο ειναι σαν κονσερβα, δεξιος καθρεπτης ξηλωθηκε ολοκληρος, πισω δεξια πορτα μικρο βαθουλωμα και πισω δεξι φτερο μικρο βαθουλωμα:( -
Join the club
Nα ιδρύσουμε σύλλογο μου φαίνεται πρέπει. -
Μα είπαμε δεν είναι να παρκάρεις καλό αυτοκίνητο έξω
Γκαράζ και μόνο ΣΚ έξω σε ταξίδι.
Καλά κάνω και μένω με το suzukάκι -
Γι αυτο κι εγω δεν παρκαρω ποτε εξω,μονο σε παρκιν ιδιωτικο η δημοτικο..
-
Παιδες... ο τυπος απλα μου γαμ.... την ψυχη!
Εχω ακουμπησει κ εγω το Μερκ και το χω ακουμπησει γερα, αλλα εκει ηταν πολυ απλο.
Δεν ξερεις να οδηγεις σαν ανθρωπος μαλακα, πληρωνε για να μαθεις!
Το να το βλεπω ετσι, σταθμευμενω, χαραματα... Ηταν μαχαιρι στη καρδια.... -
-
Δεν μου αρεσει που γρατζουνισαν με κλειδι το αυτοκινητο της αδερφης μου... εχουν κανει κατι γραμμες σε φαση καρδιογραφημα...
τι χομπυ ειν'αυτο ρε μπουστη
-
Έλλειψη παιδείας, αρχών από το σπίτι και κοπριτοσύνη λέγεται.
Μ΄άρεσε που χθες πήγα με τους γονείς μου στην Χαλκιδική και κάναμε εργασίες στο σπίτι.
Αλλάξαμε φωτιστικό στον μπάνιο, βάλαμε καινούργια κουρτίνα στο ντους και λοιπές δουλειές.Μ'άρεσε που βοηθούσε ο ένας τον άλλο και κάναμε και πλάκα είχαμε και μια μικρή έντονη διαφωνία με τον πατέρα μου για το πού θα πρέπει να κάνουμε την τρύπα με το τρυπάνι αλλά μετά από λίγο πάλι γελούσαμε.
Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα πατέρας και γιός να κάνουν μαστοροδουλειές μαζί.
Μακάρι ο θεός να με αξιώσει να κάνω το ίδιο μετά από πολλά χρόνια με τον γιό μου
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
...είχαμε και μια μικρή έντονη διαφωνία ...
ναι, και εμείς είχαμε κάτι τέτοιος 'μικρές' διαφωνίες
για ένα διάστημα δεν κάναμε καμια δουλειά μαζί....
πλέον λέω μια κουβέντα κ τελειώνει το ζήτημα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι χομπυ ειν'αυτο ρε μπουστηΕίναι το χόμπι όσων αρέσκονται στο να καταστρέφουν ξένες περιουσίες. Ιδιαίτερα δημοφιλές στην χώρα μας, τώρα και για καταστήματα.
-
Είναι το χόμπι όσων αρέσκονται στο να καταστρέφουν ξένες περιουσίες. Ιδιαίτερα δημοφιλές στην χώρα μας, τώρα και για καταστήματα.
οργανωμένο σχέδιο των μαστόρων είναι για να κινείται η αγορά
κλέφτες θα γίνουν
-
Είναι το χόμπι όσων αρέσκονται στο να καταστρέφουν ξένες περιουσίες. Ιδιαίτερα δημοφιλές στην χώρα μας, τώρα και για καταστήματα.
Υπονοείς κάτι κύριος;
-
Μ΄άρεσε που χθες πήγα με τους γονείς μου στην Χαλκιδική και κάναμε εργασίες στο σπίτι.
Αλλάξαμε φωτιστικό στον μπάνιο, βάλαμε καινούργια κουρτίνα στο ντους και λοιπές δουλειές.Μ'άρεσε που βοηθούσε ο ένας τον άλλο και κάναμε και πλάκα είχαμε και μια μικρή έντονη διαφωνία με τον πατέρα μου για το πού θα πρέπει να κάνουμε την τρύπα με το τρυπάνι αλλά μετά από λίγο πάλι γελούσαμε.
Μακάρι ο θεός να με αξιώσει να κάνω το ίδιο μετά από πολλά χρόνια με τον γιό μου
Συμφωνώ,ιδιαίτερα με την απαξίωση πολλών πραγμάτων στις μέρες μας,είναι απο τις λίγες
ανόθευτες εμπειρίες που σε κάνουν και νιώθεις άνθρωπος,με α κεφαλαίο. -
είναι καλό να κάνουν πράγματα μαζί ότι κ αν είναι αυτά. Οχι μόνο μαστοριλικια.
ειδικά σε μικρότερες ηλικίες καθορίζουν αρκετά την μετέπειτα σχέση γονιού-παιδιού. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οργανωμένο σχέδιο των μαστόρων είναι για να κινείται η αγορά
κλέφτες θα γίνουν
χλωμο, μαλλον 13χρονα βαρεμενα ειναι
δε γαμιεται.. τουλαχιστον κερδισε ο ολυμπιακος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πότε ρε?
Γιατί σήμερα έχασε! -
Μ αρεσε που πήγα για σκι (λέμε τώρα) σήμερα και κατάφερα να κατέβω και αρκετά όρθιος την πίστα εκτός από κουτρουβαλώντας Για πρώτη φορά πλάκα είχε. Του χρόνου πάλι.
Δεν μ αρέσει που σύντομα τελειώνει η χαβαλέ περίοδος που ζω.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πότε ρε?
Γιατί σήμερα έχασε!Μάλλον στο μπάσκετ αναφερόταν γιατί την ώρα της δημοσίευσης το ποδόσφαιρο βρισκόταν σε εξέλιξη
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]