-
Καλησπερα
Διαθετω ένα Ασκονα όπως γραφω και στο θεμα. Είναι σε πολυ καλη κατάσταση μηχανολογικα. Θέλει μονο βαψιμο, να φύγουν κάποιες σκουριες και λίγο φτιάξιμο το εσωτερικό του. Για διαφόρους προσωπικούς λόγους σκέφτομαι να μην το κρατήσω πλέον παρ'ότι ανήκει στην οικογένεια μου από το 1973. Έχω αρκετά ανταλλακτικά, καπό, φανάρια, όργανα, ακρόμπαρα κλπ. τα οποία μάζευα τα τελευταία χρόνια με σκοπό να το φτιάξω τελικα.
Όπως και ναχει, δεν θέλω να το στείλω για ανακύκλωση αν υπάρχει έστω κάποιος που θα ενδιαφερθεί. Δεν βάζω αγγελία ακόμα γιατί απλά το σκέφτομαι το ενδεχόμενο να το δώσω... Μόνο θα ήθελα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Ευχαριστω
Σάκης -
Καλησπερα
Διαθετω ένα Ασκονα όπως γραφω και στο θεμα. Είναι σε πολυ καλη κατάσταση μηχανολογικα. Θέλει μονο βαψιμο, να φύγουν κάποιες σκουριες και λίγο φτιάξιμο το εσωτερικό του. Για διαφόρους προσωπικούς λόγους σκέφτομαι να μην το κρατήσω πλέον παρ'ότι ανήκει στην οικογένεια μου από το 1973. Έχω αρκετά ανταλλακτικά, καπό, φανάρια, όργανα, ακρόμπαρα κλπ. τα οποία μάζευα τα τελευταία χρόνια με σκοπό να το φτιάξω τελικα.
Όπως και ναχει, δεν θέλω να το στείλω για ανακύκλωση αν υπάρχει έστω κάποιος που θα ενδιαφερθεί. Δεν βάζω αγγελία ακόμα γιατί απλά το σκέφτομαι το ενδεχόμενο να το δώσω... Μόνο θα ήθελα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Ευχαριστω
Σάκης -
Συγνωμη για την καθυστερηση. Υποχρεωσεις...
Μερικες φωτογραφίες:
[img=http://img49.imageshack.us/img49/7145/009bbo5.th.jpg]
[img=http://img116.imageshack.us/img116/3456/010oh4.th.jpg]Τώρα όσον αφορά τιμή, δεν μπορώ να το κοστολογήσω αυτό το αυτοκίνητο... συναισθηματικοί λόγοι! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm με την πρόταση του. Το αμάξι βρίσκεται στην Λαμια και το μεταφέρετε όπως νομίζετε ότι είναι ασφαλέστερο.
Μαζί του πάντως έχω:
2 ολοκαίνουρια ακρόμπαρα (στη συσκευασία τους ακομη)
2 (ίσως 1-2 ακόμη... πρέπει να κοιτάξω στο υπόγειο) ζεύγη πίσω φαναριών
φλάς μπροστινά
γέφυρα
μπροστινή αλουμινένια σχάρα (στην μάσκα)
καπό
στροφόμετρο (ορίτζιναλ από SR μοντέλο)
οργανα πίεσης λαδιού/τάσης μπαταρίας (από SR)
κάμποσα κοντέρ/ρολόγια/όργανα βενζίνης-θερμοκρασίας
1-2 μπροστά φανάρια
2-3 μπροστα φλας
2 τζάμια για τις πόρτες
έχει καινουρια εξάτμιση!
σίγουρα έχω κι αλλα πρ'αγματα, αλλά θα ξέρει ο πατέρας μου καλύτερα
έχει περασμένο ΚΤΕΟ μέχρι Οκτώβρη 2009
έχει πληρωμένα τέλη
ΔΕΝ έχει ασφάλεια: έληξε τον Ιανουάριο και δεν την ανανέωσαΑυτά! ϊσως καθυστερήσω να απαντήσω λόγω υποχρεώσεων όπως είπα παραπάνω.
-
sorry φιλε που ενοχλω.καλησπερα ειμαι τρελοσ οπελακιας εχω μια ascona μοντ 84 ειμαι καψουρησ με την παρτη της.πριν μια βδομαδα καηκε η μιχανη και ψαχνω να βρω αλλα δυσκολα.τιποτα ακομα.την εχω 15 χρονια και δεν θελω να την δωσω.κσερεισ που μπορω να βρω?τωτα γραφτικα στο site και δεν ξερω και πολλα....
Opel Ascona 16 A (1971)