-
Ποιο από τα τέσσερα θα επιλέγατε και γιατί?
Grande Punto 1400cc 120hp 16.350
Corsa GSi 1600cc 150hp 19.980
Polo GTI 1800cc 150hp 20.550
Peugeot GT 1600cc 150hp 20.350
Μιλάμε πάντα για 5θυρα (οι τιμές, η αγορά μπορεί να είναι και 3θυρο, αλλά ας προσανατολιστούμε στο ακριβό), καινούρια και μας ενδιαφέρουν και άλλα κριτήρια όπως η άνεση (εντός αλλά και εκτός πόλης), η αξιοπιστία, η ασφάλεια, η πολυτέλεια, το όποιο κύρος εμπνέει το κάθε ένα κλπΥΓ έχω φάει τον τόπο να βρω συγκριτικό ανάμεσα σε αυτά τα αμάξια και δεν μπορώ να βρω κάτι...
-
Ποιο από τα τέσσερα θα επιλέγατε και γιατί?
Grande Punto 1400cc 120hp 16.350
Corsa GSi 1600cc 150hp 19.980
Polo GTI 1800cc 150hp 20.550
Peugeot GT 1600cc 150hp 20.350
Μιλάμε πάντα για 5θυρα (οι τιμές, η αγορά μπορεί να είναι και 3θυρο, αλλά ας προσανατολιστούμε στο ακριβό), καινούρια και μας ενδιαφέρουν και άλλα κριτήρια όπως η άνεση (εντός αλλά και εκτός πόλης), η αξιοπιστία, η ασφάλεια, η πολυτέλεια, το όποιο κύρος εμπνέει το κάθε ένα κλπΥΓ έχω φάει τον τόπο να βρω συγκριτικό ανάμεσα σε αυτά τα αμάξια και δεν μπορώ να βρω κάτι...
-
Πριν 3 εβδομαδες ειχα ακριβως την ιδια αναρωτηση με εσενα(με εξαιρεση το POLO)και αφου τα εψαξα ολα απο κοντα πηρα το ......BRAVO!!!
Στα 20 χιλιαρικα το παιρνεις με 150αλογα και αν νομιζεις οτι ειναι βαρυ και δεν παει καλα κανε ενα τεστ drive και θα δεις...
Εχει καλυτερη ποιοτητα απ ολα,περισσοτερους χωρους και καλυτερη ποιοτητα κυλισης(λογικο αφου ειναι μια κατηγορια πανω).
Χρονος αναμονης το πολυ 2 μηνες!Εγω σε περιπου 2 εβδομαδες θα το εχω
Η πιο δικαιη εναλλακτικη θα ελεγα οτι ειναι το rallye στα 18000 ευρω.Υ.Γ:Αν το bravo δεν το ερωτευθεις με το πρωτο test drive καλυτερα να μην το παρεις
Εγω ερωτευτηκα και το πηρα -
για το 207 περιμενουμε καποιο νεο σασμαν?
-
μακαρι!
-
Ibiza δεν παίρνω, είναι παλαιότατο και βγήκε καινούριο. Επίσης από ποιότητα εσωτερικού.....
Πήγα είδα το bravo + grande punto. Το 2ο απορρίπτεται γιατί το 1ο είναι καλύτερο!! Το 1ο πολύ ωραίο και έβλεπα πραγματικά κάτι καινούριο (εν αντιθέσει με το γκολφ που κυκλοφορούν ουκ ολίγα)... Το είδα και σε λευκό που μου άρεσε (δε θα το πάρω απλά το αναφέρω). Ωστόσο δε μου άρεσε καθόλου το εσωτερικό. Το ταμπλό, κάτι με χαλούσε στην ποιότητα του, αλλά και το τιμόνι το θεωρώ άσχημο...
Όμως μόνο αργό δεν το λες με τα 150 άλογα!Το λεον το έχω κοιτάξει, πριν αποφασίσω για το γκολφ και έχει απορριφθεί λόγω του ανώτερου γκολφ.. Η Οκτάβια είναι τεράστια, και που θα παρκάρω στην Αθήνα??
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μπλε-ανθρακί είπες; Έτσι, έτσι
To Bravo σε κοκκινομπορντώ μετράει πολύ... το 207 σε ανθρακογκρι, να μη λερώνει κι όπως το μαύρο
Κάνουν ζημίες αυτές οι φωτογραφίες !! Δε βλέπω να το γλυτώνω το εξάμηνο
Θα πάω και στο 207 αυτές τις μέρες. -
Λοιπόν φίλε μου εγώ έχω GSI και είμαι παρα μα παρά πολύ ευχαριστημένος το έχω 3 μήνες και περίμενα 10 μέρες για να το πάρω!!! λοιπόν κατά την γνώμη μου να κοιτάξεις η σε GSI η σε GT. Θα σου πω για το GSI έχει 6 χρονιά εγγυση τεράστιο πλεονέκτημα! έχει 6αρι κιβώτιο κάτι που δεν έχει κανένα άλλο και είναι και κοντό που σημαίνει ακόμα καλύτερες ρεπριζ....βγαίνει τέλειος το esp. φορά μαρσπιε στο πλάι και σποιλερ μπρος και πίσω πράγμα που δεν έχει κανένα άλλο από αυτά και της πολύ όμορφες κατά την γνώμη ζάντες...από μέσα τα καθίσματα είναι τύπου μπάκες με εξάρα ενισχημενει πλευρική στήριξη δεν κούνησε από το κάθισμα είναι υπερβολικά άνετα το κιβώτιο είναι παρά πολύ καλό είναι το ίδιο με το opc...το αμαξι είναι παρά πολύ γρήγορο...παρά πολύ καλό πάτημα στον δρόμο και πολύ άνετο στα ταξίδια...είναι το μονό από αυτά που φορά το καινούριο Esp plus και ειναι φορτωμένο συστήματα...αφού αν πατήσεις πολύ φρένο πάνω στην στροφή δεν σε αφήνει και πατάει μονό του όσο πρέπει...από θέμα επιδόσεων δυο φορές που πέτυχα GT στον περιφερειακό θες/νίκης άντε γεια τους είχα και μια από εκκίνηση πέρασα ανετα. με polo δεν έχω βάλει αλλά στο youtube θα βρεις εχει ενα video γερμανικου περιοδικου και ειναι μπροστα το GSI, όσο για τα Punto και bravo δεν το συζητάμε τα αμάξια είναι πολύ πίσω από όλα...
-
Ρε παιδια, η Opel Sinis απο ποτε βαζει τους υπαλληλους της να γραφουν στο φορουμ?
-
αρκετα μετα τη Renault...
-
χωρις να ξεχναμε υπαλληλους της vw ομως...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωρις να ξεχναμε υπαλληλους της vw ομως...και της citroen και της citroen
ρεσιτάλ βλακείας πάλι, πρωινιάτικα
-
χωρις να ξεχναμε υπαλληλους της vw ομως...στειλε μου με pm καποιον γιατι θελω να κλεισω td...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στειλε μου με pm καποιον γιατι θελω να κλεισω td...
polo gti?
-
στειλε μου με pm καποιον γιατι θελω να κλεισω td...
polo gti?
πλακα με κανεις?
-
Τι, ο Σπυρος θα πάρει polo gti; Πωωωω, αυτό είναι νέο, μισό να πάρω 2-3 φορουμίτες να τους ενημερώσω. Λαυρακιιιιιιι...
-
διαβαζοντας το φιλο με το gsi που κανει παπαδες κοντρα στα αλλα...
ποσο εχει πουλησει αυτη η εκδοση?ξερει κανεις?
ειναι το αμαξι που κανει τη μιτο να δειχνει ευκαιρια imo...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι, ο Σπυρος θα πάρει polo gti; Πωωωω, αυτό είναι νέο, μισό να πάρω 2-3 φορουμίτες να τους ενημερώσω. Λαυρακιιιιιιι...ουτε δωρο να μου το εκαναν...
εγκαθετοι
-
Από τις επιλογές λείπει η Mito..... όποιος κοιτάζει τα παραπάνω πρέπει σίγουρα να δεί και την Μito
-
Όταν ανοίχτηκε το θέμα, ο 'προφήτης' δεν έγραφε στο φόρουμ μας, οπότε δεν μπήκε.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε παιδια, η Opel Sinis απο ποτε βαζει τους υπαλληλους της να γραφουν στο φορουμ?Απο που εβγαλες αυτο σημπερασμα??? απο το μυαλο σου και μονο να φανταστω....
Grande Punto - Corsa GSi - Polo GTI - Peugeot 207 GT