-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Από τώρα αρχίσαμε τις προσπάθειες να ρίξουμε το παράρτημα;
Δεν είδα τον αγώνα αλλά σίγουρα παίξαμε άθλια...
ΝΑ ΠΑ ΝΑ .....ΠΝΙΓΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!
Άντε και ένας άσσος στην Λιβαδειά.
Η Λιβαδεια μαλλον θα πεσει......ετσι το βλεπω......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Και εγώ έτσι το βλέπω. Αλλά αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια.
-
όχι όχι όχι!!!!! κι αν σας πούν ότι έχετε παραρτήματα?
-
Και εγώ έτσι το βλέπω. Αλλά αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια.
κοιτα την Κυριακη παιζει με τον Ηρακλη εδω στην Λιβαδεια, θα νικησει ?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
κοιτα εγω θελω να ειναι στην Α Εθνικη για να βλεπω τις μεγαλες ομαδες να αγωνιζονται
-
Έχει πολύ χώρο στα @@ μας!
-
Ένας απο τους λίγους - για να μην πώ ο μόνος - που το παραδέχεται και μπράβο σου δηλαδη!!!!!
-
Ένας απο τους λίγους - για να μην πώ ο μόνος - που το παραδέχεται και μπράβο σου δηλαδη!!!!!
Αρκεί να δω τα φίδια στην Β. Μέχρι και ότι πήραμε και ένα πέτσινο πρωτάθλημα μπορώ να παραδεχτώ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!!
Κερδίσαμε, αλλά, ακόμα μια φορά, η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο.
Πρέπει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μετά το επεισόδιο Τζεμπούρ-Σκόκο. Το κλίμα είναι ένα μάτσο χάλια!!!Είσαι υπερβολικά αυστηρός. Η ΑΕΚ έπαιξε με σχεδόν πειραματική ενδεκάδα και με πολλά νέα παιδιά. Στο 2ο ημίχρονο την κατάσταση στο κέντρο την διόρθωσες και εν τέλει το πήρες εκεί που είσαι καλός-στα στημένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος πεσιμισμός.
-
έλα τώρα μια ακόμα μικρή προσπάθεια θές..... Μη μου τα χαλάς στο τέλος. Μόνο ένα???
-
Δηλώσεις όμως που θα συζητηθούν έκανε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας: «Η Παναχαϊκή έχει να κοντράρει με ομάδα κακοποιών και με επικίνδυνους ανθρώπους. Θέλω να καταγγείλω ότι οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της Ηλιούπολης κ. Τσακογιάννη τον οποίον ενημέρωναν για την εξέλιξη του σημερινού αγώνα! Ζητώ την συνδρομή του Υπουργού Δημοσίας Τάξης, του Υφυπουργού Αθλητισμού και των αρμοδίων οργάνων, ώστε να προστατέψουν την Παναχαϊκή και να μην υπάρχουν γεγονότα σε ομάδες που κόβουν δοκάρια, τρομοκρατούν διαιτητές, παίκτες και παράγοντες άλλων ομάδων. Όλες οι ομάδες που παίζουν μαζί με την Παναχαϊκή είναι πριμοδοτημένες!».
Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν....
-
Ο χρήστης Rantzakli έγραψε:
Δηλώσεις όμως που θα συζητηθούν έκανε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας: «Η Παναχαϊκή έχει να κοντράρει με ομάδα κακοποιών και με επικίνδυνους ανθρώπους. Θέλω να καταγγείλω ότι οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της Ηλιούπολης κ. Τσακογιάννη τον οποίον ενημέρωναν για την εξέλιξη του σημερινού αγώνα! Ζητώ την συνδρομή του Υπουργού Δημοσίας Τάξης, του Υφυπουργού Αθλητισμού και των αρμοδίων οργάνων, ώστε να προστατέψουν την Παναχαϊκή και να μην υπάρχουν γεγονότα σε ομάδες που κόβουν δοκάρια, τρομοκρατούν διαιτητές, παίκτες και παράγοντες άλλων ομάδων. Όλες οι ομάδες που παίζουν μαζί με την Παναχαϊκή είναι πριμοδοτημένες!».Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν....
Μιλάει και η Παναχα'ι'κή για παράγκες και διαιτησίες...Τι άλλο θα δούμε..
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!!
Κερδίσαμε, αλλά, ακόμα μια φορά, η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο.
Πρέπει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μετά το επεισόδιο Τζεμπούρ-Σκόκο. Το κλίμα είναι ένα μάτσο χάλια!!!Είσαι υπερβολικά αυστηρός. Η ΑΕΚ έπαιξε με σχεδόν πειραματική ενδεκάδα και με πολλά νέα παιδιά. Στο 2ο ημίχρονο την κατάσταση στο κέντρο την διόρθωσες και εν τέλει το πήρες εκεί που είσαι καλός-στα στημένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος πεσιμισμός.
Τι σημασία έχει πως ήταν η ενδεκάδα?
Είμαι αυστηρός επειδή
α) Δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά
β) Μόνο δύο φορές κινήθηκε κάποιο μπακ στον κενό χώρο
γ) Οι επιθετικοί όταν παίρνουν την μπάλα κάνουν μόνο σουτ όσοι κι αν είναι ελέυθεροι γύρω τους
δ) Αν δεν είχαμε το κεντρικό αμυντικό τρίδυμο που έχουμε θα παίζαμε για τον υποβιβασμό
ε) Δεν είναι δυνατόν να φωνάζει ο προπονητής που να πάνε οι παίκτες για να πάρουν την μπάλαΕν ολίγοις, περιμένω από την ομάδα μου να πάιξει μπάλα. Όχι μόνο το αποτέλεσμα.
Οι νέοι θέλουν δουλειά και χαλάρωση πρώτα απ' όλα
-
Φίλοι Γαύροι μην αγχώνεστε καλέ? Το πρωτάθλημα έχει κριθεί γιατι να μην ξεκουράσει κάποιους παίχτες ο Βαλβέρδε? Ίσα ίσα που - αν και δεν είδα το παιχνίδι - φάνηκε ποιοί απο τις ρεζέρβες που έπαιξαν αξίζουν και ποιοί όχι. Ο Τζόλε κι αυτός εντάξει είναι σχεδόν 40 αλλά δεν πρέπει να του βάζετε Χ. Είναι παίχτης Θρύλος στην ομάδα. Μη μου πεί κανείς ότι έφταιγε μονο αυτός για το κακό αποτέλεσμα? Μπορει ο Βαλβέρδε να το παράκανε με τόσους παίχτες που άφησε εκτός αλλά ντάξ δεν είναι το τέλος του κόσμου!!!!
Άντε βρε σεις απο 'τρίτους' θέλετε να τα ακούτε τώρα?Έχει κριθεί ;
Παίζουμε με ΠΑΟΚ - ΠΑΟ εκτός και εντός και επειδή είναι ντέρμπυ και όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα , εύκολα μετατρέπεται το -11 , -11 , -16 σε -5,-5, -10 ή -5 , -8 , -10. Τότε θα είναι τελειωμένο ; Με 5 αγωνιστικές ακόμη ;
-
ΘΑ βάλουμε στον χάρτη την πινέζα να δείχνει προς Ηράκλειο μεριά.... lol
-
Ρε Κουκι για φωναξε Ντουσαν, Ντουσαν τωρα
Πασχο, φανταζομαι ο Ντιογο θα γλυτρισε παλι ε; Παντως το βραβειο βουτιας το πηρε ο Οσκαρ, ειναι που ειναι αμπαλος, ουτε μια βουτια δεν μπορει να κανει χωρις να γινει ρεζιλι.
-
Φυσικά και .... ΝΤΟΥΥΥΥΥΣΑΝ....ΝΤΟΥΥΥΥΥΣΑΝ!!!
Καμία σχέση ο προπονητής με αυτό που βλέπουμε, Υδρόβιε!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Φίλοι Γαύροι μην αγχώνεστε καλέ? Το πρωτάθλημα έχει κριθεί γιατι να μην ξεκουράσει κάποιους παίχτες ο Βαλβέρδε? Ίσα ίσα που - αν και δεν είδα το παιχνίδι - φάνηκε ποιοί απο τις ρεζέρβες που έπαιξαν αξίζουν και ποιοί όχι. Ο Τζόλε κι αυτός εντάξει είναι σχεδόν 40 αλλά δεν πρέπει να του βάζετε Χ. Είναι παίχτης Θρύλος στην ομάδα. Μη μου πεί κανείς ότι έφταιγε μονο αυτός για το κακό αποτέλεσμα? Μπορει ο Βαλβέρδε να το παράκανε με τόσους παίχτες που άφησε εκτός αλλά ντάξ δεν είναι το τέλος του κόσμου!!!!
Άντε βρε σεις απο 'τρίτους' θέλετε να τα ακούτε τώρα?Έχει κριθεί ;
Παίζουμε με ΠΑΟΚ - ΠΑΟ εκτός και εντός και επειδή είναι ντέρμπυ και όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα , εύκολα μετατρέπεται το -11 , -11 , -16 σε -5,-5, -10 ή -5 , -8 , -10. Τότε θα είναι τελειωμένο ; Με 5 αγωνιστικές ακόμη ;
Βάλε και μία ήττα από Λεβαδιακό. Πάει στο -2, -2, -7!!! Ούτε μπαράζ δεν πάμε.
-
Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή
Νέα - Ειδήσεις - Παναχαϊκή
23.02.09Πληροφορήθηκα το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανώνυμης ανακοίνωσης, το οποίο χαρακτηρίζει αυτούς που το έγραψαν και με τους οποίους θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Το πρόσωπο ή τα πρόσωπα αυτά αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως δεν έχουν αληθινή ανδρική συμπεριφορά και ανδρισμό, κρύβονται πίσω από την ανωνυμία αφού σαν ανδρικά γεννητικά όργανα έχουν μόνο τα όπλα, για να τρομοκρατούν τίμιους ανθρώπους και να ζουν από αυτή την τρομοκρατία.
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια το Ελληνικό Κράτος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Ένωση Β’ – Γ’ Εθνικής, η ΚΕΔ, οι ιδιοκτήτες ΠΑΕ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και κυρίως, οι δημοσιογράφο, ανέχονται τις ακραία παράνομες συμπεριφορές του Τσακογιάννη. Ενός παρ’ ολίγο μόνιμου τροφίμου των Ελληνικών φυλακών, για σοβαρά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα, στον οποίον επέτρεψαν να γίνει ιδιοκτήτης ΠΑΕ με συνέπεια, να υφιστάμεθα όλοι αυτά τα οποία υφιστάμεθα: Πυροβολισμούς σε πούλμαν, κόψιμο δοκαριών για να μην γίνει αγώνας, ακραίοι ξυλοδαρμοί μέσα στα γήπεδα, τρομοκρατία διαιτητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων χωρίς, να τιμωρείται κανένας και χωρίς καμία αγωνιστική επίπτωση, για μια ομάδα σφραγίδα, που ούτε οι κάτοικοι της Ηλιούπολης παρακολουθούν τους αγώνες της.
Καταλαβαίνω ότι η αγορά από εμέ της ΠΑΕ Παναχαϊκή, χάλασε τα σχέδιά τους αφού είχαν συνηθίσει μια Παναχαϊκή απροστάτευτη και αγωνιστικά αδύναμη, όπως πέρσι. Και τους ενοχλεί επίσης ότι έσπασε το κλίμα τρόμου και σιωπής και ο αποκαλούμενους από αυτούς «τρελός» είπε τα πράγματα με το όνομά τους και φοβούνται ότι έτσι θα αφυπνιστούν και οι υπόλοιποι.
Τους δηλώνω ότι ούτε τα απειλητικά τους τηλέφωνα με φοβίζουν και έχω ενημερώσει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τον Υπουργό δημόσιας Τάξης, την Εισαγγελία Αθηνών και την Ελληνική Αστυνομία γι’ αυτές τις απειλές και δεν θα διστάσω να μηνύσω για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος, όποιον συνεχίζει να φέρετε έτσι. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω από όλα όσα είπα, όπως κάνω πάντοτε στην προσωπική μου έντιμη διαδρομή.
Εγώ και τα ονόματα αναφέρω και την υπογραφή μου βάζω από κάτω.Αλέξης Κούγιας
-
Ρε πατραικε,δεν αφηνεις τις παναχες να ασχοληθεις με κανα καρναβαλι και να ψησεις κανα καψουλι απ αυτα που κατεβαινουν με αγριες διαθεσεις απο αθηνα κλπ;
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009